ORADEA (32)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ramo, vizitele din ultimele 3-4 saptamani se fac pt a vedea colul, lichidul daca e suficient si neaparat la med de fam pt masurarea tensiunii, eu asa stiu. O data / saptamana in caz ca esti bine si nu ai niciun disconfort de absolut niciun fel.

Deci oradenii DC tin pumnii pt doo mamici ce vor naste curand

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blaganadia spune:

Deci, in primul rand scuze ca noi, cei care am dat startul la orasel nu am ajuns, dar asa se intampla de obicei - randuiala de acasa nu e aceeasi cu cea din targ.
Am ajuns pe la 6.30 de la d-na doctor, nu am nimic, sunt in regula, poate o carenta de iod, in consecinta mi-a scris ceva med. pe baza de iod si calciu, si sa slabesc 8 kg in 3 luni. No, cu boabele nu-i problema, dar cu slabitul......
Cand am ajuns acasa Rares nu dormise de amiaza, si apoi a venit bunicul la noi care l-a scos cu bita afara, spre norocul meu.
Merce imi pare rau de ce ai patit, dar nu o fi de la boabele tale?
Ramona- eu iti spun din proprie experienta, oricine ti-ar zice orice, in momentul mult asteptat toate sa intampla cam invers fata de cum te asteptati, dar sa ai incredere in medic, indiferent cine va fi, chiar si in medicul de garda. Bafta si fii tare, va fi ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Dariaca ai intrebat de mine..tot ma pregatesc sa intru sa va mai scriu de noi,dar parca zboara timpul .Azi intr-adevara am fost la dr si mi-a spus ca bebitza pare mai micutza si prin urmare mai asteptam cu programarea la cezariana.Sper sa fie doar o alarma falsa si fetitza sa fie k.Ce bine de voi ca mergeti in parc ...mi-e asa de dor si mie!
toti oradenii!

36+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Tin pumnii viitoarelor mamici!
De cand nu ne-am mai auzit, Mariuca noastra a facut 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1751 spune:

Salutare oradeni,

Si eu sunt din Oradea, si am nevoie de un sfat. Imi recomanda cineva un endocrinolog si un ginecolog bun in oradea?

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Siminel, sa va traiasca Maria

Ioana, bine ai aterizat la noi.
Endocrinolog ... iti va zice maine Nadia ca io nush cum il cheama , iar gineco, ii recomand pe cei la care merg si mi-au purtat noroc: Samuel si Rotaru

O seara faina tuturor oradenilor

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1751 spune:

Mama giuliei,

Multumesc de calduroasa primire:)

De Rotaru am auzit... de celalalt nu dar... sunt barbati si eu mi-s o rusinata si o complexata de nu vrei sa stii

Pupilici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

salutare!!

Merce.Cum esti?? Eu zic ca si caldura e de vina.Ce fac strumfii??

Ramona, Andy-curaj, sunteti chiar la finish.Muuult optimism!!
Va zic io, ca am nascut la 36 s si 4 z.Andrei s-a nascut mic, dar foarte puternic si mancacios si mereu grabit.In scurt timp i-a depasit pe toti de varsta lui.Si acum e mare.Are dimensiuni de copil de 8 ani

Ioana-bine ai venit!

Simi-ce matusica cu nepotica domnisoara!!

Daria-ce faceti, cum mai sunteti?

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

cristina- sunt ok de atunci, in ziua aceea am fost aiurea am dormit un pic( recordu recordurilor) si spre seara am fost ca noua.

blaganadia- nu cred ca de la boabe am luat si anul trecut destule si n-am avut nimica.

simina - esti mandra de nepotica ta, sunt convinsa ca o vei calauzi in viata.

Nastere usoara doresc si eu celor cu pricina.

ioana1751- bine ai venit si aici.Nu stiu sa ti raspund la endocrinolog n-am fost si sper sa n am ocazia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blaganadia spune:

Buna dimineata,
azi sunt ceva mai degajata la servicu.
Dr.endocrinolog ti-o recomand pe d-na Timar care are cabinet pe Republicii, de la Crisu mai jos inspre gara pe partea dreapta (este o tablita pe care scrie si se vede si din sosea), iar programul este martea si joia de la 15 la 18, dar iti recomand sa merg fie la 14.50, fie la 17.30. ; iar ginecoloaga ti-o recomand cu incredere pe d-na Osvar , care avea cabinet pe 6 Martie, acum am inteles ca are cabinet pe langa scoala generala nr.10, pe straduta aceea( tel 0359 800 820 ). Eu nu am fost la ea de un an jumate, scpre rusinea mea. Dar eu ti-o recomand cu toata increderea, e o femeie extraordinara.
Bafta.
Ne vedem in orasel pe la 6?

Mergi la inceput