Loc de intalnire al vechilor aspirante,cap. 14

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudiaandor spune:

buna Anca,
adresa mea de email este info@claudiaandor.ro , sau id mess este claudia.andor
Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna fetelor dragelor!
Ce surpriza placuta! Madynutza felicitari de o mie de ori! Iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos, frumos, voios! tare mult ma bucur ca ai reusit!

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Madyn, felicitari pt bb2!!!
Anca, cum te descurci? Cum e in 3?
Pupici la toate...

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Mirelutza, ma descurc bine. E frumos si bine in 3.

Am cateva chestii care-mi stau in cap:
1. Progresul lent in ale vorbitului
2. Nervishorii pe care-i mai are din cand in cand cand taica-sau indrazneste s-o ia in brate sau s-o atinga (aseara a vrut s-o ia "calare - Di calu'" si i-a ars 2 picioare in moaca. El e topit, iar ea il cam respinge si ma doare sufletul.
3. Asteptam finalizarea actelor ca sa respiram, un pic, usurati.

Nu e usor (dar cine se astepta sa fie?!?), dar ne-am dorit atat de mult, incat acum ne bucuram si de un kk atunci cand il face avand in vedere ca are ceva probleme cu constipatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Madyn, felicitari pentru sarcina!!! Mi-au dat lacrimile de emotie cand am citit. Sa ai o sarcina usoara si, mai ales, un bebe sanatos si la termen!
Se pare ca vom fi din nou colege de odisee, la martie-aprilie 2009?

Luiza de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006) si 9+

Mergi la inceput

Amabella, iti raspund aici: termen la tribunal.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anca Wish

Amabella, iti raspund aici: termen la tribunal.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Si cum a fost? S-a mai dat un termen sau s-a terminat?

Luiza de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006) si 9+

Mergi la inceput

S-a mai dat un termen pe 9 septembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Ce faceti fetelor, nu mai ziceti nimic?
Mady, cum te simti? E totul OK?
Anca, parerea mea ca se vor rezolva toate, in timp si cu multa multa rabdare. Ma gandesc, oare sa fi avut experiente neplacute cu vreun personaj masculin? Nu ma refer neparat la abuzuri fizice sau de alta natura, ci poate ca a tanjit dupa dragostea paterna a cuiva si nu i-a fost oferita…. Ma gandesc si eu…
Asi, tu ce ai mai facut? Ceva noutati?
Vale, te pupic.

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

RalucaN acum ma simt bine, multumesc de intrebare . Am avut saptamina trecuta ceva motiv de ingrijorare, dar am fost la dr. si s-a spulberat.

Inca o data va multumesc pt. felicitari si urari, sa vi se intoarca inzercit!

Chiar asa, n-ati venit inca din vacante???

m(6+) & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput