Loc de intalnire al vechilor aspirante,cap. 14
Raspunsuri - Pagina 3
Anca Wish spune:
Anis, de 3x mamica, ai niste printese de fetite. Ingrid are niste ochi superbi. Nastere usoara, iubita!
Bebele numarul 3 e tot fetita?
Androixo, multumesc!!!
Astery, mulumesc mult! Ce mai faceti voi? Plecati undeva in vacanta? Da-mi un apel cand pot sa te sun ca tare mi-e dor sa te aud.
Vale, sunt dispusa oricand, doar ca nu stiu cum sa fac cu cea mica, ca banuiesc ca nu vrei sa ma vezi doar pe mine. Adica, ar trebui sa plec de la serviciu si sa ma duc acasa s-o iau. Mi-ar fi mai bine in week-end, asta daca poti si tu. Te-am sunat intr-o zi si mi-ai inchis.
RalucaN spune:
Salutare!
Bai nu puneti chiar acusi de intalneala, ca plec si eu in CO. Ma intorc pe 18, deci dupa aceea any time. Va roooooog……..
Anis, ce bine imi pare ca te mai “vedem”. Imi pare tare rau de problemele tale, iti doresc sarcina usoara in continuare si sanatate multa! Ai niste fete superbe!!!!!
Asi, multa bafta sa va gasiti puiul cat mai repede!
Androixo, ce tare esti, ti-am citit blogul, super vacanta, super poze.... Papucii aia m-au dat pe spate, daca eram acolo cred ca stateam 3 ore sa-mi aleg o pereche si tot nu as fi stiut care-mi plac mai mult. Iar pozele alea cu voi doi cu turbanele in cap (sau ma rog cum s-or numi...) sunt superbe. Fata, dar ce facusi de te-au avetizat?
Valentino, ce mai faci fata frumoasa?
Astery si mie mi-e dor de tine….
Mady, tu pe unde umbli?
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
Relya spune:
Salutare fetelor !
De mai bine de 6 luni n-am mai intrat pe forum. Am vrut sa ma desprind o vreme... obsesia pt. bebe ma coplesise ( din nou ). Nu stiu daca chiar am scapat de tot de ea
asa sper !
Azi, citind postarile voastre, mi-am dat seama cat de dor mi-a fost de voi !!!!
toata gasca
fug sa citesc din urma !
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
valentinag spune:
Moama,nu-mi venea sa cred cand am vazut ultima persoana care a postat Relya!Te pup fata draga si sa stii ca de noi nu scapi,suntem mai rau ca raia!Si stii tu,rau cu rau,dar mai rau e fara rau!
Anca,nu stiu cand ti-am inchis,daca nu eram langa tel, s-ar putea sa-l fin inchis colegele mele,ca daca suna si nu sunt mi-l inchid ele!
Lasam intalneala pana dupa 1 sept cand vin eu din concediu?Abia astept sa va vad progeniturile!Si daca vrei voi sa fie in week end,poate intr-o duminica mai pe seara!Ca de stat sambata in Bucuresti sunt satula,din cauza serviciului asta
acum vara profit cat mai mult sa ma car la mosie!
Ralu,ce sa zic,mi-a intarziat 7 zile,nu avem nici o durere nimic,mi-am facut un test evident negativ,dupa inca alte 2 zile,rusii ca nebunii!Da rau de tot,cum n-am avut demuuuult,cu cheaguri si alte cele!Acum in concediu vreau sa-si faca Dorin iarasi spermograma sa vedem cum mai e dupa 5 luni de naturiste!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
valentinag spune:
Si tzeapa,ca astia de la Gynera pana pe 1 septembrie sunt in concediu,deci nema spermograma!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
ioana_p76 spune:
Pentru ca nu stiu daca cititi si la subiectul "Campanie pt sensibilizarea autoritatilor", redau si aici link-ul catre petitia creata de noi - Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa semnati petitia si sa inaintati link-ul cattre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Ioana 

animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
Relya spune:
M-am pus la curent cu noutatile !!!!
Woow !!!! felicitari gravidutelor !!! Anis, Flori, Cami, Leditia,Anabelle

Sarcina usoara si bebici sanatosi, frumosi, voiosi si norocosi !
Ancutz, felicitari mamico 
irinacodrina, ma bucur sa "te revad" !
Vale
fata
Despre mine nu sunt multe de spus. In martie am facut ET-ul cu embrioni congelati si, cu toate ca am avut un bhcg pozitiv, sarcina n-a rezistat.
Planuri de viitor cu privire la bebe ? Chiar nu stiu... Inclin tot mai mult sa renunt.
toata gasca
Poze din gradina fermecata :
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
dandana spune:
buna la toate fetele!
Ancuto mama sa-ti traiasca minunea!
sa stii ca si eu ma trezeam noaptea si ma uitam la ea sa fiu sigura ca este acolo in cosulet, ma minuneam ca este adevarat si ii multumeam lui Dumnezeu, inca o mai fac 
fetele, daca va intalniti poate ajung si eu, ca mi-e dor de voi!
eu m-am intors la scarbici si nu-mi place, am plasat copila la gradi, cred ca ii place dar au fost zile in care plangea, azi a fost prima in care m-a pupat de "la revedere"
ma duc sa citesc din urma!
pup
irinacodrina spune:
Relya, 
Fetele, m-am intors din concediu.... adik eu mai am concediu, dar sejurul la mare e gata.... am prelucrat deja pozele, si le-am postat deja. Adresa e cea de pe webshots. Sper sa va placa.
Sper sa il conving acu pe Paul sa mergem in weekend a Vatra Dornei.
Anca, bafta multa, sa mearga totul bine. Mai trimite poze, please... irinacodrina@yahoo.com
Anis, bafta!
MADYN spune:
Dragele mele prietene,
iaca, ne-am intors si noi de la munte, de la mare si se pare ca acest minunat concediu l-am petrecut in 4. Da, se pare ca vine bb2 iar eu sper sa fie totul bine pt. ca la doctor n-am ajuns, abia peste 2 saptamini am programare.
m & m - (1-aug-2006)