ORADEA (32)
Raspunsuri - Pagina 11
szivarvany spune:
Vazut perusii 
Semnez si io prezenta ... tot la lucru ...
Intrebare : stiti cumva unde se gasesc in Oradea baloane cu heliu ? 
![]()

Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
Mercedes spune:
daria- baloanele de la centrul de joaca de la real ori de la unul din magazinele tot din real ( sunt expuse cred ca acolo unde sunt si revistele externe)nu sunt cu heliu?
adi2003 spune:
Am vazut perusii. Ce scumpici sunt. Se vede ca sunt puisori.
Pot sa intreb de unde i-ai luat?
Daca le iei un cilindru din plastic pentru baut apa, iti eliberezi vasutul de jos, in care poti pune fie nisip pentru perusi (ajuta la digestie) fie hrana moale.
Sa te uiti la cilindru sa fie pentru gratii verticale, pentru ca la mine e altfel de cilindru (pentru gratii orizontale).
cristina22 spune:
Simi-mersi de pont!!
I-am luat de la lotus.S-a lipit si-o matza de mine.Era cat pe s-o aduc acasa!
Imi incep ziua cu o frumoasa si placuta durere, fix in craniu!
Voi sa incepeti mai bine si sa aveti o zi faina, faina!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
szivarvany spune:
Semnez si eu prezenta ... moama greu trece ziua de azi sau doar mie mi se pare ?! ...
Voi pe unde umblati ???
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
marius spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina22 Simi-mersi de pont!! I-am luat de la lotus.S-a lipit si-o matza de mine.Era cat pe s-o aduc acasa! Imi incep ziua cu o frumoasa si placuta durere, fix in craniu! Voi sa incepeti mai bine si sa aveti o zi faina, faina! cristina si Andrei (am 5 ani!!!) |
Pe mine cand m-a durut maseaua am scos-o afara.
Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa
adi2003 spune:
Io-s nebuna care se trezeste la 5 dimineata sa urmareasca gimnastii romani in direct. Ieri si azi asta am facut inainte de servici. Dupa inca 8 ore de contabilitate ma simt ametita. Dar macar stiu de ce.
Gabi_K spune:
Mercedes pupam fetita mare fara "pachet".
Raportam si noi aceeasi lucru.. noi de o luna ne-am lasat...
sau
???
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
cristina22 spune:
Deci, Marius, asa ma compatimesti tu?? Nu-i bai, ca am vrut sa-ti zic ca ti-am vazut printesa mica si frumoasa, da' uite ca nu-ti mai spun
!Na, de suparare![]()
Gabi-ce face scolarita??Si-a luat penar si ghiozdan??
Al meu, intr-o discutie, in care ii aminteam ca la anul va merge la scoala, doar l-am inscris, m-a intreaba: ai innebunit,dar nu vezi ca nu sunt pregatit pt scoala??
Deci, parerea copilului vis-a-vis de ma-sa...
Edit:
Simi-pot sa te intreb pe pm despre perusi, sa nu zica oamenii astia ca monopolizam discutia cu animalele noastre
??
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
adi2003 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina22 Edit: Simi-pot sa te intreb pe pm despre perusi, sa nu zica oamenii astia ca monopolizam discutia cu animalele noastre |
OK.
(Eu inca-s cu ochii pe TV la gimnastica).