Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 70
Raspunsuri - Pagina 11
felix76 spune:
Aerlilian, Mada
, las ca o sa vina o vreme cand vom rade ca ne-am stresat atata! Vom fi fericite, cu bebe in brate si vom fi uitat toata lupta aceasta!
Pup,
Felix
magdita spune:
Aerlilian, Madutz
, sunt sigura ca va veni ziua cand ne vom tine fiecare dintre noi copilasii in brate. Important e sa ne pastram increderea, optimismul si speranta ca se va intampla si sa nu abandonam lupta ! Pup fetele luptatoare
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
mada23 spune:

sunteti dragutze
...tre sa mergem inainte alta cale nu avem.......
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
lalitica2000 spune:
asa e mada, fruntea sus si mergem inainte. la fel si pe aerlilian. o sa vina vremuri bune si pentru noi...
ubirica spune:
pup fetele, vin cu vesti bune!!
bebe e bine, a crescut chiar mai mult decat ar fi media, avem acum 12 saptamani si 2 zile, 5.71 cm de la cap pana la fundulet. Pe 13.08 aflu daca are puta sau pasarica.
Va scriu cu intarziere pentru ca m-am agitat in zadar pana acum pentru un ulcior, pana m-a linistit Tutu la telefon ca sa nu cumva sa iau vro picatura sau unguent ce contine antibiotic, fie el si la indicatia oftalmologilor, si sa incerc leacuri babesti cu foi de varza si tin sa va spun ca a si inceput sa se mai retraga.
Am atasat o poza de-a lui bebe de ieri
http://community.webshots.com/photo/2834325620103760865iWCpLl
magdita spune:
Ubi
, felicitari pentru vestile foarte bune! Mi-au dat lacrimile privindu-l pe bebelusul tau in fotografie
. Doamne, de-abia astept sa traiesc miracolul pe care il traiesti tu acum
. Si sper sa il traiasca toate femeile care isi doresc copilasi ! Vedeti, nu sunt egoista ![]()
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
lucialu spune:
Ubirica felicitari pt BB-isor! Legat de urcior stiu o chestie de la bunica sos.Sa nu radeti fetelor
Deci faci ase:cu ochiul inchis faci cu aratatorulpe el dar usor....aprope fara sa atingi ochiul,faci ca si cum ai chema cu degesoru si zici:ham ham,urcior burcior,nici eu caine nici tu pana maine...
il latri cum s-ar zice
si ar cam trebui sa treaca.Eu am ramas masca....ca ma umflase rasul,pana am dat si eu de un urcior.
Mai lasati mei numaratorile....is bune pentru halte calcule nu pen depresii.Ziua 1,na si ce?
Sanatoase sa fim ca belele curg garla...Nu vine BB ca nu vrea scutecu' lui sa vina
.Las ca-l amendam noi cand o veni...
![]()

Mie mi-a zburat fusta in plin centru,in fata spectatorilor de la terase...le-am aratat grisinele si niste dantelute rosii.Eram donsoara.Atunci am descoperit teleportarea/evaporarea.Daca erau aia cu Nobelu' de fata ii luam caimacul lui Einstain.
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
ubirica spune:
magdita,, minunea vine pana la urma, e chestie doar de timp, eu cred cu adevarat ca, Dumnezeu iti da atunci cand te astepti mai putin, la mine asa a fost si cu bebe cat si cu alte impliniri in viata. Timpu asta ne omoara, pentru ca dorinta e mult prea mare.
lucialu, merci mult, chiar am sa o incerc si pe asta, ii dau eu de cap pana la urma.
http://community.webshots.com/photo/2834325620103760865iWCpLl
tamaryllis spune:
Ubi, foarte frumos mi se pare bb-lu tau. E minunat ce traiesti, sunt sigura! Felicitari!
Sa fie sanatos si frumos!
aerlilian spune:
Ubirica,e minunea minunilor ce ai tu acolo in burtica!!!

.
Magdita,eu am putere si disponibilitate sa tin in brate si copilul tau si al celorlalte surate,numai sa vina odata,dragii de ei!!!
Mada,luna viitoare ramanem gravi,da?
Georgia,cand mergeti la spermograma?
Fireyes,ai vazut scumpa mea,cum vin eu dupa tine?Te lasam eu singura cu un cm asa de greu???