Leoaicele DC*(18)*-Happy birthday
Raspunsuri - Pagina 17
Leditia spune:
La multi ani sarbatoritelor de azi!
Daria,ca de obicei ne incanti cu farmecul vostru.La mancare nu mai vreau sa ma uit ca poftesc si mi-e ca te pun sa faci pachet
Annie ma bucur ca esti mai bine.
Aurora cum esti?Cum e acasa?Nu mai e mult si o sa-ti tii minunea in brate..
Catutza cum esti?
Sa incep,sa nu incep?Ca ieri am avut niste nervi..nu era de ajuns ca ma cam debusolase si suparase dr hematolog..mai trebuia sa ma supere si dr de fam..Hai sa incep..Deci..Ieri m-am dus la dr de fam ca trebuia sa-mi ia tensiunea si i-am zis ca vreau o urocultura si o analiza a urinei pt ca data trecuta nu prea au iesit prea bine,dar cum acum sunt in trim2 pot si trata in caz ca iese ceva!Si a inceput sa tipe dom'le ca mi-a dat de facut analize atunci si e de ajuns...ca mi-a dat si luna trecuta...
De fapt a fost cam asa,cand m-a luat in evidenta adik cam pe 12-14mai mi-a facut hemoleucograma,grup ABO,Rh,VDRL si HIV(desi i-am zis sa nu faca grupul si Rh ca aveam analize unde se vedea clar ce grup sanguin am si ce Rh!),un sumar de urina si-o urocultura.Apoi in iulie,mi-a zis dr mea ginecolog sa-i zic dr de fam sa-mi dea ce poate din analizele de la hematologie sa vedem cum mai stam cu coagularea(restul urmand sa le fac pe banii mei).Si nush ce mi-a dat ca 3 din 4 le-am platit!N-a fost bai,bine ca-mi luasem portofelul la mine!Bun..primele 3 luni mi-am luat tratamentul desi aveam utrogestanul,no-spa si altele compensat,dar doamnei nu-i ajungeau retetele date de dr ginecolog,voia scrisoare medicala!Bun,dupa ce i-am dus din aia,mi-a dat si mie compensat utrogestanul si no-spa!In rest,toate analizele,injectiile,tratamentele de urgenta,vizitele la dr,secretii..etc etc..le-am platit!La ea cica se fac analizele in prima luna,cand te ia in evidenta si in a 7-a!Pai si daca eu am probleme trebuie sa platesc mereu si mereu din buzunarul meu?Nu de alta,dar tot salariul meu pe dr,analize si medicamente se duce ..si ma enerveaza ca pana la urma e dreptul meu,ca de aia platesc asigurari si taxe!Macar o amarata de urocultura sa-mi faca.Plus ca am intrebat daca se poate si daca nu o vreau oricum,o platesc,dar o vreau si ea n-a stiut decat a tipe..si ca alta data nu-mi mai face..si tot felul de chestii.Tare m-a enervat ieri.
Gata mi-am varsat of-ul..
Si bucuria mea cea mare..a miscat bb mai tare
Adik nu fluturasi ci asa mai tare..Dar cum pun mana pe burtica si ma entuziasmez toata si vbesc cu el..se opreste..![]()
pupici la toata gasca.
POZE
Minunica mea
17+ 
szivarvany spune:

Ralucami , Mariagi , Anp , Alus

LiliaToma 

Buna ziua la toata trupa si spor la trebi.
Ledi, imi pare rau ca iti faci nerrvi si suparari, daaar felicitari pt bb miscator !!! 

BaileFelix sunt la 10 km de oras, deci f aproape. E tare fain, mergem cat de des putem in plimbari si la strand. Pacat ca nu e amenajat totul cum ar putea fi , dar stem in Ro, dc sa fie ceva frumos, intretinut ... din pacate. Schimbari se vad, au saltat preturile la dublu de ex la intrarile in stranduri :-) Au amenajat in primavara lacurile cu nuferi, e tare frumos, insa majoritatea turistilor nu inteleg dc sunt cosurile de gunoi pe acolo sau mai urat, arunca mancare in lac sa pape pestii si broastele :-)))
Annie, de care reteta zici, cu pui ??? Io zic ca se merita incercat, rau n-are cum sa fie :-)
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
catutza spune:
neatza!
Lilia, sa ne traiesti, tot ce-ti doresti sa se indeplineasca 

La multi ani! 

Leditia , de ce nu-ti da dr ginecolog trimitere sa faci analizele? Mie numai el i-mi dadea si ma duceam la un cabinet particular cu care colabora el si nu plateam daca aveam trimitere. Acolo am facut si analize la sange si la secretie si urina. Fara trimitere de la medicul de familie care si pe mine ma suparat atunci ca nu a vrut sa-mi dea medical ca cica nu putea
asa sunt astia comozi sa nu le zic altfel.Dr mea de familie cand eram gravida nu mi-a luat odata tensiunea asa ca ce sa mai zic ....
Ma bucur ca se simt mai bine miscarile lui bebe, e si normal deja e mare si el
Gabi , cum sunteti? ce face Bogdanel? dar tu cum te mai simti?
Daria , nu dai pe la noi azi? te ademenesc cu o 
Annie , si eu tot asa fac nu calc uneori si uneori nu as mai pleca de la masa de calcat.
Ma tot gandeam la voi cat e ceasul acum? ca vad ca postezi matinal
Raluca , tu ce faci , cum esti? cand aduci baiatul inapoi?
Adriana , te mai doare mana de la tenis?
ma duc afara cu fata, revin
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Annie80 spune:
Wow avem bb miscator, felicitari, si sa decurga toate bine
Cat despre doctori....ma doare capu
Catuza eu matinala? lol, m-am trezit la 9, dar faca nessul, tigara si hop aici, uneori citesc de 2 ori ca sa pricep
; noi aici avem o ora mai mult ca voi, iar cand treceti la ora de iarna o sa fie 2 ore diferenta
apoi se trezeste si clau, aranjat + pregatit apoi joaca, eu curatenie + aranjat si poposit aici in pauze
Daria am sa incerc reteta care ai postat-o tu, dar no sa pun branza sa pape si al meu sot
Azi vreau sa fac placinta cu praz, as face si un cozonac, dar am dubii la faina, acum am luat self-rising. si daca mai am timp o sa [un niste poze din dubai, cu desert camile si soparle, Da avem soparle pe aici, unori mai intalnesc si in balcon, si ratacitele mai intra in casa, odata am si spalat una...cred, adica am gasito vie in masina de spalat dupa ce spalasem
narcomane rau cele de aici
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Dodo-pui spune:

Lilia Toma
Tot binele din lume ti-l doresc,
sa fii fericita si iubita de cei dragi tie

La multi ani si celorlati sarbatoriti ai zilei:Ralucami -
,Mariagi -
,Anp -
,Alus - 
Bogdi e aparent obosit din cauza caldurii,dar cand te astepti mai putin,"scoate untul" din mine
,
Eu cred ca-s bine nu ma mai doare,nici cand merg nik cand stau jos;astept sa vad ce se intampla dupa tratament,azi e ultima zi.Ieri am plecat intins sa fac poze,dar aparatul a ramas acasa
,o sa fac alta data.Cel putin o data voi mai ajunge in piata Ovidiu sa-mi iau contractul de munca,aaa si luna viitoare sa-mi duc raportul de activitate
Ledi
sa treaca nervii repede,
si
de la mare.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Annie80 spune:
oops, eu nam vazut-o in lista pe lilia (vezi catutza ce face matinalitatea ? 
Speciale urari de bine pt Lilia sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

------------------------
Alergic at stupidity.
Dodo-pui spune:
Astrele spun:
Prezinta-ti public ideile, implica-te in activitati de grup, dar alege sa iti manifesti interesul numai pentru obiective care sa-si merite banii si efortul. Contributiile personale vor fi apreciate, caci esti intr-o pasa buna. Insa, ai grija la opozanti, iar pentru a-i evita este indicat sa faci in secret schimbarile necesare. Daca esti solicitat(a) sa faci dovada dragostei, fii diplomat(a), mai ales daca nu esti sigur(a) pe persoana.
Altul:
6 august
Nu te supara din cauza unor comentarii rautacioase la adresa ta, pe care le va face o anumita persoana invidioasa. Daca te vei enerva, ii vei da satisfactie, asa ca ar fi mai bine sa o ignori. Arata-i ca esti mai respectuoasa decat ea si ca nu ai de gand sa va certati si vei vedea ca va renunta la atitudinea sa ostila.
* Dragoste: Tu esti singura care stie ce se petrece in acest moment in sufletul persoanei iubite. Partenerul tau se confrunta cu unele probleme si cu luarea unor decizii dificile si numai tu stii acest lucru. Incearca sa fii alaturi de el, sa il sustii si sa nu ii dai alte motive de ingrijorare.
* Cariera: La serviciu, vei avea un program destul de incarcat si vei fi ocupata cu rezolvarea unei probleme importante, pe care ceilalti colegi nu stiu sa o solutioneze. Experienta ta isi va spune cuvantul astazi si aceasta va fi ocazia potrivita sa te faci remarcata in fata superiorilor, care vor fi uimiti de eficienta ta.
Altul:
Mai mult ca sigur, astazi vei inregistra succes in sfera relatiilor sentimentale, pentru ca astrele sunt de partea ta.
Insa, ar fi bine sa acorzi mai multa atentie odihnei.
Esti optimista si plina de initiative, dar cam instabila.
Nu te ocupa de activitati de rutina, acestea te vor plictisi peste masura.
Astazi, beneficiezi de toata dragostea familiei.
cu drag pentru Lilia cadou![]()
Eu mi-s atat de agitata ca s-au hotarat toate neamurile sa vine sambata si duminica la Ct:tata,mamaia Mimi,Florin(fratele vitreg),Nicoleta(prietena lui),Vali(fratele mai mic al sotului).
logic ca nu am ubde sa-i tin(am o singura camera) pot tine pereche,pentru restul caut gazda
,in plin sezon,pentru doaua nopti,apoi nu stiu ce sa fac mancare.Ei spun ca vin la plaja si se prefac ca nu stiu de ziua mea,iar eu nu m-am prins
....
revin caci chef de treama n-0am si-i sio sarbatoare
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
szivarvany spune:
Dodo
Deci nu numa` io n-am vreme de plictiseala in we
Noah distractie palcuta sa aiba tot poporu` 
In rest ... pe unde ati disparut tuoate ???
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
Annie80 spune:
eu sunt pe-aici, prin zona, mai o pacinta, mai o rufa calcata, dar a inceput sa ma doara spatele si o sa iau o pauza pana maine cu calcatu
------------------------
Alergic at stupidity.
catutza spune:
bine v-am regasit! am fost afar , am macat si acum putina odihna ![]()
Annie , azi e schimbarea la fata, e sarbatoare mare. Da si mie reteta de placinta cu praz (Mihai vrea dar nu am facut niciodata nici placinta cu praz nici cu carne)
Gabi , deci ai musafiri multi in we asta
abia astept sa ne arati poze si sa ne spui ce ai primit.
Daria , ce bine ca e asa aproape Felix de voi! e asa frumos acolo
si multi nuferi si broscutze.
mi-a dat Bia comanda de gogosi asa ca mai tarziu putin ma duc sa framant de gogosi ca nu mai am scapare a scos deja ligheanul in care framant din dulap ![]()
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil