Timisoara, Impreuna! (115)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Kati,cu intarziere si scuzele de rigoare,LA MULTI ANI! fericiti si cu bucurii imense Krisztinutei mici si scumpe!

Fetelor,zau ca nu am apucat sa va citesc pe indelete...insa va doresc la toate o saptamana cu realizari maxime!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

La multi ani, Kristina!
Buna ziua, Timisoara!
La noi papa e pe foc, ne pregatim sa mergem in parc, apoi la inot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

multumim, multumim!!!!!
ana, poooozeeeee! ai aruncat buzduganu' inainte cu povestea, acu' vreauuu si muuuulte pooozeee!!!!!
ela, yammmiiii, papa!!!!!!!spor la treaba in continuare! am vazut ca ai facut treaba buna la arad la adunare! bravo mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

helau natiune!!

intru direct in subiect si atat zic:
ana, poze!
mira, dementiale pozele voastre!! absolut dementiale! m-au uns pe suflet! sunt unele demne de tablou pe perete! bravo iubita! cu 3 pusti dupa voi...excelent, va admir mult! aia cu piticele frante, in masina e criminala
aidule, uelcam acasa iubitaaaa nu mai scot parul la tine! luv iu, mah! maxim! pricepi matale?!
katik stii cum ramane placa de magnetofon stricata?! asa si io: rafting-rafting-rafting chit ca mi-e o frica de mor...da' daca n-am murit din altele, nu mor nici din asta (zic si io...)

si daca tot e 'sezonul' pozelor, va pun si eu cateva poze facute aseara cu Maya si Oscar, sa vedeti cat a crescut Maya mea intr-o luna . ii iubim la nebunie, se joaca, se tavalesc prin iarba amandoi, e un deliciu sa-i privesti.
la plecare de acasa dimineata se pun in sezut amandoi la poarta si-si asteapta 'biletul de iesire' o bucatica de ceva, orice de la noi din mana. inafara de ochi sunt ca doua picaturi de apa...sunt adorabili. Oscar a ramas in general la fel de 'important' si numai cand il provoaca Maya la joaca lasa sobrietatea de-o parte si trag niste ture prin toata curtea de trebuie sa te feresti de picioare, asa viteza iau

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

M-a sunat tipa de la compania de telefoane, maine la 3 m-a chemat la interviu, cam am emotii, e primul interviu serios la care merg aici, asa ca am nevoie de toate gandurile voastre bune.
Maria, superbi Oscar si Maya. Zapacita Maya a crescut de numa ... Paul cand a vazut pozele a zis ca asa un cutzu vrea si el

Va pupez in gasca, ma duc sa fac o fasole verde dupa care ma duc la condus, ca daca o fi sa fie bine cu jobu si nu-mi iau carnetu, trebe sa ma duc cu autobuzu pana acolo.

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Silvana, ai cam incurcat-o husky la apartament??? no way!!!
cat despre interviu...ca sa zic asa, ai vazut??? ce-i al tau e pus de-o parte!! te scuturi bine de umeri inainte sa mergi acolo si-ti zici asa: esti cea mai tare, cea mai buna, AIA fara de care aia nu pot si gata! asa intri pe usa la aia, ne-am inteles?? lasa emotiile in plata lor!
si sa nu te vinzi pe degeaba, ai grija! te pup si tin pumnii!
si la condus si mai si, tin pumnii! schumacher din Carpati arata-le lor cine face legea

in rest toata lumea oke?? care da o bere deseara?? haideti ca-i cam cald afara...frigeeeeeeee!

pentru Emma

Lyme

Mergi la inceput

no hat hai la bere, na!!!!!

silvana, super!!!! bravo mami!!!!!bafta la interviu!tinem pumnii! si spor la condus!!!!

mariaa, si io vreau un cutzu din ala, macar i-ar minca pe aia trei mici din vecini!

Mergi la inceput

pai daca nimeni nu vrea bere, io ma duc la nani, ca si asa sunt rupta de oboseala.
somn usor la toata lumea!

Mergi la inceput

katikule, fetele astea s-or pocait bag sama sau ne-au luat-o inainte si-s varza deja
hai noroc si sa ai somn usor

pentru Emma

Lyme

Mergi la inceput

Mergi la inceput