Nu-i asa simplu cu ...amantele
Raspunsuri - Pagina 11
stralucitor1 spune:
Gura lumii, doar pamantul o astupa... e mai bine sa vezi unde este echilibrul in viata si sa iei o decizie in sensul acela; bucura-te de ceea ce ti-a fost dat si cauta sa fii impacata in sufletul tau.
ANDREEA11 spune:
Dayanara de ce nu poti accepta parerea unora ca mine? Eu asa o consider: o nemernica, iar pe el un nemernic. De ce?? Am mai explicat asta in paginile anterioare.
Iar daca pentru voi dragostea este sinonima cu maretul orgasm, pentru mine nu. Eu cred ca intre ei este vorba doar de atractie sexuala. Si nu o sa militez pentru asta.
Da una este dragostea adevarata si alta orgasmul.
dako spune:
andreea11...am extrapolat putin spetza adellei. mi'am permis sa gandesc mai general, fara sa generalizez, evident.
dayanara spune:
daca ar fi vorba de atractie sexuala doar, atunci cu atat mai mult n.ar trebui sa.si lase familiile, daca nu.si iubeste amantul/amanta ci sunt doar atrasi sexual, nu se merita sa le spuna
ivan si dayanara
coltofeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dako fumam si ma gandeam ca, partea buna a acestor controverse, e faptul ca a fost rasturnat mitul amantei. se tot spunea ca e femeia aia care e o intretinuta, care parfumata si cremuita il asteapta pe El. care nu miroase a ceapa prajita, care nu stie ce inseamna sa dai nurofen si panadol..la 4 h..etc. |
si se mai spunea ca amanta nu este vinovata, este curata ca lacrima, ca ea nu are absolut nicio vina...tot nevasta era vinovata ca nu a stiut sa-si tina sotul acasa. Ca amanta nu datoreaza nici macar respect sotiei si copiilor pentru ca de fapt nu o cunoaste, nu are nicio legatura cu ea.
Nici eu nu cred in "mitul amantei" cea mai presus de orice femeie. Din contra, cred ca este mult mai prejos. Ce se spunea despre ele...sau ele despre ele...erau doar motive, scuze, amagiri si altceva de genul acesta.
andrusca13 spune:
Haideti sa nu mai jignim, fiecare are parerea lui. Oricum mie nu mi se pare "curata" povestea. Adelle, unde esti?
ANDREEA11 spune:
Daynara dar tu cum te-ai simti dc ai afla asa ceva?? Nu ar fi mai cinstit ca sotul tau sa recunoasca ca e atras de altcineva????
Poate fi ea convinsa ca nu afla nimeni???
Eu nu m-as baza pe asta!!!
dako spune:
adelle .... urasc sa dau sfaturi. nu cred ca ai postat pe acest forum pt. asa ceva. cel mult pentru 'a da din tine'. dar nu lasa sa mai dea si altii in tine. nu te incurajez, dar nici nu te acuz. poate, cine stie?!! iti permiti sa pleci singura cateva zile si sa gandesti. indiferent de varsta, statut social, exista posibilitatea unui nou inceput, chiar singura cu copii.
ANDREEA11 spune:
Eu chiar nu vreau sa jignesc pe nimeni. Imi spun parerea. Daca parerea mea o considera jignire, imi asum raspunderea. Oricum m-am intins prea mult la subiectul asta. S-a trezit copilul asa ca va las.
Adelle fii cinstita cu cei din jur si cu tine!!!!!
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralcat Dayanara, nu ai inteles bine: in special lui i-as face, si dupa aia ei. La capitolul numele propriului copil el e primul care si-ar merita-o, ca sa nu mai vorbesc de toate acele "prostii" probabil pentru el si care pentru mine poarta numele de respect, bun simt, fidelitate, responsabilitate. Si daca citesti atenta, vezi ca fetita lui s-a nascut tocmai bine cand a inceput seria de orgasmuri ... asa ca mi-e destul de greu sa ma gandesc la o coincidenta, ci la o mare meschinarie. Mititelu n-avea la ce lucra acasa, cu nevasta fie cu burta la gura fie proaspat nascuta, si a gasit-o pe tanara domnita statuta si buna de dospit. Si iaca o mare iubire. Copiii merita tot efortul nostru Robert, Sonia, Alex, Andrei, Ecaterina, Silviu, |
Pt. toti cei care sustin ca e doar atractie sexuala si orgasme , eu m-as intreba cati barbati picati in fund de admiratie in fata unei felatii perfecte au dat numele copilului dupa prostituata care executa "munca". Daca tot e vorba doar de orgasme si nu de dragoste.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/