ORADEA (32)
Raspunsuri - Pagina 20
szivarvany spune:
Mneatza.
Ioana, io am cam umblat la medicii oradeni ... pe cei doi ii recomand pt ca am incredere in ei, ca doamna doctor ti o pot recomanda pe doamna Tit (Tzitz), este pacienta ei o prietena foarte buna care a avut atatea probleme si doamna doc a ajutat o mereu 
Nadia, pe la 7 ![]()
Cine mai vine ??? ![]()
Cris, stem bine, mergem seara in parc, profitam de vremea buna cat este , Giulia asteapta gradinita. Voi ??? Cand mai veniti in orasel ?
Si treceti la semnat condicaaa 
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
andy.p spune:
Buna dimineata!
adi2003,mercedes mutumim de sustinere,speram sa treaca repede si bine.
ioana eu ca dr ginegolog ti-o recomandat tot pe DR TIT ..e dr cu care am nascut prima data si acum sunt tot la ea,e o femeie extraordinara.
cristina multumesc de incurajari chiar aveam nevoie mai ales ca tot timpul numai asta am auzit ca e micutza .
tuturor.
36+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
szivarvany spune:
Laura(Andy), stii ca se zice ca aia mici sunt mai vanjosi si cresc mai repede
Oricum, mai are timp bebelina sa creasca 

Ramona ... esti home ? 
Mey ce vreme ... unde fras e varaaa ??? 

Daria &
cristina22 spune:
Daria-io cred ca-i toamna deja...incet, da' sigur ma cuprinde depresia.Asa putin tine vara...
Noi suntem in maraton non stop
. Ieri am fost prin zona, dar Andrei nu a cerut in orasel.Se grabea acasa.
Nici nu vrea sa se apropie de "blocul nostru".Noi glumim mereu cu el ca ne intoarcem la bloc, asa ca, bietul de el, cand suntem pe acolo i se face brusc dor de casa.
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
andy.p spune:
Daria
asa sper si eu sa mai creasca ca mai are vreme mai ales ca inca nu mi-a facut programare,asa ca...
Chiar ca e urat,eu nu vreau sa intru in depresie ca si asa mai am momente de boceala.
37+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
ramonzca79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Laura(Andy), stii ca se zice ca aia mici sunt mai vanjosi si cresc mai repede Oricum, mai are timp bebelina sa creasca ![]() ![]() Ramona ... esti home ? ![]() Mey ce vreme ... unde fras e varaaa ??? ![]() ![]() ![]() Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 |
daaaaa...sunt acasa...ma simt mult mai bine dpdv psihic...am fost aseara iar la dr si se pare ca nu a avansat dilatatia...mi-a sugerat din nou sa iau pastilele spunandu-mi ca bebe trebuie sa mai stea putin...asa ca am inceput sa le iau...si spre ca prichindelul meu sa-l astepte pe d-l dr pana pe 8 sept...
am nevoie de o parere in ceea ce priveste aspiratoarele cu spalare..stiti ceva???merita??o marca mai ieftina....
POZE...POZULICI
37+...
Erik
szivarvany spune:
Ramo, ma bucur ca sunteti ok, iar 10 zile trec repede, iti tinem noi companie ![]()
Io am aspirator din`ala, da` sa muor io daca l-am folosit vreodata, nici macar de curioasa
, al meu e Delonghi si e batran, il avem de mai bine de 6 ani da` mere`.
Andy, poi tu ai voie, ie de la hormones
Da` dice te paste butoiu` ?
Restu` pe unde umblati iar ?
Numa` io zac in birou, ha ?
Daria &
szivarvany spune:
Asa-asa, iesiti din barluoage ![]()
![]()
So, daca nu ploua, nu ninge, nu sunt pedepsiti copiii, nu steti puturuoase, ne vedem in parc la Artima azi la 19,00 ??? 
Daria &