Cluj rulz !! - cap. 82

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

tiii, fetelor, de unde ati aparut???

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

io stateam ascunsa dupa copac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao gagici

iaca am aparut si eu de la serviciu. Tin sa va anunt ca la job au banat site-ul DC si nu mai pot intra...desi nu intram zilnic si nici nu stateam mult, asta e, ni l-au interzis.

Azi e ziua lui Vic si el inca nu e acasa e pe la ceva sedinte...

Mariana, sper ca pana la urma ai renuntat sa intri in butoi. Btw, poti sa mai dai cate un bip cand te simti naspa rau!

Nu am sa va zic lucruri interesante asa ca ma retrag si mai arunc cate un oki cand mai pot.

Va
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Nu pot sa nu raspund fetelor , ca simteam pe undeva ca-mi suna faza cu cititul si nescrisul!

Asa ca ...... iata-ma!
In primul rand va multumesc tare mult pentru urarile voastre si va multumesc ca imi aduceti aminte in fiecare an de ziua mea (eu una as putea sa o uit lejer). Sanatate si ani buni tuturor leutilor si sarbatoritilor ca tare multi mai suntem.

Puii mei pierd vremea, ca pana nu merg eu sa pun piciorul in prag cu ora de culcare ...... nici o sansa, asa ca merg sa-i somez si detaliez maine.

Noapte buna si vise frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Buna dimineataaaaaaa!

Cum doriti ? Va rog sa o asezonati si aromati dupa cum v-ar cadea cel mai bine, dupa moment si gusturi. Sunteti libere la imaginatie .....

Azi am ramas in oras la olimpia si m-am socat sa intru in birou la 8 si ceva si sa fie gooooool, goooool. dar numai bine ca apuc sa va scriu nitel.

S-au intors puii din tabara duminica trecuta, incantati si voiosi cum ma asteptam. Medea a fost deliciul grupei; in cea de-a 5-a seara cand am sunat m-a intrebat "mami, de ce trebuie sa vorbim in fiecare seara?" deci e clar, deja fac planuri pentru tabara de ski.

Manu, multumesc mult de mesaj, l-am vazut tarziu si intre timp trecuse vara asa ca ma reprofilez cu planurile.

Va imbratisez cu drag pe toate (ca la fiecare parca as avea sa-i spun 2 vorbe sau doua priviri)

Spor si veselie sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna dimineata.

LA MULTI ANI, LUCA! Sa cresti mare, sa ai sanatate si noroc in viata!
Ioana, sa-ti traiasca puiutul; sa-ti aduca numai bucurii!

Waw; ce dimineata prolifica; ma bucur sa va vad asa active, dragele mele!
Iar cafeaua de la Oana, mmmmmmm, ce bunatate!!! multumim frumos!
Oana, esti ca o adiere de primavara!

Roxana, nu stiu sa-ti raspund la intrebare; deocamdata, spre surprinderea mea, n-am intrat in butoi; dar nici nu a trecut pericolul .
Poate n-am intrat ca n-am incaput impreuna cu Rolo, ambele nefacand parte din categoria 90-60-90 .

Rolo, ; tu de ce esti in butoi??? spune tot ca facem sa treaca!

Flavia, bine te-ai repatriat si bine ca ne-ai scris; cum v-ati simtit in ro, per ansamblu?

Fug; striga lumea dupa mine!
Mai pove; sa aveti o zi buna.
tuturor.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

La multi ani Luca!
Ioana sa vatraiasca puiul si sa aiba parte numai de bucurii.

No asa mai merge.
Oana multumim de cafea.E buna rau

Flavia bine ai revenit.

Revin mai pe seara ca trebuie sa plec sa-mi rezolv treburile ca mine mergem cu Mariana sa-l felicitam pe Simon.

Mergi la inceput

Am fost la cumparaturi si ne pregatim sa mergem ca e ziua soacrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Multumim pentru urari! este atat de fericit puiul meu... am fost de dimineata la cumparaturi si l-am lasat sa isi aleaga ce jucarie vrea, as ca si-a ales un LEGO tare fain si va spun sincer ca m-am si bucurat ca doar vine iarna si trebuie sa aiba si niste jucarii cu care sa se joace la iarna prin casa. Mi s-a parut o alegere buna. Eu ma simt bine, dar cam umflata la picior... oare e normal?

Mergi la inceput