Cluj rulz !! - cap. 82

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Stiu Stanca, am fost si la zilele Campiei Turzii si erau 98% tigani.
Dani s-a speriat de atata lume si ne-am tirat acasa. Acum nici nu ma gandesc sa merg. Poate mergem la Iris duminica. Mai ales ca in Turda ma cunosc toti tiganii si or sa fie buluc pe mine "saru mana tanti, stiti ati fost la noi in ancheta" Si Mihai dispera la fazele astea. Sau mai vine cate o tiganca "serus tu! "

Lui Dani ii este frica de balon. Cand vede unul tremura ca varga, se face palid si nici nu mai poate tipa. Doamne feri ca ma sperie. Nu ma pot duce cu el la nunta, la Baby Expo sau la altele de astea.

Pentru mine septembrie o sa fie cumplit, ca ma astept la cel putin 50 de divorturi pe care tre sa le execut. OROARE. Bine ca nu stau in Cluj ca vorbeam singura.

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Mariana, Flavia, Asi, mercic mult de primire.

sper sa ma "integrez" intre voi...daca ziceti ca nu e inchisa gaska.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Si sa va zic si datele mele, poate ma treceti in tabel : DN 13.10.1977, am un bebe mic-mic, de numai 7 luni jumate, Stefan, DN 13.01.2008.
daca vreti sa ne cunoasteti, pozicile sint la semnatura. ultimele sint cele mai recente.
pe citeva dintre voi va stiu de pe la alte topicuri, pe unele chiar personal.
stati careva in marasti? ca am vazut ca va mai intilniti si "face to face". in afara de mami_alexia, care imi e vecina .

svety, doamne, ce meserie ai si tu! mi se pare foarte stresant pentru tine. toata stima.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Anca, eu din fire sunt stresata, d-apoi la lucru! La inceput a fost greu, acum suntem o mare familie. Sefa-i suchasa rau, altfel nu ma stresam atat. bine ai venit Anca si de la mine. This is the begining
of a beautiful friendship.

Ma fetelor ma chinui sa-mi copiez niste filme. cand mi se pune pata apoi stau cu nasu in calc. pana se da jos filmu. Ieri m-am uitat la The happening - Roxa tu esti cu filmele - da am visat urat noaptea.
Asa ca azi sper sa ma uit la Taken si la The Oxford Murders. deocamdata ies cu plodu afara sa se dea cu rolele.

Dany boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

anca.b- bine ai venit in gasca... sa nu te simti in plus ca nu e cazu... sa stii ca sin noi ne cunoaste unele personal, altele nu, si tot aici suntem... sper sa te simti bine cu noi si sa te ajutam cand ai nevoie , fiecare cu ce putem, macar cu o vorba buna daca nu cu altceva, ca doar de aia suntem aici!

Multumesc fetelor de urari! Luca zice ca are 5 ani! E mortal!

MARIANA- ce bucurie pe capul lor... sa va vada impreuna... abia astept sa ne scrii despre baieti!

STANCA-incepeti luni gradi? noi mergem ca astia ai mei nu mai au stare , au spus ca e prea lunga vacanta de vara si mai ales plictisitoare si ca ei vor la colegii lor!

Mergi la inceput

da gradi nu incepe din 15? Colegele mi-au spus ca pana in 15 e mare invalmasala si astia din gr. mica se sperie. Ma gandesc sa-l mai las mai ales ca vine mama si sta 2 sap.

Fetelor a trecut si vara...Mai vreau la mare. Nici la noi la lacuri nu am fost sa innot macar putin. Intru in depresia de toamna

Dany boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Simon!
Mariana, sa-ti traiasca flacaii!

Mergi la inceput

Svety, Romana, multumesc de primire!

Svety, cum te mai inteleg...si eu vreau in concediu...am fost numai o saptamina anul asta, la mare...si mai aveam sperante la una, la munte. din pacate ne-am trezit cu doua nunti luna viitoare. prin urmare, adio concediu...

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

la multi ani, Simon Mariana draga, sa-ti traiasca odorul si sa-ti aduca numai bucurii, sa fie sanatos si norocos!!Sunt cu gandul bun alaturi de tine, indiferent de situatie

Anca, bine ai venit in gashca, vei vedea ca e bine aici o sa te trec in lista

Dragelor, ma duc la bucatarie sa-mi termin treaba pana sosesc ai mei de la plimbare... suntem bine, dar mai intru azi sa va povestesc

pa-pa

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Mariana, distractie placuta acasa ce fericiti trebuie sa fie printzii tai Drum bun inapoi!!

Svety, ce nasol e cu jobu asta... cred ca-ti place, dar te consuma faptul ca vii in contact direct cu cazurile sociale... nuu?? lui Dani-boy, e un scump in pozici Gradi' incepe intr-adevar in 15, dar cine nu are ce face cu ei, ii duc si din 1 sept. Pe Stefi o tin acasa pana in 15, ca nu-i place fara educatoarele ei

Anca, ti-am admirat pozele, sunt tare frumoase!! iar Stefan e frumooos Stefania zice ca seamana cu Luca al nostru; impreuna ne-am uitat; eu stau in manastur, dar am crescut in marasti

Erika!!! suntem bine, dar atunci cand m-ai sunat eram in marasti la ai mei... de-aia nu ti-am raspuns ma bucur ca sunteti bine

Simonaaaaa!!! sper ca ai iesit din starea de mutzenie si s-au intamplat lucrurile asa cum ti-ai dorit!! sunt cu gandul la tine, sa-ti mearga bine!!

sa va zic de noi??!!?? Luca are 5,900kg, e tare lungutz, si papa cate o jumatate de mar pe zi, cu biscuiti/pishcot; am inceput de luni progresiv si e ff incantat. In schimb Stefania, azi mi-a facut niste figuri de am crezut c-o mananc... nu a vrut sa zica "te rog frumos" nici in ruptu' capului cand i-a trebuit apa... s-a apucat de plans, dar fortat, da-de da-de o bag in seama... eram prea obosita ca sa ripostez, asa ca nu m-am implicat. I-a trecut dupa o vreme, dar zgomotul pe care l-a produs m-a innebunit. Acum se joaca relaxata, de parca nu s-a intamplat nimik... La noi miroase bine a sarmalutze, aproape-s fierte, iar prajitura e deja aproape gata=papata si-apoi sa nu ma-ngras?? Abia astept sa slabesc again.
... eu nu vreau sa vina toamna si iarna.... mi-e groaza iar de haine groase, frig si mizerie... in schimb imi place padurea cum isi schimba culorile, imi place livada de la tzara... deci??!!?? oare ce am....

va doresc o seara minunata alaturi de cei dragi

to all

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput