Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 70

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

aaa.. si pt ca am fost intrebata ce inseamna TSH-ul ..o sa va fac o mica istoriora

acum ceva vreme, 2ani , intr-un context , am ajuns la dr endocrinolog , care m-a consultat si m-a trimis sa fac analizele specifice glandei tiroide (TSH , T3, T4) , care au iesti in valori normale , dupa care am fost la eco si mi s-au depistat 6 noduli pe glanda tiroida ... teoretit si practig , acei noduli , care medical au denumirea de gusa polinodulara , nu dau infertilitate, insa drita mea , o adevarata "profesionista" , mi-a dat sa iau eutyrox , lucru care normal , mi-a stricat niste analize care erau bune , si da , mi-a dat insignifiant insa , inapoi dim nodulilor .... si acum , ma trezesc ca a reusit aceasta drita un lucru de care orice om , mai ales medic , se minuneaza , sa faca dintr-un om normal dpdv al analizelor , unul cu analize proaste .. si io ma lupt sa reglez ce a stricat ea , si sa aflu daca nu cumva , acum ,aceste analize sunt o problema de infertilitate ( alti dr mi-au zis ca nu )

asa ca aviz amatoarelor , mai bine consultati 2 medici , decat unul si .... no comment

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,

Tamy, polidin am facut eu in anii astia de cand incercam sa devenim parinti, si nu o data, insa fara rezultat. Dar stii cum e, fiecare organism e unic, ce n-a mers la mine nu inseamna ca nu merge la tine. Asa ca, nu cred sa ai ceva de pierdut.
Lali, super faza de la semafor. Si-asa e aglomerat in Bucuresti, iti dai seama ce i-ai dat peste cap de tot?
Feli, Giorgi, multumim pentru tratatia de dimi.
Ubi, ce vesti ai de la eco de ieri?
Alina1974, chiar nu mai intri sa ne spui despre tine nimic? Ce mai faci? Cum te simti? Cum decurge sarcina?

Pup toate fetele dragi si va urez o zi frumoasa

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza fetele,

multumim de tratatie. eu azi sunt la lactate. am inceput de 4 zile cura disociata sa mai dau vreo 3-4 kg ca de luni intru in concediu, ma duc in Malta si vreau sa arat cat mai bine in costumul de baie, asa ca azi servesc doar lapte, iaurturi degresate si niste branzica de casa.

sper sa nu ma fi filmat careva sa ma trezesc ca exista filmulet pe youtube cu mine...

mada, trebuie sa-ti transmit salutari numai de bine de la sotul meu care iti multumeste pentru indicatii legat de fufu...

sa revenim la ale noastre eu totusi tind sa cred ca luna asta n-am ovulat. Mie in fiecare luna imi aparea mucusul ala, numai luna asta nu a aparut. Mi se pare tare ciudat. Ma gandesc ca poate luna asta n-am ovulat ca stiu cam citit pe undeva ca o data la 13 cicluri exista un ciclu anovulator. M-a mancat ieri si mi-am cumparat si teste de ovulatie, eu care nu folosesc deobicei, si evident au iesit negative. Noi oricum am prestat conform programului, dar tare imi e ca a fost doar de placere de data asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Lali, lasa testele, ca nu au nici o valoare, asa cum bine stii. Si mie imi aparea ca nu ovulez, in discordanta cu ce aparea la monitorizare.......
Era sa o patesc si eu odata cu hormonalele, care nu iesisera bine. Dar le-am retetat de 2 ori si am constatat ca era vina laboratorului. Bine ca nu m-am dat pe mana doctorului ca ma deregla si dadeam in altele....
Deci fetelor, m-am hotarat: o sa fac polidin urmatoarea luna, in prima zi de CM. Macar poate ma imunizez.....de m-as imuniza si in fata rautatilor unora!
Weekend-ul asta plec la munte, poate lui ii place acolo si vine la noi, caci sunt in perioada buna, de 1 la 2 zile, cum m-a invatat dr T
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

buna la gagici
Lali...cu placere, cu placere

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Salut si eu fetele!!!Si va doresc o zi buna cu vesti bune!Tare faza cu semaforul si fusta, am ras si m-a destins aseara.Fetelor, voi sunteti mai nervoase si mai plangacioase in perioada asta fertila? S-au or fi alti nervi la mine. In perioada asta si in per cand vine cm sunt nervoasa si mai plangacioasa.va pup pe toate cu burtici si fara burtici!aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Draga crisarh si eu sunt cam la fel. La ovulatie, inainte de cm si in sarcina sunt nervoasa de nu se mai intelege nimeni cu mine.

Dar apoi imi revin la fel de usor. Totul e de la hormoni. E indicat sa iei Magne-B6 pt calmare. Sunt vitamine pe care din cate stiu eu le recomanda Tutu si in sarcina. Dar nu sunt sigura 100%.

Eleny_79 ce mai faci? Nu mai dai nici un semn?

Voi mai stiti ceva despre cand pleaca Tutu in concediu?

Pup toate Tutunaresele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

merci jasmin, am crezut ca am ramas eu cu nervii in urma avortului.merci, sa iau magne B6 ca stiu ca am nevoie, dupa laparo cred ca am avut o cadere de calciu si magneziu, ca aveam crampe la picioare ca nu puteam sa merg, atunci am luat, probabil va trebui sa iau si acum.Dar tutu asta nu a fost in concediu, cand i-am spus eu ca plec in iul a zis ca si el pleaca sau a glumit?aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

...z1...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Aerlilian......la fel si la mine

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput