Timisoara, Impreuna! (115)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Aidule si Clau ...mama ce va zmotocesc... nu v-a vazut de un secol !!!

luv iu all

Lore, Lormi, nici un semn??? haideti, poate va razganditi!
Liano, manca-ti-as pipota luv iu

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Doamna cu ciomeaga...acu votai pe pishco...am crezut ca l-am votat azi da o fost ieri...ca ma uitai ca avea numa un punct...si ala era sigur de la tine...

io zic:
NUUUUUUUUUUU!
... deci va intalnitzi fara mine....

de americanu zicetzi ca va place...da de cele doua varicele a lu mama nu ziceti nic?
http://news.webshots.com/photo/2515274480103153280vfEiMu

fug sa fac papa ca cine stie cat doarme...

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Deci, pana acum vin:

1. Aida
2. Doris
3. Maria
4. Claudia, invitat de onoare
.........

astept...

Aveti fashuri? sa vi le aduceti...ca s-avem ce rupe...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

...fashuri ... eu sa vad de nu cumva ne paste o febra si daca nu sa vad daca nepoata mai are febra sa am unde sa duc matza ... dar daca venim in duo are ceva?

Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel

DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Vineri, 1 august

Pia#355;a Unirii

- Ora 21,00 - Cvartetul "Opus Mundi" - Programul va cuprinde piese din Mozart, Piazzola (muzician argentinian, compozitor si virtuoz instrumentist la bandoneon care a revolu#355;ionat muzica de tango, creānd ceea ce s-a numit "Tango Nuevo", replic#259; a tradi#355;ionalului tango argentinian) sau Gian Piero Reverberi (compozitor #351;i pianist italian).

- Ora 22,00 - Trupa Sistem -

Sāmb#259;t#259;, 2 august

Pia#355;a Unirii

- Ora 21,00 - "Amadeus"

- Ora 22,00 - Anda Adam -

- Ora 23,00 - Spectacol de foc, Asocia#355;ia "AT4T" - jonglerii cu foc cu The Serious Road Trip Romania

Duminic#259;, 3 august

Parcul Adolescen#355;ilor

- Ora 10,00 - Inaugurarea parcului - un proiect al Companiei Petrom īn parteneriat cu PMT;
- Ora 21,00 - Blues Doctors -
- Ora 22,00 - Ali Campbell (UB40)

- Ora 23,30 - Focuri de artificii

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Si eu vin vineri in Unirii. Vineri, adica maine, nu?
Azi mi-am inceput ziua cam fara chef, legat de proiectul de ieri vor sa-mi dea responsabilitati, mi se pare ca prea multa incredere au in mine, eu iesita dintre copii si cratite... Cred c-ar trebui sa capat eu ceva mai multa incredere
Am o carte acasa, primita de la un psiholog de la DGPDC, "Meseria de parinte", de Dolean. Sincer, nici eu n-am apucat s-o citesc... credeti-ma ca cu cat stii mai multa teorie cu atat ai impresia ca faci mai multe greseli. Daca sunteti interesate de carte o tragem la xerox.
Am mai cumparat una, "Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor" a lui Gary Chapman si Ross Campbell. Iar n-am apucat s-o citesc, dar cred ca e interesanta.
Plec repede ca ma intalnesc cu frate-meu si cu englezul... am repetat engleza cu sotul aseara si parca ne intelegem mai bine in engleza. Cu chineza cred ca as obtine rezultate spectaculoase, poate merita s-o-ncerc si pe-aia.
Aida, la Pishco sunt probleme tehnice, incerc mai tarziu.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Deci, pana acum vin:

1. Aida
2. Doris
3. Maria
4. Claudia, invitat de onoare
5. Anda
6. Ana
7. Danitin
8. Alexa
9. Ela
.........

astept...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

... si nu ati raspuns daca pot sa aduc matza ...

Aida

DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Bine mey , daca nu e voie cu copil atunci pe alta data

Aida

DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput