ORADEA (32)
Raspunsuri - Pagina 10
marius spune:
Da, fac curat! De cand au plecat fetele parca incepe sa fie un pic mai curat.
PS. Am fost pt mama mea la shopping, vrea sa schimbe o usa de interior si am dus-o cu masina.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
adi2003 spune:
Perusii mei fac taraboi. Vad porumbeii de afara si urla. Nu stiu ce zic vecinii. ![]()
M-am trezit la 5 ca sa urmaresc echipa feminina de gimnastica in calificari pe echipe, aparate si la concursul individual.
Nu stiu cum voi face saptamana viitoare, cand mai merg si la servici.
Vad ca Olimpiada asta ma tine in casa.
Mercedes spune:
Am revenit si io cu trupa aseara.
Am citit de perusii cristinei, iti doresc numa sa ai rabdare si sa nu ajungeti cum am ajuns noi cu pestii.
Am vizionat florile siminei, frumoase sunt, Am luat si eu portulaca spune mi cu aceasta ocazie simina le place sa fie udate o data pe zi sau mai degraba la doua zile tinand cont ca sunt pe soare pe balcon?
No, am hotarat in privinta lui cristi ca nu va merge.
daria- te ai mai sms-uit cu clovnu?![]()
De cateva zile am fetita mare nu i mai tb scutecel ( ce ii drept se crizeaza demult ca ea nu i bebe si drept urmare sa nu i pun cand doarme) si se scoala ea in jur de ora 5 si cere la baie.
cristina22 spune:
Merce-pe unde ati colindat??
Cristi mai e suparat??
Bianca e chiar domnisoara, atunci
!!Felicitari!!
Perusii mei s-au dovedit galagiosi din cale-afara. Inca nu au un loc al lor.Dupa concertele de ieri, ne gandim sa-i tinem cat mai departe posibil de dormitoare!!Aaaa, si nazdravanii fac o mizerieee...ioi!!
Simi-le-am dat morcov, dar degeaba, ca n-au mancat!
Merce-da' ce-ati patit cu pestii??![]()
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
szivarvany spune:
Siminel, tare faine florile tale !
Cris, chiar asa de galagiosi sunt perusii ???
Mercedes, felicitari pt micuta donsoara cuminte si isteata ! Ce a zis Cristi ????
Restu` pe unde umblati ?
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
Mercedes spune:
Cristi a inteles asa deduc si din comportarea lui de ce nu l lasam si cred ca la asta a contribuit si faptul ca din cei doi vecini care ar fi putut merge in acceasi echipa unul din ei tot asa nu va merge iar celalalt inca nu e sigur. Adevarul este ca daca sti cum se angajeaza soferii fie ei pe autobuze sau tiruri stai si te gandesti cum ar fi mai bine.
O solutie ar fi fost eventual sa mergem si noi sa l ducem/ sa i ducem cu masina dar nu mai avem atatea zile libere...
Capitol pesti- am avut mai multi cu tot tacamu... acum mai avem trei dintre ei si ... e greu cu curatatu lor si raman in sarcina cui nici nu le prea place de ei.
marius spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Siminel, tare faine florile tale ! Cris, chiar asa de galagiosi sunt perusii ??? Mercedes, felicitari pt micuta donsoara cuminte si isteata ! Ce a zis Cristi ???? Restu` pe unde umblati ? Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 |
Eu pe "teren" - la clienti s-a schimbat legislatia pt asigurari si am de facut actualizari la clientii mei (pt programul de salarii)
Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa
adi2003 spune:
Cristina, partea cu mizeria si galagia perusilor nu ti-am mai zis-o ca dadeai din prima zi afara cu ei.
Nu te astepta sa manance ceva nou din prima zi. E destul unul din ei sa treaca la papat, ca celalalt il copiaza. Sigur in petshop n-au primit morcovel, dar am citit destul de multe despre perusi iar hrana moale e vitala. Primul rand de perusi l-am tinut numai cu seminte. Abia dupa ce au murit - am realizat ca facusem o mare greseala. Cum ar fi sa mananci toata viata doar un fel de mancare?
Si vreau sa-ti zic ca-s foarte pofticiosi, daca te vad ca mananci in fata lor, i-apuca pofta.
Dar ziceai ca ai poze...
Gandeste-te ca eu nu am alt loc pentru ei decat in camera in care dorm si in care e si biroul. Iti inchipui ca am concerte dimineata. Dar uneori sunt cuminti, nu misca pana nu ma trezesc si eu.
@Mercedes, portulaca este o mare iubitoare de soare. Rezista si neudata 2-3 zile, dar ii trebuie un sol nisipos. Daca o uzi inainte de a se usca pamantul risti sa putrezeasca. Cel mai bine traieste in gradini, dar s-a adaptat si in jardiniere.
Eu tot admir portulacele de pe C. Coposu, din apropierea magazinului chinesc si farmacie. Au rasarit printre pavele si-s foarte bogate si colorate.
Iar ma intind cu scrisul.
cristina22 spune:
Simi-
cu mii de multumiri!
perusii.Sunt tare-tare scumpi. Incet se acomodeaza cu noi.Cand vorbesc cu ei, isi intind cate un piciorus si o aripioara
.
O sa mai povestim, doar ca acum sunt pe fuga mare. Ma chinui de azi dimineata sa scriu mesajul asta, ba nu a mers netu', ba site-ul...![]()
Revin!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)