ORADEA (32)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

ok, incercam sa ajungem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Cum nu v-am mai citit de ieri, am hotarat sa merg in centru imediat dupa servici, mai ales ca m-a insotit o colega. La ora 5 in parcarea de la Statuia Eminescu era arsita.
Doar o jumatate de ora am rezistat acolo si am ramas inca 2 ore in parcul cu tasnitori. Acolo era de trait.

Am poze, am si o o noua achizitie, dar mai incolo.
M-a dezamagit editia aceasta a carnavalului pentru ca in afara de carele alegorice, la capitolul flori aproape zero. Un punct in minus era locatia fara pic de umbra.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Carnavalul florilor - Oradea - 21.08.2008

Poate sunteti curiosi sa vedeti ce mi-am cumparat: Dipladenia
- cea mai frumoasa floare de la carnaval Meritam, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Simina mersi pt poze, macar am vazut si anul acesta carnavalul
Noi am fost azi la aeroport, sa vada si copiii diferenta dintre "internationalu de acasa" si un aeroport care nu a fost construit doar sa zica bavarezii ca au si ei asa ceva. Lili care si acasa tipa de fericire cand vede cate un avion- cred ca avem vreo 4 avioane pe zi acasa, aici insa in fiecare minut pleaca sau vine cate unul
Seara am fost la artificii, pai ce sa zic, chiar si copiii mei care fac mutre mai tot timpul, au ramas cu gura cascata... si am vazut ca sute de oameni sunt capabili sa stea civilizati intr-un loc relativ mic, fara sa se bata, sa se injure, etc., distrandu-se si privind in liniste focul de artificii. Oricum un astfel de show n-am mai vazut in viata mea...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Avem si noi doo_poze
Siminel, te-am sunat , dar era tarzior, dupa 7 juma.
Mercedes, ati mai stat ??? Io am picat lata cand am ajuns home ... Giulia nu ...
Veniti diseara in parc la Artima ???

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Sorry, n-am auzit apelul, iar dimineata mi-am gasit telefonul inchis. Se descarcase. Eu am venit aseara acasa franta de oboseala. Ma batuse soarele in cap.
Daria, ai facut niste poze foarte dragute.
Bine ca e weekend.

Gabik...distractie placuta in continuare!

Mergi la inceput

WE fain oradenilor, vad ca toti steti plecati in vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Eu raportez, de la servici
Am petrecut o saptamana la tara, facand curat dupa ce a fost acoperisul schimbat, dar pana la urma ne-am decis sa mai si varuim, asa ca ce am facut in casa a fost cam degeaba. Dar in curte si printre flori tot s-a vazut ca am trecut pe acolo. Am facut baitza in Cris in fiecare zi, si m-a prins si soarele un pic, cat i-au permis pigmentii mei de tot rahatul.
Ieri a fost tare greu... prima zi de cosmar. Asa m-am saturat de jobul asta ca pentru mine reprezinta un stres major. Nu mai gasesc aici nici o placere... Mai astept vreo 2 luni, ca avem cu seful un proiect nou, apoi daca iese ceva, ar fi super misto, daca nu, cred ca ma pun sa vanez ceva job ca asa nu se mai poate.

Va pup, si doresc conced' placut celor plecati, si multa putere si nervi celor ce se afla pe campul muncii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blaganadia spune:

Buna ziua, dragilor.
De ieri am inceput si eu serviciul dupa 3 sapt. de concediu, ce sa va zic ca ieri dimineata m-am trezit la 4, gandindu-ma la treaba de la servicu, asa ca la 4 dupa amiaza, picam de somn.
Azi am cam terminat cu mormanele de hartiii ce zaceau pe biroul meu, mai e si maine o zi.
Imediat voi merge la d-na doctor sa-mi vada analizele, sa vedem ce este cu mine.
Sa aveti o zi frumoasa.
Daria, veniti in orasel pe la 7?

Mergi la inceput

prezenta la apel si merem si n orasel
cine mai vineee ???

Mergi la inceput