Campina la apel!!!
Raspunsuri - Pagina 14
misha71 spune:
Daca intru miine aici pina la 1, inseamna ca am scapat de cozi si am salvat alifia! ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
devoska spune:
Iti facem galerie 
. Maine nu apar inainte de 2, ca vine profu la rusa
. Poate cel mult dimineata ca sa fac cafeaua.
misha71 spune:
la mine fara zahar si fara lapte, ca asa imi place.
noapte buna!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
devoska spune:
neata! cafeaua gata! 

ce fac fetele? andrutu e deja la cresa? ce face sefu', misha? Fug sa-mi duc fata la scoala! Ne "vedem" dupa-amiaza.
andruskandu spune:
'Neata!
Cafeaua e super! Multumesc! Mie-mi place cu lapte si zahar... eventual putina frisca.

L-am dus pe Andrei iute la cresa. Nici n-am asteptat sa faca kk... daca stateam dupa el, ajungeam dupa 9. Asa, la 8.15 era acolo... ca niciodata!
Mishu, sper ca n-ai mai intarziat, ca sa nu-ti mai iei bobarnace de la sefu'. 
Maine merg la munca. Gata concediul! Azi-noapte n-am dormit cu gandul ca diseara ramane cu doamna aceea(Iuliana). Si taty are treaba, si ajunge tarziu, dupa 10-11 acasa.
Iar eu plec de seara, tocmai ca sa nu intarzii la serviciu. Trenul cu care plecam dimineata are intarziere de aproape o ora, si astfel eu ajung cu 10-20 minute mai tarziu. Si am avut probleme.
Mi s-a spus clar "nu ma intereseaza de unde vii, nu mai intarzii!"
Asa ca, voi face tot posibilul sa nu mai intarzii...
La mama nu prea-mi vine sa merg, poate ca o sa merg la locul de munca, stau acolo pana incepe programul de lucru...
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
misha71 spune:
andreea, dar nu e drept sa te penalizeze pentru 10 minute de intirziere. pai si de acum ce faci? stai de seara pina dimineata la munca? pai sa-ti plateasca si ore suplimentare si spor de noapte!
In ce domeniu lucrezi?
devoska, buna cafelutza. Exact cum imi place 
BAZAR PENTRU SONIA
misha71 spune:
azi nu am mai intirziat, asa ca am scapat, dar miine nu se stie ![]()
BAZAR PENTRU SONIA
andruskandu spune:
Misha, lucrez intr-un spital. Sunt asistenta medicala. Problema nu e serviciul, ci colegele.
Si mai am o sefa, care nu ma are la suflet... Nu-mi face nimica ostentativ. Dar de cate ori are ocazia ataca.
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
andruskandu spune:
Ce sa spun, la locul meu de munca domneste o atmosfera de "care pe care". Se barfesc, isi vaneaza greselile, ca apoi sa spuna "ia uite-o si pe-asta, nu e in stare de...".
Totodata stau impreuna la "bisericuta" la fumat...
Ele se-mproasca cu noroi(pe la spate), ele se pupa-n fund (in fata)... cam asta e atmosfera la locul meu de munca.
Eu am incercat cat mai mult posibil sa stau de-o parte, si asta nu a convenit: cica sunt cu nasul pe sus. Dar m-am ferit doar de barfe, ca sa nu se spuna ca eu am zis ceva anume care sa loveasca in altcineva.
Incerc in continuare sa nu deranjez pe nimeni, sa-mi fac treaba asa cum pot si cat pot.
Nu sunt nici genul ala de barfitoare...
Serviciul e bun, bine platit. Cu toate ca sunt cadru medical, nu lucrez cu bolnavii, ci mai mult cu personalul auxiliar. Lucru care devine stresant, ca e ca un secretariat, unde fiecare vine si cere cate ceva (cum ar fi o masina) - fiind una singura, nu pot rezolva 2 persoane in acelasi timp - si de-aici stresul, pentru ca nu exista intelegere...
Dar e un loc de munca.... si decat somer...
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
devoska spune:
Salutare fetele! Tocmai ce am terminat cu profu de rusa
. Si am venit repede la un pahar de vorba. Ma bucur ca v-a placut cafeluta. Misha, zici ca azi ai scapat? Pai daca ai scapat azi, ai scapat toata saptamana, parca asa se zice...
Andruska, nu poti sa vorbesti cu sefa si sa-i zici ca lucrezi o noapte in plus pentru o luna de intarziat 10 minute? Oricum tot ea iese in avantaj...
Peste tot vei gasi barfe, indiferent unde lucrezi sau la ce nivel. Poate diferi "gradul" de barfa, dar in rest nimic. Eu am plecat de la fostul loc cu un gust extrem de amar. Imi doream sa-mi termin doctoratul inainte sa vin aici, dar... Am renuntat la tot caci nu mai suportam. Si acum ma bucur ca am plecat. Dar am avut noroc de un sef...
super.
Banuiesc ca ai luat in calcul toate variantele...dar ma bag si eu ca musca. Microbuzul nu te avantajeaza? Acum nu stiu cat de scump l-au mai facut. La momentul cand faceam eu naveta era la fel de scump ca si trenul.
Hai ca ma duc sa o iau fe Sara de la scoala si ne vedem mai tarziu.
Pupici