Leoaicele DC*(18)*-Happy birthday
Raspunsuri - Pagina 18
Annie80 spune:
mey si acuma spui, dupa ce am facut 70% traba!
placinta cu praz: eu pun praz (taiat si spalat biiiiine) usor cait in ulei (sa se inmoaie) branza sarata, smantana, oua. Le amestec dupa de se racoreste prazul...bag la cuptor unge deasupra cu ou si gata.
cantitati ?? reteta asta o fac din amintiri din copilarie, si pun din ochi foaie de placinta *comert* dar cam 3-400 g branza, o cutie de smantana, 3-4 oua, poti pune si iaurt.
gogosi...nam mai facut de-un car de ani, nici de gogosi n-am reteta yummy
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
catutza spune:
Annie , merci de reteta 
uite reteta de gogosi :
Gogosi pufoase care nu se intaresc :)500 g faina 25 g drojdie (un cubulet) 150 ml lapte cald 70 g zahar 2 oua 15 ml rom 30 ml ulei sare vanilie coaja de la o lamaieJumatate din cantitatea de lapte se amesteca cu drojdia si cu faina, apoi se lasa la dospit. Restul de lapte impreuna cu zaharul, ouale, romul, uleiul, sarea, vanilia si coaja de lamaie se pun intr-o craticioara pe foc. Se amesteca cu telul pana frige putin la deget. Se amesteca cu drojdia, apoi se pune treptat faina si se framanta bine pana nu se mai lipeste. Se mai framanta putin cu niste ulei caldut ca la cozonaci. Se lasa sa creasca vreo 40 minute la cald. Se imparte in 3. Se intinde o parte de 1 cm grosime si se taie in forma dorita. Se mai lasa putin pe masa la crescut si deabea apoi se prajesc. Inainte de a le pune in tigaie le mai aplatizati putin, dar doar putin. (reteta culinar)
eu mai nou le fac mai simplu : faina, drojdie, apa caldutza, rom/vanilie se face o coca la sfarsit framant coca cu putin ulei si o las la crescut cam 30-40 min. intind o foaie grosutza le tai si le prajesc apoi le dau calde prin zahar pudra . ies foarte bune si pufoase.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Dodo-pui spune:
Catutza eu sunt obisnuita sa nu primesc nimic sau nimicuri.Dar va pot arata ce am primit de la www.flickr.com/photos/22719576@N08/2717667288/in/set-72157603984645253/" target="_blank">sot
,abia astept sa-mi fie trimis de fata care l-a donat.
Cat despre poze fac,mereu am facut dar nu le postez.Trebuie sa le cer voie(eu avand probl cu cumnatele pentru ca apareau langa Bogdi pe blog) si sincer nu as dori sa aud un refuz,caci s-ar alege praful de toata ziua.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ralcat spune:
Mey fetelor, cand vaz ce retete ma ia cu ameteli. Eu sunt fericita posesoare a unei mame careia ii place rau sa gateasca asa ca i-am pasat aceasta activitate de mare angajament. SI acu cat mamanu cu kinderu sunt la tara, sotul meu s-a dat la salate si la fructe asa ca am scapat de aragaz.
Sa va zic ce mai facuram noi. Ne-am facut de cap in ultimul hal ieri am fost la cumparaturi la Baneasa si pentru ca am prins super hainute la reduceri ... ne mai ducem si azi ca au mai ramas cateva magazine nedevalizate de noi. Sunt tare multumita ca macar la tura asta de reduceri am fost pe faza si am prins hainute ca tare de mult am neglijat acest aspect.
Sper sa apuc sa iau de la bazarul Alesiei in timp util masinuta pentru Mitz, ca vineri plecam la el. Catutza, nu stiu cand ii aducem acasa, ca ideea e sa reziste buni cat mai mult acolo, macar jumate din septembrie. Oricum inceputul lui septembrie e planificat sa plecam doar noi un pic asa ca ar fi bine sa fie inca acolo. Partea cea mai grea cu Mihai e ca noaptea se tot trezeste, fie ca viseaza, fie ca-i e frig, fie ca ii e foame si te face praf. In fiecare noapte sa fii in picioare de 2-3 ori sa prestezi te pune jos in cateva zile, d-aia ne si straduim sa-i oferim lui buni 3-4 nopti pe saptamana in care sa poata dormi. Dar e un aer curat si o curte intreaga la dispozitia lui. Plus bunica si bunici paterni care ii fac si ei mofturile, in masura in care pot si au timp de el. Plus o curte plina de oratanii cu care sa se certe, sa se fugareasca si sa se joace. o sa pun pe blog din ultimele "cuvantari" d-ale piticului ca fuse dragutz tare.
Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,
Annie80 spune:
Catutza, mercic frumos 
Dodo, ce-ai primit ca nu vad poza, e blocat fickr-ul aci 
ralcat trebuie sa fie suberb la tara, cu toate orataniile in jur 
eu..primisi vesti de cum nu se poate mai proaste, o gramada de vise si sperante naruite 

![]()
------------------------
Alergic at stupidity.
szivarvany spune:
Annie, ce se intampla cu tine de esti asa depresurizata ??? 
Ralu, tare "fain" e sa te trezesti noptile
cunosc si io, imi vine sa ma bat de nervi 
Catutza, ce pofta mi-ai facut cu gogosile 
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
catutza spune:
Gabi , superb inelul, sa il porti cu placere 
Annie , ce ai patit? sunteti cu totii bine? un buchet mare de
sa te inveselesti putin
si sper sa nu fie foarte grav
Daria , ziua lui Giulik o faci in aer liber sau e intr-o incapere?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Annie80 spune:
nca sunt in faza de negare, cred, astept sa vad dovada scrisa, si emailul nu mai vine, e trecut de 7 si cred ca maine
nu, sotul nu ma inseala! suntem bine cu totii nu mai ca am pierdut un vis.
cred ca nu sunt foarte coerent, am sa revin
va pupic pe toate!
------------------------
Alergic at stupidity.
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catutza Gabi , superb inelul, sa il porti cu placere ![]() Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil |
Multumesc Catutza;
Ani
sa treaca repede tristetzea,dezamagireaDaria,Raluca,Lilia,Katty,Ledi,Aurorra,....

Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!