Campina la apel!!!
Raspunsuri - Pagina 15
andruskandu spune:
Cu microbuzul nu pot, pentru ca primul e la 6 dimineata, ajunge pe la 8 in Bucuresti. Singura varianta este trenul... si daca n-ar intarzia, n-ar fi nici o problema.
Problema e ca noi suntem 3 sau 4 persoane la locul de munca, care ne rotim la 24 cu 48 sau 72 ore, in functie de concedii.
Una dintre colege ma intelege, restul de 2 nu... M-am gandit si la varianta asta, azi am s-o propun colegei pe care o voi schimba cateva ture.
La noi sunt 2 departamente, noi patru la dispecerat, restul de 6 la camera de garda. Sefa face parte din cam. garda... nu o afecteaza in nici un fel intarzierile. Dar asa face ea...daca poate mai baga un ghimpe. In loc sa incerce sa gaseasca o cale amiabila, ea face tot posibilul sa-mi ingreuneze situatia.
Nu am ce face. Incerc, pe cat posibil sa nu-mi fac mie rau.
Daca n-a fi Andrei la mijloc, nu mi-ar pasa. Da faptul ca plec, lasandu-l cu o persoana straina (cel putin azi cand are si taty treaba)... gandul ca nu sunt langa el seara, sa adoarma lipit de mine, cu capul pe bratul meu, gandul ca nu pot sa-l giugiulesc eu... uite, ma face sa plang...
Si chiar acuma plang...
Dar trebuie sa fiu tare. Si ma gandesc ca, cumva, se vor aseza lucrurile...
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
andruskandu spune:
In curand plec si eu sa-l iau pe Andreiut de la cresa. Pentru ca plec si de-acasa inchid calc.
Maine lucrez, poimaine ajung tarziu acasa, ca am treaba in Bucuresti, asa ca vorbim peste 3 zile. 
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
devoska spune:
Andruska, nu mai fi suparata si nu mai plange. Sa stii ca te inteleg! Dar va veti obisnui, ai sa vezi. Mai ales daca Andreiu o place pe tanti... si zici ca el e sociabil. Gandeste-te ca poate e mai bine si pentru el sa nu mai fie doar cu tine. Ma uit acum la Sara si la colegii ei... mare diferenta. Colegii ei sunt asa independenti... sara acum incearca sa se desprinda de fusta mea si asta mai mult ca ii vede pe ceilalti si cred ca ii e rusine. Nu pleca suparata, capul sus caci stii cum se zice... tot raul spre bine!
Probabil ca deja ai plecat... Multi pupici si servici usor! La mine nu te-ai gandit nici o clipa... ma lasi cu misha sa se tot ia de mine si de aspiratorul meu... Dar daca ar vedea ce prof de rusa am
, ar muri de oftica. 

misha71 spune:
hai ca pina vii tu o sa facem capitol nou, ca se vor termina 20 de pagini in stilul asta! ![]()
Na! Ca nu mai esti singurica Ca sa vezi: o moldoveanca, o munteanca si o bucuresteanca s-au intilnit in Campina ![]()
devoska, mama, cam suspect de mult ai stat cu profu' de rusa! Ai grija ca bag aspiratorul in priza daca nu esti cuminte. (la gaze nu umblu ca mi-e frica, da' vine gabriella acu'
) Si cum ziceai ca arata profu' ala? Hai ca parca as incerca o cafeluta sa vad ce gust are la Kiev!
Andreiuta, da-i incolo pe colegii tai "iubiti" si vezi-ti de treaba, ca e mai bine asa. Stii tu vorba aia: daca te bagi in cocina, te maninca porcii, asa ca lasa-i pe ei cu trocul lor, ca se vor murdari pina la urma! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
devoska spune:
Te-am facut curioasa cu profu de rusa, zi ca nu-i asa! Pai e... verde crud, tinerel-tinerel. Frumusel, nu-i prost deloc-stie o groaza de limbi, inclusiv japoneza- si face sport-niste arte din alea japoneze, nu stiu de care, ceva mai rarisim. Are o fibra pe el... Saptamana trecuta il apucara caldurili
pi la mine si-si dadu puloverul jos. Si ramase intr-un tricou negru mulat care arata mai repede a maieu.
M-a cam luat prin surprindere. Mi-a cerut el saracu voie sa-si dea hainele jos
, dar credeam ca ramane in camasa, ceva mai consistent. Si se rusina babuta din mine
... Dupa ce a plecat, m-am pus singura pe un ras... cand i-am povestit la al meu si stiind cum reactionez in situatii de acestea, sa fi vazut atunci ras. 

La intrare in bloc avem o camera unde sta tot timpul o portareasa. Sunt trei babute care fac prin rotatie. Doua mai in varsta, una mai tinerica. Profu la mine vine dimineata, la sotul meu vine seara. Seara e ok, ca doar vin impreuna, dar dimineata, cand sotul nu e acasa
... Asa ca baba mea cea tinerica s-o fi gandit
ca amaratul meu sot se duce si munceste de dimineata pana seara, iar nevasta lui de doua ori pe saptamana se distreaza cu profu de rusa
. Vinerea trecuta ma suna omu impacientat:"Sunteti acasa?" "Pai sunt si tu trebuia sa fii aici de 10 min." "Nu pot sa urc, ca babuska cheama militia daca ma apropii de usa de la bloc.
Ce facem?" Ii da babuska drumu, vine profu transpirat, ii mai pun si eu o cafea oparita in fata si il bag langa calorifer in bucatarie. Acum intelegi de ce il luasesera caldurile? Ca sa nu te gandesti la prostii, ca stiu eu pe unde-ti merge mintea. Iar eu sunt fata de casa, rusinoasa
. Sa stii ca am pus mana la ochi cand a dat puloverul jos, parol!
andruskandu spune:
Salut!
Bine, mai, dar cum am plecat... gata, ati dezertat!
Unde sunteti?
Eu acum am intrat in casa, credeam ca gasesc un termos cu cafea... ciuciu!
I-am uimit pe toti acolo, cand am aparut de seara. Nu-i bai, ca macar nu m-am mai trezit la 3.15. Mi-a fost mult mai usor ziua la munca. Am fost cu sefa ieri (ea la 15 a plecat) dar n-a comentat nika... si sunt sigura ca cineva i-a zis.
Colega pe care o schimb m-a sunat aseara sa-mi zica sa nu mai vin de seara, dar parca le-as face in ciuda si-as veni...
Mai ales ca luni iar e sefa de dimineata, si ma gaseste gata de lucru...![]()
Andrei e independent, din cate-am observat. Mai greu mi-e mie, pentru ca-mi place sa-l alint, si sa-mi adoarma in brate.
Cu Iuliana s-a impacat foarte bine. Cand am plecat ne-am spus pa frumos si m-am trezit data afara pe usa si cu usa trantita in nas....
Inainte de a pleca l-am mai auzit pe Andreiutu: "a pecat mamy, da vine taty i o duce pe Iuiana acata cu matina i apoi vine inapoi."
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
devoska spune:
Bine te-ai intors, Andruska. Doar necredincioasa de misha a dezertat. Eu, nu!
E bine ca Andrei e independent si ca nu a suferit ca pleci. Chiar daca tie nu ti-a picat bine. Cand Sara facea asta, ma durea sufletul de nu mai puteam. Dar ma bucuram totusi ca ea nu sufera. Asta-i viata!
Si de ce ti-a zis colega sa nu te mai duci de seara? Pana la urma e alegerea ta. Nu au loc de tine sau ce? Daca tie ti-a mai bine asa... vezi-ti de treaba. Ca si sa te duci cu tren de la 3 dimineata... mai bine de seara. Zic si eu.
misha71 spune:
Bey mai are omu' si treaba, crezi ca stau pe geam ca tine sa-l pindesc p'ala cu foarfeca sa-i tai coarda? ![]()
Andreea bine ai venit acasa....dupa cum se vede puteai sa mai stai fo saptamina ca nu era bai mare
. Se descurcau baietii chiar bine!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
devoska spune:
Pai trebuie sa-mi gasesc si eu ceva de lucru dimineata, ca altfel o iau razna
. Mai tai o coarda, mai ii dau un branci... Da de acum nu cred ca o sa mai am timp de asa ceva, ca am la teme de facut... Si e cam naspa la varsta mea sa ma prezint cu temele nefacute. Dupa amiaza trebuie sa fac teme cu sara. Are din ce in ce mai multe teste. Azi am primit raportul de la scoala si are calificative maxime la tot. Sunt asa mandra... ca ma lasa rece fibra profului sau rusnacul care atarna pe la geamul meu ca o maimuta. Asa ca am sa-i tai coarda doar daca imi distrage atentia de la lectii
. Si eu care credeam ca am reusit sa fiu un om mai bun... tot nu ma potolesc!
Andrushka, somn usor cu puiul tau in brate! 
Misha... hai sa-ti dau si tie un
.
misha71 spune:
Neata puturoaselor!!!!!! Inca mai dormiti? Sa va fie rusine! ![]()
La treaba cu voi, da' mai intii poftiti la o
firbinte, asa cum va place voua.
BAZAR PENTRU SONIA