ORADEA (32)
Raspunsuri - Pagina 8
cristina22 spune:
'neatzaaa!!
Mercedes-ce ati hotarat?? ufff, chiar e greu...
Marius-in consecinta, vei avea mai mult timp de noi

!!!
Ne-am marit familia, am mai asezat 2 farfurii la masa
, ca si-a luat fiu-meu 2 perusi!!
Si, normal, ca eu am inceput sa ma stresez deja. Aseara erau asa de socati de noi, ca nu s-au atins de apa si papica. Andrei, ca sa faca impresie buna, a dat tv la maxim si s-a apucat de dans!!Apoi a vrut sa-i culce cu el in pat!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
marius spune:
Vad ca se innoreaza serios.
. A vrut sa doarma cu papagalii?
Dupa concert?!
Si cum a ramas, a dormit sa nu cu ei?![]()
Am timp pentru voi ca nu ma cearta nevasta
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
szivarvany spune:
Cris, sa va traiasca noii membri ai familiei ! Cum de te-ai lasat convinsa, zi repede ![]()
Oradeni, ce faceti pe asa o vreme mohorata ?!
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
cristina22 spune:
Marius-uite, dau o cafa rece.Nu mai fac alta, sa nu fac galagie!!Dorm toti barbatii din viata mea!!Sunt 4 acum, ca si papagalii-s tot de sex masculin![]()
Pana la urma au ramas pe biroul lui Andrei.Inca nu am intrat in camera la el, sa vad ce-i p-acolo.I-am auzit o data, cantand, asa, modest!
Daria-de muuult imi tot zice ca-si doreste animal! Mai degraba e preluata ideea de prin ceva desen animat, decat din iubire fata de animale!
Ieri m-am trezit cu gandul ca-i cumpar animale.Si asa am si facut![]()
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
marius spune:
Ehhh eu imi fac un ceai cald (am renuntat la cafea). Pe o vreme asa mohorata cred ca ma duc pe balcon sa suflu norii...poate, poate.
Marius Pernes
Pagina legislativa
cristina22 spune:
Marius-da' asa alungi tu norii...?? ca la mine a-nceput sa ploua...![]()
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
marius spune:
Stai ca-i risipesc si de la tine. Ia uitat-te pe fereastra sa vezi ca nu ploua. Mai am un pic si fac soare de-a binelea.![]()
Marius Pernes
Pagina legislativa
adi2003 spune:
'Neata.
Am auzit de perusi? Apoi luati lectii de la mine ca-i cresc din 2002.
Pentru inceput, perusii au nevoie de liniste, de vorbe "calde" si nicidecum de "concerte", pentru ca trebuie sa se acomodeze in noua locatie si cu noua familie.
Zgomotele prea mari in prima luna duc la stres, asa ca spune-i lui Andrei sa vorbeasca frumos cu ei, linistit, calm ca asa se vor acomoda mai repede.
Am sa va vad eu peste vreo cateva saptamani cum veti fi desteptati de glascioarele zburatoarelor.
Neaparat sa le dati pe langa seminte, morcov ras amestecat cu putin malai. Hrana moale in completare la cea de baza (seminte de mei) e calea cea mai sigura de prelungire a duratei lor de viata, in captivitate. Sa cumperi si nisip (de la Vitakraft) - e foarte important pentru digestie. Daca colivia nu are sepie, trebuie sa-i iei.
Mai povestim despre asta, dar in primul rand le trebuie liniste, ca se se acomodeze.
Vreau poze cu perusii!
Daca tot e mohorat, uitati-va la Olimpiada.
Album 1 + Album 2
cristina22 spune:
Simi-mersi de sfaturi.Si-au revenit dupa primirea calduroasa.
Sepie le-am luat, dar cu nispiul nu inteleg.Unde trebuie sa-l pun??
Mariuuus... dezamagire maxima...Nu-i bai, ne ramane tv, ca tot zice Simi!Sau youtube-u'!!
Edit:poze le-am facut, dar mi-e cablul la birou si chiar n-am chef sa trec pe acolo. Luni le voi pune.
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
adi2003 spune:
Nisipul se pune tot intr-un vas de mancare, dar independent. Apa de baut sa o schimbi zilnic sau cel tarziu la 2 zile.