Leoaicele DC*(18)*-Happy birthday
Raspunsuri - Pagina 19
catutza spune:
Gabi , spune-mi si mie caum faci tu si nu numai ca atunci cand dai citat apare si acris asa cum am scris eu...sper ca intelegi ce vreau 
eu dau la introdu comentariu apare [ quote] [ /quote] dau copy/paste la mesajul tau de exemplu dar nu apare si link-ul la poze...
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
adi69 spune:
Deci,am revenit ,am citit din urma ,facut conspect..etc..;)
Leditia ,felicitari!E nemaipomenit cand simti pentru prima data ca misca...
Imi pare rau ca ai asa necazuri,dar de ce nu schimbi tu medicul de familie daca ai asa probleme cu el? Gaseste unul cu care sa te intelegi si care sa fie si pediatru,o sa ai nevoie.
Annie,ce flacau frumusel ai tu in poza aia...Dar ce-ai patit de esti ata de suparata..santeti bine?
Danny,nu a fost atat de multa mancare,ceva aperitive,o friptura (fara garnitura) cu salata si dulciuri & fructe.Dulciuri mai multe caci asta asteapta ai mei ..de la mine.
Daria,faine pozele,si mai faine fetele!
Catutza,nuuu..haha..nu ma mai doare mana,am mai exersat duminica si luni si mi-a trecut febra musculara.Acum,cand imi intrasem si eu in mana,l-am dus inapoi,ca-l imprumutasem(jocul) de la cumnat.
Dodo,fain inel sa-l porti cu placere.Si mie imi place sa primesc cadou bijuterii..
Daca reusesti sa faci poze pe la CAzinou ,vreau si eu sa le vad,n-am mai vazut de vre-o patru ani marea noastra,si nici nu am s-o vad curand..si mi-e dor.
Va pupacesc,fac loc la calculator caci deja ma preseaza..
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catutza Gabi , spune-mi si mie caum faci tu si nu numai ca atunci cand dai citat apare si acris asa cum am scris eu...sper ca intelegi ce vreau ![]() eu dau la introdu comentariu apare [ quote] [ /quote] dau copy/paste la mesajul tau de exemplu dar nu apare si link-ul la poze... Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil |
apoi dupa ce-ti apare [/quote] in final nu mai dau copy/paste si nici raspunde la subiect .. ci scriu in continuare
.Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
catutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
apoi dupa ce-ti apare |
.Blogul lui Bogdan-Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta![/quote]
asa? ...sper sa mearga
hai ca am reusit,
merci mult GabiCata si
Bianca-Maria(2.11.2005)Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Dodo-pui spune:
Sus unde apare raspunsul la subiect,apare quote;
dai clik pe el;apoi apesi enter si scrii ca si cum ai deschis raspunde la subiect.Si astfel se copiaza raspunsul complet cu semnatura.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dodo-pui spune:

bravo Catutza
Blogul lui Bogdan-Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Aurorra spune:
Buna fetele!
Am ajuns si eu pe acasa si am reusit sa mai citesc din urma!
Leditia, felicitari pentru bebe miscator,e chiar emotionant sa simti cum se misca el acolo, cum inoata, asa imi place mie sa spun! Imi pare rau ca ai probleme cu medicul de familie, unii sunt chiar niste cretini! Eu as zice sa incerci sa-l schimbi, pentru linistea ta si mai ales ca nu ai voie sa te superi si sa te enervezi ca micutul simte tot!
Eu sunt bine, ma simt bine, bebe e activ si abia astept sa-l simt,sa-l tin in brate, sa-l vad si sa vad ca e ok ca are toate alea, chiar daca am vazut pana acum totul la eco si nici unul dintre doctori nu a zis nimic de rau, pana nu-l vad in carne si oase parca am asa o strangere de inima! Sa ai grija de tine si te rog nu te mai stresa si enerva!
Salut toata gasca si va doresc o seara si o noapte buna!

Aurora
30+, mamica de viitor delfinas
http://md.lilypie.com/LID2p3.png
danyalo spune:
hello fetili
Intru si eu pi fuga pe la voi !
LA MULTI ANI LILIA!!

si celorlalte fete sarbatorite azi...sa vi se implineasca toate dorintele!!
sa vedem daca am facut in minte rezumatul complet la ce am citit:![]()
-Annie-imi pare rau ...poate totusi nu e
asa de negru!
fata sa treaca supararea...Despre ce vis e vb.?
LEDI-bvavo- bravisimo pt. bb miscaretz!
Si eu sunt de parere sa schimbi dr. de fam. !Sa stii ca si sora mea a avut tensiune mica in sarcina...numai 9,5 si a nascut la 38 de sapt. si 5 zile...dar pt. ca a avut colul scurt de la 6,5 luni!!!
Catutza-pun pozici cu detalii la intoarcere!
Te asigur ca ai pe unde te plimba!
Daria
pt. fetita frumoasa si mamica si mai frumoasa!Am revazut nuferii!!Faini- faini si broscutele asisderea!!!
in iulie era ok pretul de intrare la strand!!!![]()
Multam pt. linkurile cu papica...suna f. bine...
Hehe- eu sunt mai chibzuita cu banii...sotul e mai mana larga... deh...asa e cand castigi mai putin decat sotul! !!in speta subsemnata!
adi-
important ca s-au simtit musafirii rasfatati !Cand e toata lumea multumita...e totul ok! Abia astept sa ajung acasa sa studiez cu atentie meniul tau...ca atunci l-am citit in diagonala!
cand ajung acasica pun si eu poze recente cu cazinoul...Nu sunt multe... am fost intr-un we. acum o luna la niste prieteni si am fost seara pe faleza...f. frumos...dar arhiplin...mi-nchipui ca acum e si mai si!
Gabi-f. fain inelusul!
Sa-l porti cu placere!Deci ai mosafiri in we... oricum distractie placuta... desi cred ca e f. greu!Pupam si copilul energic!!!
Raluca- spor la cumparaturi!In ce comuna de langa C-lung sta mama ta?
aurorra- ce-a fost mult a trecut! va fi bine pana la capat! Ieri am trecut pe la tine prin oras!![]()
Oare Ladymina a nascut???
sa scoatem felicitarile??
Daca am uitat pe cineva...iertare!!
Despre mineeee
hehe
Nu ne-a placut nici la Praid...ungurime la greu...la magazin mi-a raspuns in ungureste..desi eu cerusem in romana...sotului i s-a pus pata si cica..hai sa plecam...si am plecat...
Spre lacul Rosu...am ajuns la vila unde am fost eu cazata cu vreo 2 ani in urma cu tabara...full...totul full..ce era liber...peste 160 de lei pe noapte...deci din rau in mai rau...
Nu mai zic ca iar incercau sa ne fraiereasca ca...deh eram romani!! Asa ca plecaram si de acolo...desi asa am fi vrut sa ramanem macar o noapte... Am traversat cheile Bicazului ( zona o mai facusem amandoi de cateva ori dar ne placea) si coboram spre Bicaz...unde nu gasim pensiuni... ajungem ma rog...in Piatra Neamt-facem o plimbare cu telegondola... si plecam spre Tg. Neamt(la intrare in Agapia ne si cazam ) deja ne obisnuisem cu preturili!!!
Azi am vizitat Agapia, Varatec,Tg. Neamt - Man. Neamt e in renovare, casa lui Creanga din Humulesti,Man. Neamt si zimbraria de la Vinatori.
Si apoi am tinut intins spre V. Dornei! Unde suntem acum...intr-o pensiune suuper cu preturi decente...chiar ofera prea mult in pretul asta.... avem si foisor...vedem totul de sus! Noua ne-a placut mult la V. Dornei si acum 2 ani asa ca am revenit...si stam 2 zile( sotul vrea 3!!!)
urcam cu telescaunul!Culegem afine...zmeura...ca cica e coapta! abia astept!
Aici e asa de frig seara...brrrr.
Deci totul e bine cand se termina cu bine!
Ma opresc ca m-am lungit ca o macaroana!!
Mi se trage de la gura de palinca( am gustat de la sotz)
Va pupez
Dany
Annie80 spune:
neatza fetele! 
Dany..ma bucur ca ai such a great time..afine si zmeura...oh-la-la...direct de la sursa...dumnezeule..ma imbolnavesc.
fetili..venisem aici in emirate cu un scop...sa emigram intr-o tara, Plecasem cu gandul la australia..ni s-a refuzat din prima, apoi neam indreptat catre canada...acum 3 ani, am aflat ca am fost refuzati , nu cunoasem motivul lor, noi stim ca a fost un test de engleza care nu a fost luat cu punctajul care il ceruse ei, dar sa nu dau vina pe al meu sot ca nu a invatat cum trebe engleza, el vorbeste foarte bine engleza, dar se pare ca nu a fost pe placul britanicilor, si testul in sine e de kko. plus ca are un jobsolicitatnt si cam stie cand pleaca diminiata dar rar se intalmpla sa stie cand vine inapoi acasa.
mie nu-mi place deloc istoria, de ex, si daca imi da la un test sa fac referiri la ceva istoric, pic din prima ca habar n-am, nu?
Vroiam asa de mult sa ajungem acolo, la zapada, caci la 48 de grade, asa de bine prinde gandul ca o sa mergem si o sa ne jucam in zapada, cum o sa arate clau cu fes, fular si nasul rosu de frig...si multe altele
acum...
![]()
LA MULTI ANI!!! , sarbatoritelor de azi:Emmy, Claudiaalb, Iubika
macar ele sa aibe un motiv mai bun de a sarbatori 
si voi de asemenea, Catutza, Daria, Dodo, Adi, Aurora, Dany, Ledi, Raluca 

Sper ca n-am uitat pe vre-una dintre voi!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Dodo-pui spune:

Emmy - 
Claudiaalb -
Iubika -
La multi ani!

Astrele spun:
Fii atent(a) la ceea ce spui si - mai ales - cui spui cele ce te framanta. Atentie si la promisiunile pe care le faci. Este posibil sa ajungi intr-un neasteptat si nedorit impas, in cazul in care nu vei face fata asteptarilor si standardelor pe care ti le-ai impus. Fa tot ceea ce este omeneste posibil pentru cei care-ti solicita ajutorul si nu te plange de ceea ce ti se va oferi ca recompensa (daca ti se va oferi).
Altul:
7 august
Sansa va fi de partea ta astazi si se poate spune ca vei fi extrem de norocoasa. Tot ceea ce iti vei propune sa faci se va concretiza fara ca tu sa depui prea multe eforturi in acest sens. Lucrurile par sa se rezolve de la sine, asa cum te-ai asteptat si tu vei avea un sentiment puternic de satisfactie. Posibil ca unele persoane sa te invidieze pentru acest lucru si sa fie mai distante fata de tine, insa atitudinea lor imatura nu ar trebui sa te afecteze.
* Dragoste: Astazi este posibil sa fii putin derutata de atitudinea partenerului tau, care nu va fi prea receptiv la rugamintile tale. Ai impresia ca el nu se implica la fel de mult in unele probleme si ca nu isi asuma anumite responsabilitati.
* Cariera: Te simti cam obosita si lipsita de energie si de aceea, randamentul tau va fi destul de scazut astazi. Incearca sa rezolvi mai intai problemele importante si urgente si apoi sa iei o scurta pauza ca sa iti incarci bateriile.
Altul:
Norocul te ajuta, dar prea multa siguranta sau nesiguranta in fortele tale, te expun la riscuri mari: certuri, esecuri, succese urmate de rasturnari de situatii, dereglari bruste de sanatate.
Cu cat problemele cu care te confrunti sunt mai complicate, cu atat esti mai inventiva si mai descurcareata, dar nu te complica singura.
Daca exagerezi cu dovezile de bunavointa sau le impui altora regulile tale, vei deveni extrem de critica si vei fi condamnata pentru acest lucru.
Mi-e sooooomn,mi-am baut nesul dar parca si mai somn imi e 

Blogul lui Bogdan-Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!