Timisoara, Impreuna! (115)
Raspunsuri - Pagina 12
Mariaa spune:

vezi ca sar peste birou si te musc de cerul gurii ...
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Anina_n spune:
Hello, Timisoara ! 
Mai trag si eu, cu ochiul pe la voi si vad ca o puneti de-o-ntalneala, la zilele Timisoarei !
Voi fi si eu la zilele Ciucului, asa ca voi fi cu gandul la voi. ![]()
Ana, ce bine ca mai intru pe aici, ca asa am reusit sa ma delectez cu povestea vacantei voastre !
Acum, astept sa vad in poze tot ce am citit. ![]()
Aida, ai mai aflat ceva pentru mine de la acel domn doctor ?
Va pup cu mult drag ! 
Maria, mi-ar place si mie un husky, dar la curte, nu la apartament, cum bine zici, ca nu e de ei.
Are unul din cumnatii mei unul, de cand era puiut si la cateva luni l-a mutat la curte, ca nu-si mai gasea locul in casa, nu-i mai ajungea casa. Dar e super fain ! 
Doris, nu vrei sa intri la Copilasi din 2002 ? Ca tot e din acelasi an, Inesuca ta si tot intreaba o mamica(Alina) cum e cu...calaria la aceasta varsta, ca vrea fetita ei sa mearga la calarie.
Bravo, pentru curajoasa ta si pentru dragostea ei fata de cai ! 
La noi ploua ! Nu mai iesim azi la zilelel orasului.
O zi cat mai faina, in continuare, tuturor !

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
silvana75 spune:
'neata si de la mine
Azi noapte visai numa interviuri, telefoane si alte cele![]()
Pentru intalnire zic Nuuuuuu 
dar cu gandul mereu alaturi de voi
beti fiecare cate o bere si pentru mine
Am ramas putin dezamagita dupa interviul de ieri, totul a decurs normal, insa la sfarsit imi zic ca au nevoie de cineva care vorbeste romaneste dar si engleza la perfectie desi in CV-ul meu am scris ca engleza mea e la nivel mediu. Intrebarea mea e de ce m-am mai chemat din moment ce stiau ca nu vorbesc engleza la perfectie??????
Ma duc sa ma racoresc putin
ca am prea multe apasari
Pupici in gasca
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
claudia74 spune:
hai mai Silvo,nu trebuia sa scrii ca e la nivel mediu,eu nu cred ca asa e oricum,da-o-n fras de engleza,imi pare rau ca nu au romanasii incredere in tine.
Am vazut american mic,sic,sic.... si voi nu... sic,sic,cumintel si frumusel foc si mamica la fel,o mamica fericita si linistita care ma tragea de maneca cand ridicam tonul la nemtalau meu mic care nu mai avea rabdare,il vad si eu in sfarsit pe copilasul meu obosit de atata zburdat dar e si cam nervozat de la caldura asta,sambata poate mergem la strand,Dana mersi de programul de we,super viata ca la noi la nimeni 
.
Spuneti daca e si cu copiii sa vin si eu cu Andi ca oricum nu stiu daca va sta cu mama lula asta mic.
all.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Doris-Alina spune:
No servus...
Suntem rupti, am fost la zoo, la cumparaturi, ca Donsoara Fas nu a avut chef de nani azi...
Radu nu s-a simtit in apele lui de la caldura asta, asa ca acum stam dezbracati sub aeru condishan...![]()
Deci, fara copii la intalneala, ca avem chestiuni existentiale de dezbatut...

Aidule, tu, in mod exceptional, daca nu ai cu cine sa o lasi, asta e...da de venit vii oricum, ca si io te musc de cerul gurii...![]()
Nina, eu am mai avut demult de tot, vreo cateva tentative sa intru la copilasi de 2002, da m-am simtit mult prea singura...nu cunosteam pe nimeni, intelegi sentimentul...daca tu imi faci intrarea, hai ca incerc...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
silvana75 spune:
Claudia, eu stiam ca ei cauta vorbitor de limba romana, engleza fiind pe planu doi. Nu pot scrie ca stiu engleza la perfectie cand nu e asa, ce fac ma duc la interviu si cand colo engleza mea e de balta, ma fac si mai mult de kko
. Ma bucur ca te-ai intalnit cu Mihi!
Mihi, pup gorobetii toti.
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Doris-Alina spune:
Silva, te-au anuntat ca nu ai trecut interviul? sau doar asa banuiesti tu?
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Doris-Alina spune:
Pentru Anda...daca citeste...![]()
Stii ce mananc acuma?
Yoplait cu pepene galben Parfumicios si cu lubenita zemicioasa...miammmm, o nebunie? stiai de variantele astea? inumane...daca-s si reci...![]()
POZE CU NOI
silvana75 spune:
Doris, nu, nu m-au anuntat nimic, doar ca la sfarsitul interviului mi-au zis ca ei cauta vorbitor de limba romana dar care sa stie si engleza la perfectie![]()
Silvana si Paul
Poze cu noi
silvana75 spune:
Am primit raspunsul: NU
Silvana si Paul
Poze cu noi