Cluj rulz !! - cap. 82

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Declar subiectul abandonat!Pacat......

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Stanca, tind sa subscriu si eu la cele anterioare ale tale; daca vreau sa pove cu tine o fac pe alte cai, nu pe forum.
Asa ca..... ne putem retrage in linsite.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mariana eu as vorbi si aici insa nu e numai subiectul nostru desi asa se pare.....toata lumea doar citeste ca si asa nu are ce scrie, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

no coment

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

ce ziceti ca io nu pricep

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Mergi la inceput

esti tare!

Ca sa traduc incercam sa resuscitam subietul nostru.Se pare ca fetele doar citesc (ma intreb ce?) sau sunt plecate sau sunt foarte foarte ocupate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Stanca, superbe pozele.
Va imbratisez pe toate si va pup apasat. Nu am timp acum dar revin eu la un moment dat.
Mariana ti-am furat butoiu. Asa ca nu il mai cauta ca nu e la locul lui.
Cristiana, iarta-ma. Pentru tine un buchet de si La Multi Ani fericiti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Fetelor va salut cu drag

M-am intors si eu la vatra. Vad ca este capitol nou, sper sa recuperez la citit ca nici pe cel vechi nu l-am terminat. Acum sunt intre doua camere la aspirat si am noroc ca imi plimba bunicu piticul.

Nu pot sa nu va multumesc din suflet pentru intalnire care pe mine m-a uns la suflet, adevarat leac pentru momentele respective.Ma bucur ca v-am cunoscut in persoana-sunteti exact cum mi-am imaginat. Sunteti o gasca pe cinste- continuati tot asa. Mai mult nu ma pricep sa spun, imi sufla vantu cuvintele. O floricica pentru fiecare.

Va las si ma duc la treaba. Revin cat de curand

Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Salutare fetele! Am revenit si eu dupa o lunga perioada de blue... da, da , am fost mai deprimata ca niciodata ... e asa de rau sa fii ca un sac de nisip pentru familia ta...dar am scapat, am scos gipsul iar de maine incep recuperarea la spitalul de recuperare, voi face 6 proceduri si cred ca va fi O.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Scuze, nu stiu ce am facut, dar bine ca s-a trimis postarea... deci sa revin... sunt inca in concediu medical, dar ca o proasta ce sunt merg la munca in fiecare zi. Oricum, asta imi prinde bine,copiii sunt bine, maine Luca face 3 anisori si e tare fericit ca ii vom lua cadoul mult visat. Petrecere nu facem, doar cu familia, care etare numeroasa, adica are verisori de gradul doi destul de multi, pentru ca sotul meu nu e acasa. Oricum e mic si nu prea stie el, credea la petrecerea lui Matei ca este ziua lui...hi, hi, hi!Hai ca va las ca merg si eu acasa ca suntla serviciu! Hai ca mai intru sa va citesc din urma...paaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput