Nu-i asa simplu cu ...amantele

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Ptiu, ce m-a enervat subiectul asta!!!!!
Haideti dragi mamici si tatici sa incurajam relatiile extra-conjugale de dragul O-urilor marete, astfel incat sa avem copii complexati, cu o lipsa de incredere acerba in fortele proprii si in cei din jur. Pai, daca mama sau tata e un mare mincinos/a, atunci ce incredere sa mai am eu in doamna profesoara, in Ionel sau in Ancuta????
Parinti trebuie sa fie modele de etica si de echilibru pt copii. Nu datorita unor frustrari de diferite naturi (aici sexuala) sa bulverseze intreaga existenta a copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Xio intelegi cam aiurea. Am zis tocmai sa nu mai zica ca se sacrifica pt copii.
Dc ai chef de discuitii in contradictoriu abia te astept.

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Ei nu divorteaza pt. ca sunt copiii la mijloc. Deci se sacrifica pt. copii.
Lucru pe care eu nu l-as vrea , ca si copil, sa stiu ca ai mei stau impreuna desi nu se iubesc.

Denizel , am auzit de toate alea. Care in cazuri ca asta se pot duce naibii(unele).

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraduska spune:

Stii ce ma intreb eu acum?
Cum iti saruti sotul de noapte buna, daca il mai saruti...Gandindu-te la amant? Faci totul si iti petreci zilele gandindu-te la amant?
Trist! N-as vrea (si nici nu o sa fiu vreodata) sa fiu in locul tau. Poate nu ai observat, dar cred ca esti cu psihicul la pamant din cauza "iubirii".

Ce-ar fi sa afli maine ca sotul tau are o amanta, tocmai iubirea mare din tinerete si un copil are numele ei?Ai fii usurata? Eu zic ca da, si asta pentru ca din tot ce ai scris pana acum se simte lasitatea maxima.
In fine, iti urez sa ai parte non-stop de sex orgasmic cu amantul, ca doar cu asta vei ramane daca vor afla sotii vostri de mizeriile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Ptiu, ce m-a enervat subiectul asta!!!!!
Haideti dragi mamici si tatici sa incurajam relatiile extra-conjugale de dragul O-urilor marete, astfel incat sa avem copii complexati, cu o lipsa de incredere acerba in fortele proprii si in cei din jur. Pai, daca mama sau tata e un mare mincinos/a, atunci ce incredere sa mai am eu in doamna profesoara, in Ionel sau in Ancuta????
Parinti trebuie sa fie modele de etica si de echilibru pt copii. Nu datorita unor frustrari de diferite naturi (aici sexuala) sa bulverseze intreaga existenta a copiilor.

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Adica sa se sacrifice pt. copii, ca asa e frumos.
Iei totul mult prea personal , Andreea.Ca tu ai probleme e una , dar nu au toti, asa ca hai sa nu dramatizam.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dako spune:

[quote]citat din mesajul lui ANDREEA11
[
Eu dc iubesc la nebunie nu mai vad, nu mai mananc, nu mai pot respira fara persoana pe care o iubesc. si sa se multumeasca cu mai putin????De ce???? Saracii, victime ale iubirii.

andreea11...nu stiu daca esti casatorita si ai copii, dar din cele scrise de tine, daca cumva..teoretic si de ce nu?! si practic ai iubi, din nou, sau pentru prima data...ai fugi cu okii inkisi cu marea ta iubire. ca vorba aia, ai inceta sa respiri altfel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Adelle, da' tu cum vezi iesirea din situatia asta?

Ziceai mai devreme ca "dorul si distanta " va vor uza. Cat timp mai esti dispusa sa traiesti in aceasta situatie de compromis?

In momentul asta din punctul meu de vedere nu ai nimic: nici bucuria unei relatii implinite-pentru ca trebuie in permanenta sa va ascundeti, nici acasa langa sot nu esti fericita, copiii mi se pare ca in ecuatia asta devin pur si simplu victime colaterale....

Asa ca te intreb iar: cat esti dispusa sa traiesti asa?

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

".....Mie mi se pare chiar trista situatia.
faptul ca trebuie sa se sacrifice pt. ca au facut alegeri gresite.
faptul ca trebuie sa se multumeasca cu mai putin.
faptul ca se iubesc la nebunie
astea fac acest caz unul trist.
Eu daca as fi ajuns in situatia asta stiu ce as fi facut"...De acord cu XIO...
Si eu stiu: daca as vrea sa raman langa amant,eu una as divorta, daca nu,as incerca sa-l uit si as sta DOAR cu familia... dar eu nu am inca copii, desi mi-i doresc cu nerabdare...si acolo unde-s copii, e mai dificil de luat decizii, sa zic, mai "egoiste".
Insa nu as putea sa o fac pe Adelle6 NENOROCITA...e treaba ei ce face pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

cea mai mare prostie care ai facut o adelle e ca ai scris pe DC sunt multe persoane la care ai facut rau ;;;;;nu po sa doarma noaptea de grija ta atat de tare le framanta viata ta incat uita de copii familie doar ca sa stea la calculator sa te urmareasca sa te faca in toate felurile sa disece firu in patru
adelle i ati bilet pt romania si racoreste te un pic

P.S daca mi am pus sfintele in cap va rog la sufletu credintei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

XioAici;,,Ei nu divorteaza pt. ca sunt copiii la mijloc. Deci se sacrifica pt. copii.
Lucru pe care eu nu l-as vrea , ca si copil, sa stiu ca ai mei stau impreuna desi nu se iubesc." sunt pe deplin de acord cu tine. Tocmai asta am zis. Sa nu dea vina pe copii. Sa nu zica ca din cauza copiilor e ea nefericita. Situatia e simpla. Explica ca nu mai e fericita cu tatal lor, ca a gasit marea iubire, ca va iubi. Mult mai corect si mai putin daunator pentru ambele parti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea81

Si eu stiu: daca as vrea sa raman langa amant,eu una as divorta, daca nu,as incerca sa-l uit si as sta DOAR cu familia... dar eu nu am inca copii, desi mi-i doresc cu nerabdare...si acolo unde-s copii, e mai dificil de luat decizii, sa zic, mai "egoiste".
Insa nu as putea sa o fac pe Adelle6 NENOROCITA...e treaba ei ce face pana la urma.

~Este mai importanta pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)

~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca asteptam asa de mult sa o īncepem.

De acord cu tine , situatia va trebui la un moment dat "descurcata.

Da vezi tu... ca sa ramana cu amantul si el la randul sau tre sa renunte la sotie si copii.

By the way,Adelle, cunosc multe cupluri care au calcat pe de laturi. Din ce cunosc eu nici unul din tipi nu a renuntat la familie /copil pt amanta, au lungit-o asa cat s-a putut. Asa ca daca ar fi sa dau un pronostic , as zice ca el nu va pleca de langa familia lui.

Faptul ca tu esti destul de departe-geografic- face ca pentru el riscul sa fie diminuat, nu esti un pericol real. Nu e ca atunci cand ai putea da nas in nas cu sotia lui in orice zi, la o plimbare in mall, sa ii faci confidente intr-un moment de sinceritate. Cand se va satura de orgasmele tantrice vei avea block pe messenger - end of story!

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput