Timisoara, Impreuna! (115)
Raspunsuri - Pagina 11
Mariaa spune:
Aidule si Clau ...mama ce va zmotocesc...
nu v-a vazut de un secol !!!
luv iu all 

Lore, Lormi, nici un semn??? haideti, poate va razganditi! 
Liano, manca-ti-as pipota
luv iu 
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Mihi spune:
Doamna cu ciomeaga
...acu votai pe pishco...am crezut ca l-am votat azi da o fost ieri...ca ma uitai ca avea numa un punct...si ala era sigur de la tine...![]()
io zic:
NUUUUUUUUUUU!
... deci va intalnitzi fara mine....

de americanu zicetzi ca va place...da de cele doua varicele a lu mama nu ziceti nic?
http://news.webshots.com/photo/2515274480103153280vfEiMu
fug sa fac papa ca cine stie cat doarme...
mihi
Doris-Alina spune:
Deci, pana acum vin:
1. Aida
2. Doris
3. Maria
4. Claudia, invitat de onoare
.........
astept...
Aveti fashuri? sa vi le aduceti...ca s-avem ce rupe...![]()

BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
aidaciolac spune:
...fashuri 
... eu sa vad de nu cumva ne paste o febra 
si daca nu sa vad daca nepoata mai are febra sa am unde sa duc matza
... dar daca venim in duo are ceva?
Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel 

DISNEYLAND PARIS 2008
danitin spune:
Vineri, 1 august
Pia#355;a Unirii
- Ora 21,00 - Cvartetul "Opus Mundi" - Programul va cuprinde piese din Mozart, Piazzola (muzician argentinian, compozitor si virtuoz instrumentist la bandoneon care a revolu#355;ionat muzica de tango, creānd ceea ce s-a numit "Tango Nuevo", replic#259; a tradi#355;ionalului tango argentinian) sau Gian Piero Reverberi (compozitor #351;i pianist italian).
- Ora 22,00 - Trupa Sistem -
Sāmb#259;t#259;, 2 august
Pia#355;a Unirii
- Ora 21,00 - "Amadeus"
- Ora 22,00 - Anda Adam -
- Ora 23,00 - Spectacol de foc, Asocia#355;ia "AT4T" - jonglerii cu foc cu The Serious Road Trip Romania
Duminic#259;, 3 august
Parcul Adolescen#355;ilor
- Ora 10,00 - Inaugurarea parcului - un proiect al Companiei Petrom īn parteneriat cu PMT;
- Ora 21,00 - Blues Doctors -
- Ora 22,00 - Ali Campbell (UB40)
- Ora 23,30 - Focuri de artificii
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
ela03 spune:
Si eu vin vineri in Unirii. Vineri, adica maine, nu?
Azi mi-am inceput ziua cam fara chef, legat de proiectul de ieri vor sa-mi dea responsabilitati, mi se pare ca prea multa incredere au in mine, eu iesita dintre copii si cratite... Cred c-ar trebui sa capat eu ceva mai multa incredere
Am o carte acasa, primita de la un psiholog de la DGPDC, "Meseria de parinte", de Dolean. Sincer, nici eu n-am apucat s-o citesc... credeti-ma ca cu cat stii mai multa teorie cu atat ai impresia ca faci mai multe greseli. Daca sunteti interesate de carte o tragem la xerox.
Am mai cumparat una, "Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor" a lui Gary Chapman si Ross Campbell. Iar n-am apucat s-o citesc, dar cred ca e interesanta.
Plec repede ca ma intalnesc cu frate-meu si cu englezul... am repetat engleza cu sotul aseara si parca ne intelegem mai bine in engleza. Cu chineza cred ca as obtine rezultate spectaculoase, poate merita s-o-ncerc si pe-aia.
Aida, la Pishco sunt probleme tehnice, incerc mai tarziu.
Va pup pe toate.
Doris-Alina spune:
Deci, pana acum vin:
1. Aida
2. Doris
3. Maria
4. Claudia, invitat de onoare
5. Anda
6. Ana
7. Danitin
8. Alexa
9. Ela
.........
astept...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Mariaa spune:

pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
aidaciolac spune:
... si nu ati raspuns daca pot sa aduc matza ... ![]()
Aida

DISNEYLAND PARIS 2008
aidaciolac spune:
Bine mey , daca nu e voie cu copil atunci pe alta data 
Aida

DISNEYLAND PARIS 2008