Nu-i asa simplu cu ...amantele

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Dayanara, nu ai inteles bine: in special lui i-as face, si dupa aia ei. La capitolul numele propriului copil el e primul care si-ar merita-o, ca sa nu mai vorbesc de toate acele "prostii" probabil pentru el si care pentru mine poarta numele de respect, bun simt, fidelitate, responsabilitate.
Si daca citesti atenta, vezi ca fetita lui s-a nascut tocmai bine cand a inceput seria de orgasmuri ... asa ca mi-e destul de greu sa ma gandesc la o coincidenta, ci la o mare meschinarie.
Mititelu n-avea la ce lucra acasa, cu nevasta fie cu burta la gura fie proaspat nascuta, si a gasit-o pe tanara domnita statuta si buna de dospit. Si iaca o mare iubire.

Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ei tot n.ar trebui sa.i faci nimic :) daca doamne fereste are vreo 4-5 amante sau un bordel intreg pe care.l viziteaza , le iei pe toate la casapit ?
si apoi se cunosteau dinainte , nu a cunoscut.o imediat dupa nasterea copilului

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Si pentru ca este sarbatoare, urmaresc si eu topicul. Fiecare cu opinia sa. Unanimitate femei.

Mi-ar placea tare mult sa citesc si parerile unor domni. Pana acum niciunul nu si-a spus opinia. Nu stiu de ce... dar cred ca ar fi interesant s-o spuna. Eu banuiesc ce ar comenta barbatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dako spune:

fumam si ma gandeam ca, partea buna a acestor controverse, e faptul ca a fost rasturnat mitul amantei. se tot spunea ca e femeia aia care e o intretinuta, care parfumata si cremuita il asteapta pe El. care nu miroase a ceapa prajita, care nu stie ce inseamna sa dai nurofen si panadol..la 4 h..etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

eu nu fumez, dar tot ma gandeam la ceva, ce urate si pline de ura sunt unele posturi, unde adelle a fost facuta nemernica
uite asa de.a dracu mi.as trage cativa amanti, neaparat insurati :)))

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Dako crezi cumva ca Adelle cand se intalneste cu Domnu miroase a ceapa prajita? Crezi ca e nearanjata, neingrijita??? Nu inteleg. Sunt convinsa ca e f atenta la aspectul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

eu una nu inteleg ce mare iubire , ce relatie poate fi intre mii de km distanta si convorbiri pe mess?
oricat de bun ar fi amantul tau la pat...sa traiesti in minciuna sa-i minti si pe altii *dizgratios* pt 1-2 orgasme pe an???...

uneori viata bate campii!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccooll04 spune:

ce mai la deal la vale , ce e rau nu are cum sa fie bine .
Ca ne amagim sau ne cautam justificari , e clar ca asa ceva nu se face , ca si cu fumatorul , el stie ca nu e bine sa fumeze , dar o face in continuare .
Ce fel de protectie e asta fata de copii si de sot? De cand minciuna inseamna protectie ? Sau cum minciuna prin omisiune ( ca inca nu se stie) e mai acceptabila ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adialex spune:

,,cine e fara de pacat, sa arunce primul cu piatra''
ce de femei virtuoase pe aici, bravos!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dako spune:

andreea11...am extrapolat putin spetza adellei. mi'am permis sa gandesc mai general, fara sa generalizez, evident.

Mergi la inceput