Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 70

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

mei lucia , m-ai dat pe spate cu "incantatia" pe bune ... am ras de numa ... iar la faza cu "il latri".. am zis ca daca nu ne asezam in 4 labe tot nu e treaba cosera ...ca sa nu mai zic ca io ii zic lu' barbate'miu ca as face si o spirala numa' sa vina bb ... si-asa cand ne pune tutu la treaba controlat , io ii zic ca ne integram pe undeva , ca la cat suntem de sariti amandoi , in absolut nu se poa , ca nu ne primeste
draghili io te mai astept pe la noi , si mai des , cu cantacele si alte "spiridusenii" , asta ca poate ne invatam reciproc un cantecel de chemat bbii ...

aerlilian , sambata dimineata , merg sa-i fac lui sotulica galerie , sa iasa baietii voiosi , voinici , si multiiiiiiiiii, cat mai multi cu putirinta

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Georgia razi di mini? pei se vrei fa? Daca asa mi-or zas...si eu ca tine cuuuuuuuuuuuuuuum sa-l latri?pana am facut pe pielea mea si ghini o fost...da fara pozitii cainesti.....decat daca nu vrem sa dam idei la sosi
Legat de integrari....ca tot is la moda(ue,absolut... ) eu una cred ca ma dezintegrz mai degraba,am luat-o razna raaaau....neuronul sarac'inima lui.Se vede nu? Zi cu toata gura nu doar in gandCrezi ca daca nu as stii nu as spune?/practica? Am vazut o data la TV ca cica e bine sa pui niste barzute la fereastra de-alea de jucarie/bebelou.NU SECHESTRATI BERZELE!!!
Apropo de babisme:cica la camp cand pui lubenita la sfarsit se selecteaza neste duamne cu dosul mare si sunt invitate sa se dea cu el da pamant sa se faca lubenita cat dansul de mareE destul de coser pt tine? Hai ca plec ca umplu forumul despre minori cu prostii.

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Georgia,avem toate sansele sa ne intalnim!Si noi tot sambata mergem,dar a ramas sa o sun vineri ca sa ne spuna exact unde o gasim!
Lucia ,nu care cumva sa faci chestia asta cu lubenitele!Ca eu sunt innebunita dupa pepeni iar la cele 58kg ale tale,inseamna ca o sa mananc piersici pe post de lubenite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

a vinit si 1 aug , hai sa fie luna cu noroc , sa ploua cu bb , si sa ne umplem de teste cu II
pana atunci sa bem o cafa , ceai , 3 in 1 , cretisoare , si alte mirodenii , de beut , tras pe nas , bagat in vena numai sa vina bb

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fete dragi,

Haideti la cafea, ceiut, laptic, 3in1, lapte cu cereale si praji.

Felix

Mergi la inceput

Na ca azi beti cate doua cafele! Noroc ca e vineri si nu trebe sa ne culcam devreme!

Poop,

Felix

Mergi la inceput

Lucico, am murit de ras! Ma duc sa-mi cumpar berze sa le asez la fereastra, daca nu gasesc oare merge si cu papagali?

Incantatia este notata poate descant si eu vreun urcior. Io stiam ca oricate tratamente ai face, pana nu ies 9 bucati nu se lasa! Apoi nu mai apar....

Fetele cu popoul mic sa nu va dati cu el de pamant ca altfel papam mazare!

Ubiii, ce mari sunteti!!! Au trecut deja 12 saptamani? Sarcina usurica in continuare si sa ne mai dai vesti d-astea buneee! Zuzi, ti pe unde ne umbli de nu ne spui noutati? Alinuta si Machusica, mai veniti si pe la noi!!!

Va pupacesc pe toate gravidoasele si negravidoasele!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencar spune:

Fetelor vreau a va anunt ca dupa 10 ani de incercari in care nu am rama nici o data am facut laparo cu Tutu acum 4 luni i atazi 1 augut am aflat ca unt inarcinata avand mentruatia mai rau ca trenul mi a intarziat 4 zile i nu intelegeam de ce mai ale ca luna ata am fot in renovari i de pretat am pretat foarte putin, dar cred ca m a ajutat i apa arata din grecia. Deci unt prima graviduta care dechide lita in augut i vreau a veniti cat mai multe dupa mine ca a nu fiu ingura i nu uitati e prinde atunci cand nu te atepti

Mergi la inceput

Carmencita, felicitari pentru liniute! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Zi-ne povestea ta, ce ti-a gasit Tutu la laparo, incurajaza-ne un pic!

Si eu am fost in renovari, sper sa se fi prins si la mine!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Ubirica, felicitari pt cele 12 sapt de sarcina! M-am uitat si eu pe eco de la 12 saptamani, bebe al meu (al doilea) avea 5.88 cm la 12 s si 3 zile
La 14 sapt+, mergi la Iosup, nu? Atunci vei afla si sexul.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 24+ Ana Maria

Mergi la inceput