ORADEA (32)
Raspunsuri - Pagina 18
ramonzca79 spune:
salutare dragilor...stiti ceva despre d-na dr Cosma(Hoble)Lorenzina???dr meu a plecat in concediu o sapt si m-a lasat la ea chiar acum in sapt 37...pe net am citit chestii naspa...dar poate a avut cineva contact direct...dar despre dr Alin Bodog???
sunt f stresata....dr meu desi aseara aveam dilatatie 1 cm mi-a dat Gynipral sa iau pana vine el ..pe 7 sept...nici nu stiu ce sa fac...mi-e teama ca daca-l iau cand va fi momentul nu ma voi mai dilata...offfff
POZE...POZULICI
37+...
Erik
alexas spune:
hop si eu, am vazut pozele lu gulia sunt dragute si ea o adevarata printesa in cateva poze la-m vazut de darius si mai ales am si recunoscut gradina cu piticii sunt vecinii mei
mami de gemenii
szivarvany spune:
Mneatza.
Alexas , serios ??? Da` noi te stim ? 
Ramona, intr adevar decat la 37 de saptamani, mai bine mai incolo. Asa am patit si eu. Despre Hoble am auzit lucruri bune, oricum, sa treci pe la ea pe la cabinet saptamana viitoare sa te vada inainte de eveniment, sa i spui ca ai ramas pe mana ei si sa afli cum va fi daca te apuca nascarea noaptea, stii tu, sa stii tot sa nu ai macar aceasta preocupare. Dar sunt sigura ca totul va fi bine !!! Sa ne tii la curent . da ? 
De Bodog n am auzit inca, imi pare rau.
Pup trupa de puturosi ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
Mercedes spune:
Hop si eu acum- acuma dimi am vazut treaba cu oraelu de ieri... asta e.
ramoncza-eu zic ca daria ti a dat un sfat bun e mai ok sa mergi dinainte sa te prezinti daca asta stau treburile.
alexas- bine ai venit!
blaganadia- succes la lucru!
gabi_j - am vazut ca nici situl vostru nu merge.Bafta in cautarea altei slujbe daca asa e ok pentru tine.
cristina-?
gabi- cum mai sunteti, ce faceti pe acolo?
Eu ieri era sa lesin cand am coborat din tramvai, naiba stie ce am avut stiu doar ca mi se inmuiau picioarele si pana la urma tot am ajuns acasa. Probabil o cadere de calciu...oricum n am mai patit o pana acum.
szivarvany spune:
Mercedes, imi pare rau, bine ca n ai patit nimik 
Deci aseara doar noi am fost in parc 
Poate veniti azi ... 
Ca noi vom merge, mai profitam de "vara" cat putem.
Daria &
ramonzca79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Mneatza. Alexas , serios ??? Da` noi te stim ? ![]() Ramona, intr adevar decat la 37 de saptamani, mai bine mai incolo. Asa am patit si eu. Despre Hoble am auzit lucruri bune, oricum, sa treci pe la ea pe la cabinet saptamana viitoare sa te vada inainte de eveniment, sa i spui ca ai ramas pe mana ei si sa afli cum va fi daca te apuca nascarea noaptea, stii tu, sa stii tot sa nu ai macar aceasta preocupare. Dar sunt sigura ca totul va fi bine !!! Sa ne tii la curent . da ? ![]() De Bodog n am auzit inca, imi pare rau. Pup trupa de puturosi Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 |
ziceti voi ca trebuie sa merg si la ea la cabinet???intreb pt ca ieri cand am fost la spital dr meu mi-a facut eco de fata cu ea si-i povestea despre mine...cum e sarcina acum etc....apoi ea mi-a scris nr ei de tel si mi l-a dat spunandu-mi s-o sun cand e nevoie si sa-i spun ca sunt pacienta dr-lui Sabau....deci oarecum ne-am cunoscut....
POZE...POZULICI
37+...
Erik
szivarvany spune:
Ramona, atunci e super ok !!!
Insa oricum pe ultima suta de metri se merge saptamanal la control, io asa stiu, asa mi s-a zis, asa am facut.
Deci te poti linisti !!! Ai numarul de mobil, ai bagajul gata, doar sa stai linistita inca doua-trei saptamani, sa-i spui lui Erik ![]()
Daria &
ramonzca79 spune:
| citat din mesajul lui mamagiuliei Ramona, atunci e super ok !!! Insa oricum pe ultima suta de metri se merge saptamanal la control, io asa stiu, asa mi s-a zis, asa am facut. Deci te poti linisti !!! Ai numarul de mobil, ai bagajul gata, doar sa stai linistita inca doua-trei saptamani, sa-i spui lui Erik Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 |
multumesc pt sfat!!..insa mai am o problema...ce stiti despre Gynipralul asta afurisit??nu voi avea probleme cu dilatatia la nastere???adica tratamentul nu va influenta mai tarziu???daca acum ma dilat usor si fara durerei...pana acum nu am avut nicio contractie dureroasa...dupa gynipral cum va fi????
POZE...POZULICI
37+...
Erik
szivarvany spune:
Ramona, eu iti pot spune doar si numai ce as face eu, le-as lua, nu poti compara un bb de 37 de saptamani cu unul nascut la termen, conteaza si acele grame in plus. Si`apoi cand e sa nasti, ci se fac perfuziile cu calciu pt dilatare. M-as duce pe mana medicului !
Andy.p a nascut ???
Daria &
ramonzca79 spune:
| citat din mesajul lui mamagiuliei Ramona, eu iti pot spune doar si numai ce as face eu, le-as lua, nu poti compara un bb de 37 de saptamani cu unul nascut la termen, conteaza si acele grame in plus. Si`apoi cand e sa nasti, ci se fac perfuziile cu calciu pt dilatare. M-as duce pe mana medicului ! Andy.p a nascut ??? Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 |
aham...k..am inteles...
inca nu..e stresata...a fost la dr azi si i-ar fi spus ca bebelina e mai mica....dar nu conteaza asta....sunt convinsa....
apropo de mers la dr mai des..daca ma apuc de gynipral nu cred ca mai are rost sa merg pt a vedea cum stau cu dilatatia...decat daca am ceva probleme...adica sa stau si sa astept pe dr meu...pt ca in fond pt asta as lua pastilele...
POZE...POZULICI
37+...
Erik