Timisoara, Impreuna! (115)
Raspunsuri - Pagina 9
aidaciolac spune:
Claudia bine ai revenit 

abia astept sa ne intalnim 

Dorisule am vazut pozele
... Izabel frumos si Inesuca cu tinuta ... problema e ca si matza vrea acum la calarie
. Ati vazut voi cumva matza pe cal
Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel 

DISNEYLAND PARIS 2008
Mihi spune:
nu...dar abia asteptam sa vedem
...
clau...pana maine o sa fi ca noua...ca cimisoara-i medicament pt tine...Andi cum e?...zburda?...
poze recente:
http://community.webshots.com/user/mihi3
Mihi spune:
bai...da va trasaratzi toate la umbra?...ca gainile![]()
Gainusa americana... tzinem pumnii!!!
Mariaa spune:
Claaauuuuuuu bine ai venit!!!! 

odihneste-te iubitaaa!!! Si cand esti refresh da un semnal ca avem treaba 

Doris superb Izabel!! Si Ines la fel! Super!
Io am senzatia ca se pune de-o echipa de echitatie! Da' nu numai de juniori!
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
silvana75 spune:
Claudia, bine ai ajuns acasa! Odihneste-te, fa-te bine si distreaza-te cu fetele ... dupa aia "stai drept" si ia decizia cea mai buna.
Doris, minunate poze, tare frumoasa Ines!
Mihi, tzuca-l mama de american ca tare frumusel mai e!
Ela, iti doresc sa treci cu bine peste problemele care le ai.
Azi noapte, adica in noaptea dinaintea interviului, l-am visat pe bunicu meu, omu care m-a crescut, m-a iubit mai mult decat orice pe lumea asta, omu pe care l-am iubit mai mult decat orice pe lumea asta
si care stiu ca ma vegheaza de acolo de sus.
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
claudia74 spune:
Sara buna Cimisoara,bine zici Mihi ca e medicamentul meu banatul,multam fain de primire tuturor,am papat deja delicatesuri banatene,acuma is io la tzitzi
,Andi zburda a stat in pool toata dimineata,acuma am fost la cumparaturi deja si intr-un loc de joaca de aici din Ronat nu prea frumos,el a crezut ca mergem la ala din aradului,l-a vazut el dimineata din bus si a strigat yupi ce frumos loc de joaca e in Romania,mi-a crescut inima in mine cand mi-a spus ca e frumos in Romania,maine mergem la cimitir la bunica mea acolo si atunci stau cu el la locul ala de joaca,azi sunt prea obosita samai merg undeva,a jucat deja fotbal cu copiii pe strada,e lumea lui,va las ca tocmai m-a anuntat Deni ca Andi a adormit in pat la Mosu se uitau acolo la tv,e rupt saracutzul si eu la fel.
O seara placuta va doresc
la toate.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
silvana75 spune:
Fetelor, am plecat la interviu, tineti-mi pumnii, intru cand ajung acasa sa va zis cum a fost.
Si pentru ca inainte de-a pleca ascult muzica care-mi place, va dedic si voua o www.youtube.com/watch?v=rkXAkTY95Zo&feature=rec-fresh" target="_blank">melodie
Pupici
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
ela03 spune:
Salut, fetelor, mie mi-a venit inima la loc, m-am distrat cu pustiul meu, am fost printre voluntari liceeni si studenti, astia m-au prezentat unui englez pt a lucra impreuna la un proiect, si mi-a fost rusine cu engleza mea stalcita. N-am vorbit de mult si-am cam uitat, mor de ciuda. Ne-am inteles oricum dar se putea mai bine.
Ne-am simtit foarte bine acolo, mai ales Robi care e foarte sociabil si deja are simpatizanti. Imi face tare bine sa mai ies si sa am activitati in afara casei. Azi am recomandat pentru angajare la o institutie o doamna de 40 de ani cu doi copii, care dupa cum am inteles si-a luat viata de la capat, e foarte ambitioasa, acum face si scoala de psihoterapeuti si dupa cum am inteles facultatea si-a inceput-o destul de tarziu. Si eu la 30 de ani aveam impresia ca n-are rost sa mai incep nimic...
La Robi la inot stau de vorba cu mamici unele profesori universitari, altele casnice, si primele nu cauta sa para deasupra celorlalte. Dupa cum mai spuneam candva, cea mai importanta carte de vizita a unui om este el insusi.
Maria, mergi pe la Seviciul de Ajutor Maltez? Eu sunt membru cotizant acolo si mai fac si voluntariat cand au nevoie.
, abia astept sa ne cunoastem. Esti grozava.
Merg sa vorbesc engleza singura-n bucatarie.
Noapte buna tuturor. Maine dimineata o iau de la capat, sper ca nu cu distractie ca azi.
Silvana, mult noroc la interviu. Iti tinem pumnii.
aidaciolac spune:
Silvana tinem pumnii 
Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel 

DISNEYLAND PARIS 2008
danitin spune:
Mariaa, stiu citatul de la semnatura ta ... Am am avut ocazia sa fac astazi un tratament intensiv de Che. Am retinut pentru tine ceva...
"No se vive celebrando victorias, sino superando derrotas." (Nu se traieste sarbatorind victorii, ci depasind infrangeri)
Imi place mult!
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag