ORADEA (32)
Raspunsuri - Pagina 21
Mercedes spune:
sa fiu in rand cu voi: si iooo!
Deci stiti ca e targ pentru prescolari si scolari in orasel de azi pana duminica?
Sincer inca nu stiu ce voi face dupa amiaza oricum dam de stire.
blaganadia spune:
Daria, cred ca noi vom fi mai repede in orasel, ne vb la tel ca o sa imi iau fixu-mobil cu mine, vreau sa merg la tata pe la 5 , dar stai sa vad ce si cum cand ajung acasa.
gabi_j spune:
Moama, ce activitate aici... sunteti harnicute.
Io nu stiu ce e, dar de cand am venit inapoi din concediu totul merge pe dos, dar nu numai mie ci si la majoritatea cunoscutilor mei...
De dna dr Tit am auzit si eu numai bune. Am zis ca urmatorul control am sa il fac la ea. Am inteles ca se ocupa de probleme in detaliu. Pe mine ma dispera medicii care trateaza problemele superficial si vor sa te rezolve cu o pastila si fara analize. Deobicei cu ginecologii numai asa am patit. Eu am avut probleme cu ciclul in sensul ca imi intarzia mereu. Anul trecut am fost la un homeopat, care mi-a dat ceva (nu stiu ce) de baut, si de atunci imi vine aproape la zi...
Mercedes esti mai bine? Siteul nostru este acuma www.ailesbury.ro/shop asta ar trebui sa mearga. Cel putin la mine merge acum. Se mai lucreaza la el, si poate de aia cateodata nu merge. Sau serverul e prost...
Mai... mai avem o zi de lucru, si weekend! yyyeeeessss!!!
va pup
ioana1751 spune:
Dragele mele,
multumesc frumos de primirea atat de calduroasa. Va pupez pe toate.
Multumesc si de recomandari.
Sa vedem,...poate ca ar trebui sa imi aiu si eu inima in dinti si sa incerc un dr aici...
Gai j,
la ce homeopat ai fost? la Baba cumva?
Pupici pe toate.
pe mine ma gasiti si pe yahoo mess cu id ungur.ioana
szivarvany spune:
Gabij,
sa treaca perioada de kko 
Ioana, poi dak ai probleme, nu tre` sa mai astepti 
Sper sa veniti azi in parc 

Daria &
GIULIA(2004 08 16)
gabi_j spune:
Ioana, eu la dr. Mesesan am fost. Iti zic ca mi-a dat sa amestec niste bilute in jumatate de litru de apa, si sa beau din apa aia in fiecare zi putin. De atunci sunt bine... Daca ai nevoie de detalii de contact iti trimit un PM.
Merci Daria. Distractie placuta in parc.
GabiK unde e plecata? Am tot citit, dar nu am gasit unde anume e. Mister total pentru mine... Sper ca se simt bine si ea si copiii.
Hai, pa! (ca la mitici!)
andy.p spune:
Daria da stiu ca-s hormonii bata-i sa-i bata,da sunt zile in care nu-si fac de cap si sunt zile in care ma dispera.Da mai e un pic si trece.
Distractie placuta in parc ..sa va ganditi si la noi care nu putem...deocamdata![]()
37+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
adi2003 spune:
Eu am fost vreo 15 min dar n-am vazut pe nimeni cunoscut.
Targul de rechizite pare a fi doar "targ" de carti.
szivarvany spune:
Am fost in parc, a fost suuuper fain, am intalnit o groza de mamici cu copii
Doar ca am ramas doar cele din schimbul 3
care stam pana dupa 9 juma` pm ![]()
O seara faina tuturor !!!
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Gabi_K spune:
dragii mei, am intrat si eu pe fuga... haideti la un capitol nou. Daca nu am timp sa scriu, macar sa am ce citi![]()
![]()
![]()
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert