Timisoara, Impreuna! (115)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Am venit de la interviu, doar ca inca nu stiu nimic, urmeaza sa ma sune ei.
Noapte buna!

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Cafea de la Cimisoara

nu_i Laurel sa ne dea micul dejun dar is destule bunattai pe aici,macar rosii proaspete din gradina sa manc si imi ajunge .
Andi meu a batut recordul la somn de la 5 jumate ieri pana acu dimineata la 8,ii prieste de numa aerul de Tm.
Silvana chiar daca nu am scris ti-am tinut pumnii ieri la interviu si am lacrimat cand ai scris despre bunicul tau,tocmai de aia si eu merg acu de dimineata la mormant la bunica mea draga,sa ne scrii cum a fost,sper din suflet ca primesti jobul.
Dana astept news de la tine,chiar e ceva fest acu in weekend la Tm cum am auzit eu la radio.
Aida,Ana v-ati intors amandoua de la mare, Laurel mai sta? oricum voi avea timp destul sa va vad pe toate.
Ce mi-a placut aseara cum a plouat,am dus dorul ploilor de vara,la noi daca ploua intr-o ora scade temperatura foare mult,ieri a fost o ploaie calda aici si mi-am adus aminte de copilarie cand zburdam prin ploaie.
Ne auzim mai incolo la toate.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

In loc de netza... va spun ca va liubliu pe toate...si mi dor de voi toatele!

ela...tot am zis ca-tzi scriu ...imi place ce ne scri...bag aacia tot ce sti...io una mai am multe de invatzat...despre psihologia copilului, a parintilor, a sotzului, a omului...sper ca nu ai o problema prea grava...

mariuka...pupici...imi esti tare draga soro.......

dani...si mie imi place ce scrisasi...(Nu se traieste sarbatorind victorii, ci depasind infrangeri)

silva...abia astept sa ne dai de baut...mie bere ca sa fac muuuuuult lapte...

aidule te tzuc..si vezi ca de frica votai si io shobbo...

clau...sper ca te intremnashi...poate ai drum azi prin centru...io cred ca ma duc prin parcu botanic...

andooooooooooooooooo...mai scrie ceva si tu aici ca ma usc de doru tau!

fug sa spal un culutz...ca arde...

poze
http://news.webshots.com/photo/2916524610103153280KVNTpO

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Claudia, sa-ti fie de bine cafeaua de Cimisoara!
Zi ca nu-i cea mai buna cafa...
Si zici ca-i este frica de mine lui Helmut? Pai sa-i fie...ca-i mananc penele...daca nu are grija de voi...

Mihi, ce grasutz e americanu vostru, si frumos foc...
M-ai intrebat de calarie...preturile difera, cel mai bine iei legatura cu antrenorul, sunt pe categorii, la incepatori copii, primele ore costa 20 lei sedinta( 15-30-45 minute), depinde...
Peste cateva sedinte vom plati 40 lei sedinta( 60 minute).
Este si abonament,450lei, /6sapt/2sedinte/sapt., dar asta decide antrenorul, de cand poate veni cu abonament...dupa ce-i testeaza putin.
Vei mai avea nevoie de jambiere speciale din piele, 120 lei, toca, 150 lei.
ce mai vrei sa stii?
Poti incerca si la Iarilo in Padureni, si in Sagului, undeva, stie Anda...cica exista in TM.

Ma bucur ca v-au placut pozele...

Na gagix, ce ziceti de vineri seara, pe la 18?
In Unirii?

Merge?

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Hello!
... sunt zabauca de somn ca m-am culcat f tarziu , adica aproape dimineata si la 7 si un pic s-a dat trezirea de la sefa

... problema e ca e cam mucoasa ... nu a racit la mare si raceste acum

... vineri e bine. Va tzuc pe toate!

Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel

DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Deci, pana acum vin:

1. Aida
2. Doris
.........

astept...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... asteapta

Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel

DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

dorisake mulltzam fain... cam piperatye pretzurile... sau nu?...apai sa vina calaretzul mai intai sa vedem...

pt cele care au pierdut pe cineva drag...pt Lore in special...io ma gandesc la buna mea draga cand o ascult:

http://www.youtube.com/watch?v=Xwu9I4a1j-E

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

vineri, ora 18?

DAAAAA!!!

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Vineri ora 18.... (fac si eu ca Mariaa) DAAAAAA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput