ORADEA (32)
Raspunsuri - Pagina 16
adi2003 spune:
Eu in 21 august voi fi in Parcul 1 Decembrie la expozitia florala, langa Casa de Cultura.
Mai bine ne-am vedea cu totii acolo.
cristina22 spune:
ideea e ca inainte de tenis nu l-as duce in parc ca-l duc atunci gata fugarit si obosit, iar dupa e prea tarziu.Terminam in jur de 9 si 10 pm.
Cand e carnavalul florilor?
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
adi2003 spune:
Uite ca fata de anii trecuti si-au schimbat locatia:
http://www.oradea.net/se-apropie-carnavalul-florilor-r6103.html
Se pare ca va fi in parcarea de la statuia Eminescu.
Sper din tot sufletul sa fie si expozitie florala ca in anii precedenti.
szivarvany spune:
Buna dimineata 
Siminel, dar la 7 seara va mai fi oare ceva ? K noi venim in centru, doar sa mai fie ceva ...
Pup trupa. O zi faina.

ps Mercedes, am trimis aseara

Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
adi2003 spune:
Seara sunt 2 concerte + targ popular.
Chiar daca nu s-a mentionat expozitia de flori, tot trebuie sa fie, pentru ca e carnavalul florilor. Nu cred ca totul se rezuma la carele alegorice.
Asa a fost anul trecut.
Gabi_K spune:
neatza tuturor!
Cris, voua deja va pica dintzii??? Moamaaa, ce baiat mare ai! Noi inca posedam intreaga dentatie de lapte:)
In rest toate bune si frumoase la noi, mai putin vremea... dar cica pe maine va fi cald din nou.
Am incercat sa pun poze, dar netul e ca melcul aici, si am renuntat:( dar recuperez peste 2 saptamani.
Pup trupa!!!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
cristina22 spune:
Gabi-cum adica"recuperez peste doua saptamani"???
Nu stii ca absentele se platesc
?
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
Gabi_K spune:
ma referam la incarcat pozele, asta vreau sa recuperez. Absente n-am de platit, ca doar sunt prezenta:)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
AdelaP spune:
Ioi fetelor nici n-am intrat bine in cabinet si-am si deschis netul sa vad locatia si ora intalnirii de azi. Si NIMIC. Sa inteleg ca nu vine NIMENI? No bine, adica...rau
.Mercedes nici cu voi nu ne intalnim? Te sun io un pic dupa 18.Revin cand mai pot.
szivarvany spune:
Poi nu ne vedem la 19,00 la statuia lui Eminescu ???

Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()