Leoaicele DC*(18)*-Happy birthday
Raspunsuri - Pagina 16
Leditia spune:
Buna.
Eu sunt ok,in trecere pe la voi ca am laptopu virusat si la calc mare nu-mi place sa stau.
Ieri tensiune 9 cu 5,5..
Am fost ieri la hematolog,dar ce mi-a zis deja stiam,deci bani aruncati pe geam ..plus ca o tot tinea ca e ok sa nasti la 28 de sapt!brrr..
V-am pupat..o zi minunata va doresc.
POZE
Minunica mea
17+ 
szivarvany spune:
Si unde ati disparut toate de nu scrieti azi ???
Ledi, multi, multi pupici la tine 

Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
Annie80 spune:
Daria, ce lucrezi (scuze daca ai mai spus pe undeva) cu mine ca sa fie raceala + depresia dinainte de CM (cred), Clau nu ma asculta..si vremea e aiurea, adica e innorat si ma oftic ca nu ploo.
Am primit un cadou, deci.deja mi-am luat portia de cadouri.
Catutza tu?
Dany, sa dea DD distractie placuta in continuare si sa gasiti valiza aia cu bani sa aveti un concediu mai placut
Ledi, relax relax si relax
Dodo, salutari la mare, imi lipseste mult, si plaja.
restul , multi pupici nevirusati
ma duc sa ma vopsesc
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
catutza spune:
hello!
Gabi , felicitari pentru abonament, ai facut si poze cu marea de sus? poate ne arati si noua sa vedem cum se vede. Tu cum te simti dupa tratament?
Annie ,
sa treaca pasa proasta si sa-ti revii repede
Dany , din pacate cam asa e la noi cazarea scumpa si conditii slabe, in putine locuri gasesti cazarea la pret ok si sa fie si ceva conditii. Eu abia te astept din concediu sa ne arati poze sa ma plimb si eu pe unde a-ti fost voi.
si concediu placut si relaxant in continuare
Daria , multumim de intrebare, suntem mai bine
sa ne arati poze cu Giulik tunsulici. Tu rulada pe pui cum o faci? eu pun pe pieptul de pui cascaval, ciuperci, porumb ceva condimente...le rulez si apoi le pun la cuptor cu putina apa.
azi am avut zi de treburi casnice adica curatenie , spalat si mancare...maine o iau de la capat
ca se mananca peste
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
szivarvany spune:
Annie, atunci sanatati la tine sa treaca toate baiurile. Mey, asta cu cupilu` care nu asculta si e cam surd uneori o stiu si io ![]()
Catutza, www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8306/chec-aperitiv/" target="_blank">chec_sarat
www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/17632/CHEC-PICANT-DIN-PIEPT-DE-PUI/" target="_blank">rulada_pieptpui
Daria &
catutza spune:
Daria , merci de retete
pe cea de chec sarat ma tot chinui sa o fac si eu dar nu vrea Mihai ca zice ca nu crede ca e bun...dar cred ca o sa fac cand nu va fi el acasa si daca e bun ii dau daca nu..nu va sti ce am facut ![]()
maine se mananca peste si am luat azi peste proaspat-caras sa il fac maine. abia astept ca eu sunt lesinata dupa peste ![]()
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
szivarvany spune:
poze_din_Felix facute acu` o ora
E plin de turisti, e asa o atmosfera de vacanta pe acolo 
O seara frumoasa tuturor !
Daria &
catutza spune:
Daria , vazut pozele cu fetele frumoase , cu broaste multe si nuferi frumosi
. E departe Felix de voi? e frumos acolo? eu nu am fost niciodata in zona voastra din pacate 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Annie80 spune:
Suberbi nuferi aia, dai voi doua sunteti si mai frumoase ![]()
Nici eu nam fost vreodata la felix, defapt mai nicaieri rin tara,
Moama rulada aia de pui arata de nu se poate
...pacat ca nu pot sa o fac si eu
Eu nam mai behait asa de mult, drept pt care am dormit neintorsa.
Catutza, este vreo sarbatoare azi?
eu cand fac curatenie iau pauze ...si of course trec pe aici.Azi am de calcat, sau adunat si trebe sper sa fie adevarat Pofta vine mancand. Ce sa fac uneori as calca intruna uneori nici sa aud de calcat.
Pupici la toate fetele, Si un calduros LA MULTI ANI ! sarbatoritelor de azi! 

Annie80 spune:
Daria, pot sa inlocuiesc smantana si parmegiano reggiano, cu altceva?
de ex Ou batut si cascaval?