ORADEA (32)
Raspunsuri - Pagina 9
Gabi_K spune:
neatza, ma apuca si pe mine frasul la birou, si am de lucru si acasa...peste o saptamana voi fi deja pe drum...!!! Dar nu e de invidiat, drum de vreo 19-20 de ore cu trupa...
Cris felicitari pt perusi! Gabici ma bucur ca ai revenit, felicitari pt licenta!
Mercedes, eu l-as lasa pe Cristi... dar stiu ca e decizie grea.
Pupici la toti, spor la odihna, si la munci...
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
blaganadia spune:
Multumesc pentru urarile adresate lui Rares, eu sunt in concediu si cum acasa nu am internet nu am putut intra pana acum.
Stiti ceva medici endocrinologi in Oradea, cu adresa si nr. de tel. , ca as vrea sa imi fac niste analize daca tot sunt libera, poate mai scap de haiul de pe mine
. Sper sa apuc sa intru.
Pupici
adi2003 spune:
Cristina - am uitat sa-ti spun lucrul cel mai important cu privire la perusi. Sa nu-i tii nicioadata in curent, indiferent ca-i vara.
Gaseste-le un loc ferit de curentii de aer.
szivarvany spune:
Salutare.
Marius, ai reusit, cel putin acum-acum e soare pe Transilvaniei 
Noi am fost in parc, am bucatarit, Giulik leneveste k n-are kef de somn iar eu n-am kef de cearta cu ea ... s-a pictat pe fatza, s-a intolit in printesa ... n-are nicio grija ![]()
Nadia, stiu ca stie Gabik un endocrinolog, poate apuca sa intre sa dea detalii.
Cris, ce noroc cu Siminel !
Siminel,ca de obicei, u ar da best 

Sa mai pui pozici cu flori sa ne ajunga la suflet !
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
adi2003 spune:
Floricelele sunt in suferinta (adica fara flori) fiindca au stat 3 saptamani in mijlocul casei.
In sfarsit le-am mutat pe cele de pe balconul mic, care e gata, dar muscatele de pe balconul mare vor mai avea de suferit. "Distractia" de-abia acum incepe. In plus am pierdut loc de vreo 8 ghivece si asa s-a bucurat mami ca mai raresc din ele.
Tot timpul imi spune ca o sufoc cu florile.
Album 1 + Album 2
marius spune:
Daria, am foale bune tre' sa recunosti![]()
Btw de plictiseala am iesit si am mancat o inghe'. Acu' iar m-am intors acasa dar nu-mi place deloc ca e pustie. Cred ca ma duc inapoi afara numai sa nu stau in casa ca-mi cad peretii in cap.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
adi2003 spune:
E cam racoare la 17 grade.
Am fost pana in Felix, dar fara oprire, doar asa, sa o plimbam pe fetita cu masina, ca-i place. Drept e ca statiunea e foarte aglomerata in centru, nici loc de parcare nu era.
marius spune:
Na ca am revenit. Am fost la.... Praktiker cu mama mea. Am pierdut ceva timp pe acolo. Acum ... iarasi acasa. Naspa.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
cristina22 spune:
Am fost sa caut vreme buna in Debrecen, dar numai ce am ajuns acolo, ca a venit si ploaia!!
Simi-le schimb apa de cate ori nu mai e "cristalina". Ieri le-am schimbat-o de 2 x.
Ioi, imi sunt asa de dragi...aseara abia am asteptat sa ajung acasa la ei.
Bine, ca Andrei a vrut sa-i duca cu noi in Hu...
Gabi-unde veti merge??
Spor la treaba si sa scapi repede de perioada asta!
Daria-nu te pot intelege!! Poi d-ra de 4 ani sa doarma la pranz, cand se poate picta si intzoli... esti chiar exagerata
Sa ne pui poze, sa vedem opera Giuliei!!
Marius-reamenajezi interioru'??
Vreo surpriza pe cand se intorc gagicile??
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
szivarvany spune:
E friggg 
Noi aseara am ajuns tot in orasel, io am picat rupta, Giulia nu. Deh, varsta ![]()
Duminca frumoasa tuturor oradenilor ! 
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()