Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 70
Raspunsuri - Pagina 14
mada23 spune:
Lali, Rocsy...
unde umblati fetelor, nu va bagati si voi, facem excursie la greci, hai cine mai doreste lista e deschisa
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
felix76 spune:
Lali, chiar asa, pe unde umbli draguta? Esti iar prin vreo intersectie sa bata vantul fustita?
Cocolina, cum a fost laparo? Cand poti intra te asteptam cu rezultatele, sper sa nu fie nimic in neregula!
Felix
magdita spune:
Carmen
, asteptam povestea ta, ce ti-a gasit la laparo, sotul cum statea cu spermograma, orice amanunte crezi tu ca ne-ar interesa.
Feli
, deci ce ti-am zis eu acum catva timp in urma a devenit titulatura, hm? Felicitari pentru jordea ! Ti se potriveste ca o manusa.
Coco
, te asteptam cu vesti bune de la laparo.
Madutz
, ai gasit reteta, pleci in Grecia? Eu anul asta n-am nici o sansa sa ajung acolo, poate la anul, cine stie, cu toate ca aveam in plan Italia. Vom vedea
.
Lucic
, esti haioasa si dragutza ca intotdeauna. Cred ca o sa-mi pun pan' la urma barza la geam . Ce-am de pierdut? Poate doar ca poate or sa zica vecinii cine stie ce, dar crezi ca ma intereseaza?
Numai sa vina odata !
Crisarh, Tamy
pup fetele si sunt sigura ca in viitorul apropiat o sa avem foarte multe vesti bune. S-a deschis sezonul de gravidutzeeee !!!!
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
aerlilian spune:
Fete dragi,patesc si eu ce ati patit si voi...Nu raspunde Ramona.Si trebuie sa ma programez pt joi...Ce naiba sa fac?
felix76 spune:
Aerlilian, mai incearca dupa ora 16 ca inainte de ora asta s-ar putea sa nu-ti raspunda Ramona sau daca o face sa te repezeasca si sa iti spuna sa suni dupa 16... Ce faci? te monito?
Succes,
Felix
lalitica2000 spune:
carmencar, felicitari pentru sarcina. Sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos. Neaparat sa ne zici povestea ta, care au fost problemele la tine si/sau la sot.
fetelor, tare frumos s-a inceput luna. sper sa o tinem tot asa.
geoergia si aerlilian va doresc sa veniti cu rezultate beton de la spermogarme.
felix draga, azi este ultima mea zi, deoerece intru in concediu si evident ca mai am una alta de facut, de pus la punct pentru ca lipsesc 2 saptamani, de asta nu am intrat pana acum. Eu nu pot sa ma inscriu in cursa pentru Grecia deorece saptamana viitoare plec in malta. imi pare tare rau ca nu prind perioada fertila, sa fi prestat la greu si fara griji, dar asta e....
astept cu nerabdare ca dupa ce ma intorc din concediu sa ma inscriu la laparo si poate mi-o surade si mie norocu...
felix76 spune:
Lali, sa ai cel mai frumos concediu, vreme buna si, chiar daca nu esti in perioada fertila, poti face fufu si de placere. Ca intre atatea monitorizari, laparo, inseminari, uitam pe undeva placerea cu care se concep copiii!
Sa ne auzim cu bine si petrecere frumoasa va doresc!
Felix
magdita spune:
Lali
, concediu placut iubita, sa va relaxati si sa va simtiti bine !
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
gabrielarusu spune:
Buna,
Ma numesc Gabriela va citesc de foarte mult timp dar nu am avut curajul sa scriu dar acum mi-am luat inima in dinti sunteti minunate.
Sa va spun povestea mea:
Eu: infertilitate primara, HSG OK, hormonale ok, cu ceva vreme in urma mi sa depistat la eco un polip endometrial a 2 luna am fost la giulesti pt eco. monitorizare ovulatie surpriza polipul nu mai era ovulatie prezenta, ma chemat si urmatoarea luna iara surpriza ambele ovare MPC am crezut ca inebunesc, dr mi-a spus ca nu este ceva grav si ca se elimina la urmatorul ciclu nu mi-a dat nici un tratament ma trimis sa-mi refac ureaplasma si gonorea care i-mi iesise pozitive pt astea am luat tratament amandoi antibiotice
Sotul:oligoasteneospermie, prostata cronica a urmat tratament la recomandarea dr. Cauni si a revenit in limite normale urmeza sa se duca la control din 6in 6 luni, analize hormonale ok, eco testiculara ok.
Sunt disperata nu stiu ce sa fac am auzit numai de bine de dr. Tutunaru si cred ca o sa fac o programare la el.
I-mi puteti spune cam cat costa o consultatie si monitorizarea ovulatiei.
Sper ca intr-o buna zi sa ne vedem cu bebele mult asteptat.
Succes la toate fetele si sper sa convrsez cu voi mai mult.
http://tt.lilypie.com/6vJ4p3.png