Loc de intalnire al vechilor aspirante,cap. 14
Raspunsuri - Pagina 4
Anca Wish spune:
Mady, , ce veste buna. Felicitari mai de 2 x mami. sarcina usoara si poate vine o surioara.
Dandana,
ma bucur ca ai revenit printre noi.
Relya, ne vedem si noi anu' asta?
Irina, pup fata.
asi spune:
MADYN felicitari!!!!!! 

Sarcina usoara si un bebe sanatos la termen.
Dandana ma bucur ca ai revenit.O sa vezi ca te vei obisnui la serviciu pe masura ce iti intri in ritm.
Relya
imi pare rau ca nu a fost sa fie.Ma bucur ca ai revenit.
Irina n-am putut sa vad pozele.
Am revenit si eu din vacanta.Inca n-am gasit pe bebe dar am vesti promitatoare.Intre timp am aflat si niste "preturi"
dar n-am de gand sa-mi cumpar copilul.
In vacanta a fost superb desi n-a durat decat 2 zile jumate.Cand am trecut prin Bucuresti m-am intalnit cateva minute cu Anca si fiica ei Dana, care nu cred ca trebuie sa va spun ca sunt MINUNATE
.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
asi spune:
Am resusit sa vad pozele.Irina sunt tare frumoase si asta http://outdoors.webshots.com/photo/2768958200055685318hOeKXK imi place tare.
asi spune:
Am pus poze din minivacanta:
http://community.webshots.com/user/ubi19
tumpi spune:
wow Mady, intru si ce vad
.Felicitari, sa ai o sarcina usoara si sa-i aduci o surioara flacaului tau.Si cu intarziere, La multi ani! pe el ca eu mis cam baba si abia acum am vazut ca e nascut pe 1 august.
Asi , frumoase poze si sa sti ca-s geloasa pen tine ca te-ai vazut cu Anca![]()
Irina, frumoase si pozele tale, asa de dor mi s-a facut de mare,poate pana se strica vremea ajung si eu sa ma joc prin nisip
.
Vale i plecat in concediu?
Pupici la toate fetele.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
MADYN spune:
Dragele mele multumesc de urari. Si eu va doresc voua tot binele din lume!
Si ma mai bucur ca au aparut fete: Relya, Dandana, Anis.
m & m - (1-aug-2006)
claudiaandor spune:
buna Anca Wish,
am si eu o rugaminte, daca ai putea sa ma ajuti cu cateva informatii despre cum sunt in realitate procedurile de adoptie.
Se pare ca si la noi dupa 4 ani de asteptari asta va fi calea si vreau sa stiu exact la ce sa ne asteptam
Ne intereseaza in special durata documentelor, care ar probleme pe care le-ati intampinat si cel important lucru cand l-ai luat pe bebe acasa.
M-ar ajuta enorm aceste informatii.
Multumesc mult de tot.
Anca Wish spune:
Claudia, ar fi mai bine daca mi-ai da o adresa de e-mail sau de mess pentru a simplifica comunicarea. E mult de scris si nu vreau sa ocup spatiu cu povestile mele. 

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore