Cluj rulz !! - cap. 82
Raspunsuri - Pagina 18
svety spune:
LA MULTI ANI LUCA. Romana, sanatate si tot ce-ti doresti pentru Luca sa se implineasca. Pentru amandoi puiutii.
Mariana, vine luna sept.Daca am priceput eu bine in luna asta te asteapta schimbari mari...
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy
jozsaerika spune:
salutare fetelor 
cu greu m-am mobilizat si eu sa citesc si sa scriu...nu prea am intrat din cauze de musafiri multi si diversi de prin strainatati
noi suntem bine, a trecut si la noi botezul....a fost super bine...toata familia impreuna + prieteni dragi de departe
si micutza mea a fost foarte cuminte 
maine mergem la primul nostru vaccin...sper sa trecem cu bine de el.
Cristiana LA MULTI ANI!!! sa iti dea DD multa sanatate si pace alaturi de familia ta frumoasa 

Luca LA MULTI ANI!!! sa cresti mare, sanatos si voios impreuna cu familia (si mami sa se vindece complet
)
Raluca ce mai faceti? te-am sunat intr-o zi si nu mi-ai raspuns...sper ca sunteti bine 
vreau si eu in concediu....
va pup
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
si comoara Beatrice (20 mai 2008)
poze
roxana1974 spune:
Salutare fetelor, eu ce-am venit de la sport, mi-am spalat freza si pana se spala echipamentul am zis sa dau un oki. Ce ma bucur ca ati scris cate ceva.
Ioana, La Multi Ani lui Luca! Multa sanatate si numai bine!
Mariano, ce ma bucur ca nu ai intrat in butoiul cu melancolie sau ce-o fi fost naspa in el! Sper sa ne vedem in curand!
Oana 
Cristiana oare cand vine din concediu? Abia astept sa aud ce s-au distrat!
Stanca
abia astept sa te vad si pe tine, poate reusim ceva pana la urma!
va
fetelor, noapte buna si pe curand,
Roxa
ralucames spune:
buna dimineata, gagici!! azi haideti la
data de mine, ok?? e cu mare drag, mi-era tare dor!!
noi am fost in "concediu" la socrii, iar m-am delectat 5 zile de aer curat, liniste si tihna!! imi prinde bine
dragelor, nu abandonam subiectu, dar sunt zile moarte, cand se pare ca aproape toate suntem plecate![]()
La Multi Ani, Luca, sa cresti mare si sanatos, plin de viata si voios
va saluta Criss.!! se bucura de concediu, se simt minunat, va veni ea cu detalii, dar din cate am inteles, e perfect acolo
(ea stie ca vreau si io
)nu stiu cand se intorc
ooff, fug la copii, incepe Luchitza sa maraie, am adus-o si pe Stefania acasa, deci sunt mama cu norma intreaga de azi inainte![]()
va pup cu mare drag, mai intru azi cand dorm puii, o zi usoara
pa-pa
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
asi spune:
Vin si eu la cafea ca am nevoie
.Am inceput iar sa am insomnii de atatea ganduri.Azi-noapte nici Razvan nu a dormit bine cred ca e emotionat de intalnirea cu Stefan si Simon.
Am uitat sa va spun ca ieri m-am intalnit cu Gabi(gabri-andrei) si cu baietelul ei.Era la cumparaturi de rechizite.Mi-a spus ca Andrei nu s-a mai imbolnavit si ca e bine,in octombrie merg la control sa vada cum e cu gaurica din inima.E cam trista pentru ca are ceva probleme cu sotul si copilul s-a cam inchis in el din cauza asta.Nu are net dar spera sa isi puna in curand si a transmis ca va pupa pe toate
.
Ma duc sa termin de cautat hainute si sa termin mancarea ca apoi mergem la biserica ca azi e mare zi de sarbatoare si de post.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
svety spune:
La noi incep de azi zilele orasului. azi e expo flora da asa n-am chef sa merg la nimic! vreau acasa sa dorm si sa ma odihnesc, sa ma uit la filme sa ma plimb cu Dani.
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy
anca.b spune:
Salutare, tuturor!
Am descoperit subiectul cu ceva timp in urma, dar nu am scris...mi se parea ca as fi in plus (voi va cunoasteti demult, sinteti ditai gaska)...da' poate m-am inselat. ma primiti si pe mine?
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
mariana tache spune:
Salutare gagici!
Vroiam sa va dau buna dimineata; abia acum realizez cat e ora
.
anca b, m-am distrat de tine; cu siguranta te-ai inselat; asa ca, bine ai venit printre noi; sedere lunga sa ai
; sa ne pove mai multe despre voi; fug sa ma uit la poze.
Stanca, ce draguta e Gabi; saraca, oare nu-i mai trec necazurile la fata asta?
Eu nu le-am zis la copiii ca mergem impreuna; am vrut sa fie surpriza; ii si vad cu respiratia taiata.
Roxana
si
.
Svety, nu trebuie sa-mi amintesti ca vine septembrie; stiu prebine. 
Raluca, bine ai revenit; azi am ratat cafeaua de la tine (la ora asta s-a racit
); ma bucur ca v-ati odihnit, ca v-a fost bine; multumim pt vestile despre Cristiana.
Erika, iti zic si tie bine ai revenit; ceva poze de la botez???
Oana, azi nimic???? te asteptam sa ne dai o propozitie inteleapta
.
Ioana, pare destul de ciudat ca se umfla piciorul; poate n-ar fi rau sa faci o vizita medicului
.
Azi, mergem la copii
; abia astept! ieri m-am oprit in auchan la cumparaturi si am fost tare dezamagita; am fost nevoita sa iau cadouri de acolo desi nu prea am avut ce alege.
Sper sa le placa, totusi.
Pana luni dispar in neant; dar vedeti bine ca motivat; la fel ca si Stanca
.
Asa ca va
pe toate si va doresc un vichend cu pace si dragoste.
paaaaaaaaa.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
squirrel spune:
Salut fetele
Fiind nehotarata pe ce sa pun mana mai repede (intins haine, invelit cartile lui Vlad ca de luni incepem scoala, terminat de aspirat si ce o mai fi) m-am gandit ca mai bine pun o mana pe mouse in timp ce pap si eu ceva. Vad ca aveti spor la scris- eu cand recuperez? Sper pana sta cu tata la noi ca altfel cu turbo-disel Paul as ajunge la categoria pana.
Am uitat data trecuta- ar fi trebuit sa imi amintesc ca sunt sarbatoriti in fiecare luna - sa urez LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor din august, iertare de intarziere.
Ma fetelor voi va plangeti de neuronii vostri, sa ii vedeti pe ai mei ce prastie sunt - la intalnire am avut in geanta poze cu piticii mei si am uitat sa vi le arat. Si inca una, in geamantan au ramas CD cu muzica irish, pt cei carora le place. Nu spuneti numic
.
Cum am mai spicuit pe ici colea vad ca sunt fete noi- va doresc sedere lunga si spor la scris, va spun eu ca fetele sunt de treaba.
Mai vin cand pot sa va povestesc impresii din vacanta mea. Ma duc ca ma prinde rusinea tata isi rupe spatele si eu...
Flavia
asi spune:
Svety e fain la expoflora dar la restul....mai bine stai si dormi ca nu pierzi nimic.
Anca bine ai venit si sedere cat mai lunga
.Suntem o gaska dar oricine doreste sa intre e binevenit asa ca te asteptam la povesti.
Mariana de ce nu le-ai spus?O sa fie socati rau de tot abia daca o sa se salute pana se dezmeticesc.Dupa ce se trezesc suna-i si zi-le.
Flavia m-am uita pe lista noastra si tu nu esti.Oare de ce?Si noi de luni incepem gradi.Abia asteptam cu totii.
Erika tinem pumnii sa fie bine la vaccin si vream poze de la botez.
Roxa si eu vreau sa ne vedem numai sa gasim momentul potrivit.
Fug sa ma pregatesc si eu pentru we.Mai am o gramada de chestii de facut si sunt asa ametita de la vreme.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.