Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 70
Raspunsuri - Pagina 13
pamy_ggg spune:
Carmen ,vreau sa te felicit si pe aceasta cale pt visul tau care a devenit realitate

Ma bucur din tot sufletul pt tine
pamy
magdita spune:
Carmen, felicitari din tot sufletul ! Sarcina usoara si la termen si bebitz sanatos ! 

S-a deschis listutza lunii august !!! Cine mai doreste, cine mai pofteste? Propun sa depasim recordul lunii trecute cand am avut 4 gravidutze !
Yupiiii !!!
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
crisarh spune:
Salut fetele!Felicit noua graviduta!!!!Si la cat mai multe gravi luna asta!!!Eu am fost aseara la tutu, a doua monitorizare in z12 si deja ovulasem, asa ca de azi utrogestan si distractie.I-am spsu ca ne vedem peste 2 -3 luni si el a mi-a urat sa vin cu II, a fost dragut. Sa speram ca voi veni cu II.Asa ca eu am terminat cu monitorizarile pt un timp.atat despre mine.va doresc o zi buna si un weeken placutaspiranta la
aris26 spune:
carmen - FELICITARI sa ai o sarcina si o nashtere ushoara si la termen.

se pare ca asta e retzeta, ca doar si la mine a fost la fel: Laparo facuta de Tutu dupa care Grecia!
4+
felix76 spune:
Aris, si tu ai zugravit? Te intreb ca daca grecii si zugraveala sunt reteta tre sa imi iau bilet la greci ca de zugravit am zugravit! (Tu ce mai faci?)
Poop,
Felix
mada23 spune:

Sorelele...fain ceaiul 
Carmen...felicitari din tot sufletul, sarcina usoara cu multe bucurii 

Ubi...
Doamne ce minune mica ai tu acolo
, mi-au dat lacrimile, mai ales ca ma simt asa un fel de matusica ca te-am cunoscut asa de la inceputul lui bebe, cand erai foarte pesimista .Multumim ca impartasesti cu noi aceste clipe minunate 
Lucicutza...
esti nebunatica rau, chiar asa, o incantatie sa apara bebele nu stii? chestia cu barza la geam parca n-as face..hamm... ma ia sosul pe sus ca si asa am umplut toata casa cu poze de bebei, barza la geam imi lipseste si ma duce la socola
...da la cate am incercat o barzuca acolo ce mai conteaza daca iese socoteala
...gata tre sa incerc 
Georgi, Aerlilian....
fac si eu galeria numa sa iasa gigei fruntasi la apel 
voi doua de manuta si ei doi de
poate cresc sansele
hai ca am luat-o razna, ma scuzati am imaginatia bogata rau 
Magditzule...
ce ar fi la sf lunii sa nu mai ramana nici o aspiranta? chiar ca as lua
sa vin la bucale sa bem o dusca mica impreuna ![]()
Felicule...
au!?! daca se prinde si la mine la sf de zugraveala sau musai tre sa mergem si la greci? nu-i ideie rea, hai ne luam bilet impreuna? 
Pamy, Machus, Aris,Monicabo,
Crisarh....da cu var fetiza, cheia succesului

mii de pupici , hai ca m-am intinssssssss 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
crisarh spune:
Am vazut ca trebuie sa varuiesc si apoi sa plec la greci.Deci ma pun pe treaba.aspiranta la
felix76 spune:
Mada, mai ai mult cu zugraveala aia? Te-ai intins nu gluma! Hai sa ne luam bilet la greci ca vaz ca da roade!
Magdi, hai sa spargem recordul lunii trecute! Io sunt in cursa, va spun saptamana viitoare cate liniue are testul meu! Intrebare: daca pe test apar 3 liniute sunt gravi ori am folosit pipilica de sot????
Sorela, Lilica, bafta multa la intalneala cu gigeii pe vizor! Sa fie sanatosi, multi si vitezomani!
Crisarh domdoftor a zis deci tre sa te conformezi! Sa vii cu doua liniute cat mai repede! Pana le vezi, relax, fufu de voie si gandurile aiurea, numa la bebe nu! Eu am dat lavabil, se pune?
Rocsy, nu ne mai vizitezi de loc? Doar ne urmaresti din umbra?
Pamy, Tamy, Ubi, Zuzi, Alina, Monicabo, Carmencar (mama ce rabdare ai avut, 10 ani!!!!!) si toate nementionatele din cauza de uituceala, va pupacesc!
Felix
aris26 spune:
felix - 

de zugravit nu am zugravit. nu stiu daca se pune ca am refacut un garaj
dar in grecia .....
.... merita incercat. eu oricum am o slabiciune pt Elada.
eu sunt bine, doar ca se pare ca am ovulat mai tarziu(probabil din cauza operatiei) asha ca sarcina e inca micutza
...dar se face ea mare

deocamdata o gramada de emotii si stres la greu, ashtept sa il vad crescand si poate asha incat incet o sa ma mai linishtesc si eu.
va pup pe toate si sa nu disperati, la toate ne vine incet incet randul.
4+
felix76 spune:
Deci, fetele, doritoarele, OBLIGATORIU bilet la greci! Daca si tu Aris ai facut laparo, refacut garaju (se pune, cum nu?) si ai fost la greci atunci inseamna ca asta e reteta! Grecia speranta noastra!
Felix