Timisoara, Impreuna! (115)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Fetelor, iau o pauza, il las pe pusti juma de ora la calculator.
Nu pot sa scriu aici ce mi se intampla, vorbim cand ne intalnim. Ma bucur ca am putere sa trec peste toate si sper ca in final sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza si de la mine...

Ela, indiferent ce ar fi, capul sus...
Daca vrei sa vorbim, suna-ma!

Ana, vin pozele alea odata?

Mariuca, is niste dulci rau Oscar si Maya...

Aidule, cum sunteti? doua vorbe? vezi ce faci ca in we ne matolim...

Katik, sigur ai alergie?

Dana, merci de info, si noi avem pregatiti cativa saci...

Noi am fost ieri din nou la calarie, Ines ne-a impresionat inca o data.
A invatat deja lectii de echilibru, si mirare...deja a lasat-o antrenorul singura, din a doua sedinta, altii cica dupa 2- 3 luni au curaj...
Era atat de mandra de ea...si ne tot facea cu mana...
Maria, pentru tine sunt cateva poze la sfarsit, sigur o sa-ti placa...
Anda, si pentru tine e una alb negru cu Izabel la trap, care sigur o sa-ti placa!

Isabel e mascul, nu stiu care credea ca-i iapa...

Delectati-va si voi... de la pagina 3, poza cu titlul sedinta 2, incolo....

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

sper ca se intelege,sunt rupta de oboseala dupa calatorie si racita cobza,tocmai mi-a luat tata strepsils ca nu pot inghiti de durere,stomacul e in pioneze,toate noaptea m-a durut,o sa fac eu ceva analize ca is la pamant,maine trebuia sa avem procesul deja dar s-a retras totul in ultimul moment si ieri ne-a dus Helmut la bus plangand,hai ca o sa avem timp sa vb.

Bine ai revenit Lore eu ti-am simtit lipsa sa stii.

Restanta LA MULTI ANI KRISTINUTZA SA CRESTI MARE SA ADUCI NUMAI BUCURII FAMILIEI.

Va si all.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Bine-ai venit acasa, Claudia!

I luv iu la infinit, ne bucuram ca esti acasa...
Hai baga ceva de raceala, ca in we ne rupem fashurile...

Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Deci,

cu ocazia reintregirii echipei, se cere o intalneala ultra-mega cum vreti voi...

Hotarati in care zi doriti, vineri sau sambata...seara...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Da joi ce are?... ca doar suntem in vacantza!!

pupici la mari si mici...

mihi

Mergi la inceput

Exact, Mihi, oricand, zilnic daca vreti...
io sambata pot, dar numai tarziu, ca-i ziua lui David , nasu mic a lui Vali, face 2 ani...

Bey, va place de Izabel? ati vazut pozele?

POZE CU NOI

Mergi la inceput

mama mama ce trece timpu...2 ani are deja...sa-i traiasca...si eu am deja unul scoler in toamna...zboara timpu acu-i craciunu...acu-i pastele...

io in we plec la puii mei...adica de vineri...

clau....yes yes yupi...

dorisake... nu-mi zasasi cat e abonamentul pe luna la calareala!!!

mariluska...zici ca ti-am intrat in gratzii...pai sunt in depresie postnatala deaia postez asa bine...io iubit la tine totimpul...dar tu nu vazusi ca aveai o barna in ochi...si te tot legai de paiul meu...

lore... nu am apucat sa-ti spun ca ma bucur ca ai intrat pe la noi...

...si la multe nu apuc sa va raspund...dar ia liubliu pe toate...

mihi

Mergi la inceput

Ioi Doris...acu am vazut pozele cu cateaua si catelusii...mi-au dat lacrimile...sunt superbe... saraca catelusa ce slaba e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Doris iubita am stiut eu ca faci tu asta repede,nici nu s-a mai pus problema sa o cer eu nu am auzit la radio ceva reclama ca sunt zilele Timisoarei nici nu se putea sa pic mai bine around, deci Mihi poate ca doar e vacanta,sper sa ne vedem toate,mi-a fost dor de voi,mai ales prin ce am trecut in ultimul timp sunt la pamant,am nevoie de voi,am nevoie de Timisoara orasul meu iubit si voi iubitele mele prietene stiu ca imi veti ramane alaturi egal ce decizie voi lua despre cum imi traiesc viata mai departe si eu si copiii mei, Doris vezi ca la Helmut ii e frica d etine,vb la modul cel mai serios,zice ca numai tu scrii contra lui ,i-am spus sa numai citeasca ca decizia imi va apartine,ii e frica ma cu voi bo ,hai ca imi scot gatul din pioneze sa o facem lata in we.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput