Timisoara, Impreuna! (115)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

sper sa am somn usor si sa pot dormi ca iara am bube si ma maninca
ma ucide aeriusul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

stai asa!
symphoral! inceaca din asta! io cu asta am iesit la lumina pana am inceput injectiile!

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

hai saluti tuti...

Io nu poci pt ca tocmai bagai niste afine dupa lubenitza...si dac amai bag si o berula ..la noapte te sun de la budibar...dar sa va pice bine mai gagici...

sunt franta de la 11jumate bantui prin oras cu puiutzu mic...fusai din traian pe jos pana in iozefin si inapoi pana in centru...cu opriri pt alaptat si schimbat pempu.. in parc si la al meu la lucru...inscrisai copilu al mare la scoala...

dani vazui pe scumpetea ta cu mamnu in parc...da daca ea nu ma cunoaste nu ma bagai sa nu o sperii...desi imi veni sa o intreb de purec da ma abtinui...

mariuco si bitzacla o pusasi in cui?...mumosi cutzalaki sa-mi dai si mie un pui cand o puia si cand o-i avea si io casa...

mira.. pupici cumatra capra...sa-ti traiasca iezisorii mumosi..

dorisake... mumoasa izabela si calareatza la fel...sa-mi zici si mie ce si cum,...pretzuri ...poate il duc si io pe lori...

katikule..noroc!!!...nici cu aspirina saraca nu trece insomnia?

silva ce facusi?...cand ne suni de acolo...?

hai pupici la mari si mici...ma duc sa ma intind o tzara ca ma doare carca...

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Io-s varza deja imi fac curaj pentru interviu de maine

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Si io prin zona asta...caut prin sticlele de bere ramase de la voi, sa sorb si eu o picatura, da ati baut tot...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Un timisorean originar din comuna botoseneana Radauti Prut se ofera sa dea o mana de ajutor celor care au ramas fara agoniseala de o viata. Vasile Muraru organizeaza o strangere de ajutoare, apeland la bunavointa timisorenilor care pot oferi orice, de la conserve de alimente si pana la materiale de constructii.

Muraru isi pune la dispozitie propria casa pentru depozitarea ajutoarelor stranse. De asemenea, el asigura si transportul lor la Radauti-Prut. In 7 august, va pleca primul transport de ajutoare spre zona sinistrata. Cei interesati pot duce ajutoare pe strada Strandului, numarul 12.

Silva - multa bafta maine la interviu!

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Dana, la marele fix! Aveam sacii pregatiti sa-i duc la Ajutorul Maltez!
Multumesc.
Sa aveti o zi frumoasa plina de soare

pentru Emma

Lyme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Buna dimineata!
Pentru mine nu e asa buna, ma aflu intr-o situatie ingrozitoare, din pacate nu pot sa scriu mai multe. Ma bucur ca nu mi-am pierdut mintile si pot judeca la rece legat de ce voi face mai departe cu viata mea.

Mergi la inceput

Mihi repet...imi place de mor de tine! Americanu' te-a schimbat tare mult! Esti mult mai relaxata in postari!
Silvana, bafta iubita, bafta multa!
Ela ce ai patit?? Hai ca ai umeri de nadejde aici!
Clau

pentru Emma

Lyme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza!

ela, hai scoate tot, poate te mai usurezi putin(asta in limita posibilului). capul sus, ca nu poate fi asa de rau!
mariaa, am reusit sa dorm neintoarsa!
silvana, bafta multa multa!
doris, sa sti ca n-am baut din sticle
mihi, io insomnii n-am, nu puteam sa dorm din cauza bubelor. da' acu am reusit. si daca tot nu-mi trec ma infiintez la dermatolog, ca poate nici n-o fi alergie, mai sti?
pup lume, sa aveti o zi faina!
fug afara ca deja ma trage lumea!

Mergi la inceput