Timisoara, Impreuna! (115)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

lore iubita, de ce nu mai scrii??? nu-i musai sa te boxezi cu tramvaiul ca sa scrii orice-ti vine, baga aici...ce face Laura mica si scumpa ?? hai, mai povesteste ceva de voi
lormi uat's up??!! unde ati disparut mey??
hai, adunarea...strangeti randurile (bre)

katik bravos inca odata pentru masinutza

ce de-a bunataturi

pupaturi speciale pentru o cititoare fidela Liana30

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

quote:
citat din mesajul lui danitin

Salutare!

Cu bubele e in continuare, cosmar. Azi noapte se trezea aproape din ora in ora, numa plimbata in brate se mai linistea putin. Abia pe la 5 dimineata s-a mai linistit putintel si a dormit pana la 9. Astept in continuare sugestii, stie cineva in afara de Aerius, alcool mentolat sau Fenistil vreun leac bun ?

Danitin, eventual da-i alt antialergic Claritine sau Ketotifen, aici exista un gel se cheama fenipic si e tare bun, are pe langa antihistaminic si altceva. Poate gasesti o farmacista draguta sa-ti prepare o pasta mentolata (alcoolul mentolat se evapora repede) dar cu o concentratie mai mare de 1% in mentol si sa-ti adauge si anestezina (1%) si eventual aceto tartrat de aluminiu (Aluminium acetat-tartrat solutie 5%).

V-am pupat pe toate, mai revin.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Salut cu respect!

In prima faza, un La multi anisori, pentru Krisztina noastra!

Sa fii sanatoasa, sa cresti mare, sa fii cuminte, ca de desteapta si frumoasa nu mai zic...

Mami Katik, sa-ti traiasca printesa, sa va bucurati de ea!

In a doua faza, am corectat anul nasterii, daca mai observati greseli, sa le semnalati, va rog...

Liana, draghe, mai naroada ca tine nu cred ca am mai intalnit pe cineva... asta pentru ca stiu ce faci din umbra...ne cetesti
Vis indeplinit!

Ana, scumpa, cu cafeu in mana, cu tigara in cealalta, pe balcon, cu laptopu pe genunchi, m-am delectat cu scrierile tale...
Frumos e tot ce pot sa-ti spun, astept pozeeeeee
Si vezi ce faci cu Monsiu Marius, ca in we bagam mare intalneala, se aduna batalionul Timisoara, de peste mari si tari...

Dana, tratamentul e ok, asa iau si eu, si Ines, doar ca mai trebuie sa cumperi de la farmacie veterinara, un flacon de solutie, pe care-l diluezi in apa , si stropesti cu el prin casa, ca daca a scapat vreunul prin covor, alergia ramane...

Maria si Anda, i luv iu pe voi, de nu va vedeti...

Silvana, deci inca exista sansa de angajare? si zici ca Florin, maine ar veni?
Ce-i 3 ani jumate, zi si tu... o nimica toata...acus trec...

Claudia, esti deja pe autocar? cand ajungi la noi? ca venim cu pancarda...doar ne stii, nu?

No, dragelor, am trait s-o vad si pe-asta!

V-am zis ca Ines are ce are cu caii si calaritul, am intrat pe net, a citit fata despre acest sport, s-a aratat foarte incantata.
Ieri am cautat de nebuni unde o putem inscrie.
Am gasit in final Clubul Hipic Victoria din Sanandrei.
Am luat legatura cu instructorul, am stabilit pretul si ieri de la 15 am stat langa calutzi, pana seara tarziu.
Ines ne-a uimit ieri, cu curajul ei.
Pentru prima sedinta, a facut cunostinta cu toti caii si intrebata pe care-l doreste, s-a oprit din prima la Izabel.
O dragoste la prima vedere...o chestie de neexplicat...
A participat alaturi de antrenor, la tot ritualul de pregatire, curatat, pieptanat pletele, periat, inhamat...
Apoi, antrenorul i-a facut incalzirea lui Izabel...am filmat-o pe Ines, cu cat drag il privea...mi-a spus ca simte libertatea, ca simte vatul...si ea vrea sa simta la fel!
Pentru Radu si pentru mine, a fost o relaxare, o incantare pentru minte, ochi si spirit!

Antrenorul a urcat-o pe cal, a invatat-o prima lectie, si totul a decurs firesc...s-a descurcat excelent printesa noastra...
Curajoasa, de se mirau toti...in loc de 15 minute, cat rezista de obicei copii, ea a calarit 45, data jos cu forta, si exclamand:
Mami, calul a obosit, nu eu...
Asa ca, fata promite, acestea fiind cuvintele antrenorului, vom merge de 2 ori pe sapt la antrenamente.
O sa primeasca si legitimatie de membra, de cea mai mica membra...

Am invatat la prima lectie si noi,despre calarie...
E ca intr-o casatorie, nu conteaza ca amandoi sunt buni, trebuie sa se si potriveasca, sa comunice, sa se simta reciproc. Calul are personalitate, sentimente, bucurii, plictiseli, tristeti... In acelasi timp, stie sa preia toate starile tale. Daca acest transfer nu este armonios, si dintr-o parte si din alta, cuplul nu ajunge la performanta. Si-atunci, normal, trebuie sa schimbi partenerul. Sa-l lasi pe altul sa-si incerce sansa.

Am mai inteles ca trebuie sa te apropii de el cu dragoste.
Trebuie sa-i intelegi necesitatile. Daca executa corect comenzile, trebuie recompensat cu o mangaiere, cu o bucatica de zahar, care ii place foarte mult! Daca greseste, trebuie pedepsit, dar nu cu cruzime. In dresaj conteaza foarte mult comportamentul fata de animal. O voce stridenta, apasata, il enerveaza si nu obtii rezultate. Iar in calarie trebuie sa fii una cu el, centrul tau de greutate sa se suprapuna peste al lui. Nu trebuie stanjenit, ci trebuie lasat liber. Supletea, forta, inteligenta si atasamentul pe care il manifesta pentru stapan sunt calitati care de nepretuit.

O poveste despre un vis cu cai!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Katik, mea culpa, habauca de cap cum sunt am uitat de felicitari. Da stiu sigur ca tu ma erti, mai ales ca intelegi cum vine chestia cu bubele. Asadar spun acum : La multi ani cu multa sanatate fericire si tone de dorinte implinite!

Silva, am bagat si eu de seama ca nema raspunsuri pe tema, noroc cu Mira....

Mira, multumesc din tot sufletul, cumnatul meu este farmacist, am sa-l rog pe el sa o prepare.

Oricum sunt foarte obosita, foarte nervoasa, foarte dezamagita ... asa ca, un timp, cred ca voi lua si eu o pauza de scris.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

quote:
citat din mesajul lui danitin

Oricum sunt foarte obosita, foarte nervoasa, foarte dezamagita ... asa ca, un timp, cred ca voi lua si eu o pauza de scris.

Mamica de spiridus

hei, what's up????? unde-i impachetarea cu ciocolata si lumanarile parfumate???
io am zis clar ca habar nu am cum e cu puricii, da vaz ca fetele s-au priceput mai bine! ogoaiete dano ca vin cu biciul pe tine asa de inceput de saptamana ...si vezi ca am si ajutoare...ana e in zona

clau, sper ca esti pe drum spre romanika, abia astept sa dai un semn
mira, ieri am revazut pozele de la intalneala la care ai fost si tu, m-au topit din nou piticutele tale!! sa vii mai des pe aici
laura cand aterizeaza acasa?? care stiti??
imi cam lipsesc culorile by laurelu'.
aida muta-ti fundu' acasa odata
doris, superbi caii! absolut superbi! m-am topit!
silvana, bafta maxima la primit raspuns...mai putin!
ana, facem galerie la poze?? hip-hip-uraaaa

am si io o intrebare la voi...ati facut careva rafting vreodata??
sa nu dati cu rosii ca-s scumpe

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Mariaa ... stai, nu da! Acu am recitit mesaju, ca nu stiam de ce mi-o iau pe cocoasa si mi-am dat seama cum suna. Pai nu de voi is dezamagita, da-l in durere de purice, am eu alte dezamagiri care, daca incep sa le expun pic in filosofeala claisca si plictisesc pe toti.

Oricum bine ca te-ai sesizat, ca la ce reactie ai avut m-am mai descretit si eu ....

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

...abia acum ma apuc sa fac bagajele

... o sa va citesc si eu cu intarziere de acasa ... care vrea bataie

Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel

DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Katik sa-ti traiasca printesa!! sa fie sanatoasa sa creasa mare si sa va aduca numai bucurii !! Va chefuiti?
Maria, offf ce n-as da sa pot veni mai des acasa. Cand n-am avut servici, ba am fost gravida ba am avut bebelusi si nu am putut sa calatoresc atat. Acum as putea copii sunt mai maricei dar nu am atata timp liber, si ne impartim asa cum putem concediu. Planific la anul poate venim in vara 3 saptamani.
uite aici ultimele poze ale noatre din vacanta.
Doris foarte povestesti. Daca asta ii place atat si se simte asa de bine atunci merita din plin efortul. A mea a mica Seline e si ea foarte pasionata de pe acum de cai defapt de toate animalele. Am fost la circ in saptamana de vacanta. A fost singura dintre toti 3 care a calarit poneii. La David i-am cumparat si bilet si s-a razgandit in ultimul moment. Ea a fost asa de fericita.

V-am pupat, ma duc langa sotiorul meu. Ai mei au fost azi la lac au venit asa de franti ca la 7 Daria s-a cerut singura la culcare. La 7.30 dormeau toti 3.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Doris, cand am citit ce ai scris si cand am vazut pozele, cu cat drag se uita Ines la Izabel mi-au dat lacrimile, sunteti minunati pentru ceea ce faceti pentru printesa voastra.
Dana, lasa-le-n fras de dezamagiri, la cate dezamagiri am si am avut, voi ma mai tineati pe linia de plutire, scrie te "racoresti" si mergi mai departe
Ana, citit ce ai scris ... frumos, vorba Mariei parca il citesc pe Creanga. Bine ati venit acasa, fain v-ati distrat si cred ca gorobetii au fost tot timpu in al noualea cer.
Maria, sa-ti fie gura aurita, inca mai sper pentru ambele joburi.
Lore, bine ai revenit!

Pupici la toate, ma duc sa ma intind ca ma dor picioarele ingrozitor

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza lume!
haideti, trezirea!
apoi:

multumim pt urari!!!tort papam doar duminica, nu facem chef ca banutzii din pacate s-au dus pe alte chestii, din pacate! dar ne vom juca, ne vom da cu rolele(acu invatam)

dana, mai-mai, lasa toate cele in pace, ca nu are rost nici sa te enervezi, nici sa-ti bati capul cu toti idiotii! ia, deci, treci la tastatura mami! cum arata bubele? ale mele au inceput sa treaca incetisor. problema mea este ca nu stiu de la ce tot apar

mira, superbe pozele! iar puiutzii, ce sa zic!!!!
am o intrebare la tine, profesionala: sti ceva calmant-somnifer , ceai, ceva, pe baza de plante, ca al meu sotz de citeva nopti nu mai poate adormi si nici nu se odihneste bine atita timp cit reuseste sa doarma? chiar somnifere adevarate nu i-as da. acuma trecem printr-o perioada de stress cu hirtii, acte, masini, fugit in toate partile, stat la cozi si cred ca asta e motivul.

silvana, io tot mai tin pumnii, na!!!!

doris, super idee ati avut! si faine poze! daca ii place fetei, go for it!

mariaa, ce idei nastrusnice ai matale! de multe ori, cind mergeam la munte, ma batea gindul asta dar n-am facut.

aida, no haidati acasa! io nu vreau bataie!. sunt cuminte foc!

geta, voi ce faceti, ca nu te-am mai vazut? sau ati plecat prin concediu si io nu mai stiu bine?

Mergi la inceput