Campina la apel!!!
Raspunsuri - Pagina 13
andruskandu spune:
Pai, da, daca tu n-ai vrut... si-a iesit super!
L-am luat si pe Andrei de la cresa, l-am pus in scaunelul lui cu un iaurt in fata... si tusti la calculator!![]()
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
devoska spune:
Glumeam...
La cat il iei pe Andrei de la cresa? Cum ii e la cresa? S-a acomodat, se intelege cu colegii? Sara cand era la cresa, la inceput, ii musca pe copii. Cum nu ii convenea ceva... tac ii capsa. Ajunsesem sa ma cert cu al meu sa se duca sa o mai ia si el de la cresa, ca mie imi era rusine. Si el saracu nu avea cum sa ajunga la ora aia. Ii placea la cresa, nu a plans nici macar o data. Si acum ne amintim cu drag de timpurile alea si de doamne. Zici ca a trecut o viata de atunci. Ce mai trec anii...
misha71 spune:
Banica???? Pai ala are 1 m jumate cu totul. De unde mai vrei si aspirator? ![]()
| Citat: |
Ce mai trec anii... |
...si te mai superi cind iti recomand cel mai fin ulei....
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
devoska spune:
Mai misha, tu la 12 noaptea, in loc sa dormi
, te tii de prostii!!!
Haideti la cafea 

! Pentru misha una cu lapte, muuuuuult lapte, ca sa nu se mai gandeasca la prostioare
.
Andruska, ai dus Andreiul la cresa?

andruskandu spune:
Daaa, l-am dus...
Ieri a fost asa de multumit de cresa, ca nu se mai lasa luat de acolo
. Cred ca l-a facut cineva fericit.
Dar azi cand l-am lasat, desi dimineata zburda cu "meghem ia cheta", cand a intrat in camera lor, a inceput un pic sa bazaie. Dar l-a chemat o femeie de-acolo cu "hai sa-ti arat ceva" si dus a fost... a uitat total de mine.
Se descurca bine acolo. La inceput plangea tare, de-mi rupea sufletul. Acum cred ca a invatat ca il luam seara, si nu cred ca s-a simtit vreodata parasit.
De obicei dupa cateva minute se potolea. Se ia cu joaca, iar lui ii plac copiii. L-am socializat de mic in parc, cand eram in Bucuresti.
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
andruskandu spune:
Andreiutzu' meu e un copil sociabil, dulce, in general intelegator, frumusel
, vorbaret, si, cred eu, destul de inteligent.
Dar m-am ocupat mult de el, adica m-am jucat cu el, i-am aratat multe lucruri, l-am lasat sa experimenteze singur cand s-a putut...
Si, lucru foarte important, i-am vorbit aproape non-stop, despre tot ce faceam sau vedeam in momentul respectiv.
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
andruskandu spune:
Ieri a venit o doamna, care va sta cu el cateva ore pe saptamana, atunci cand voi pleca la Bucuresti pana vine taty de la munca.
A stat cu Andrei, s-au jucat impreuna, si-am vazut ca s-au inteles foarte bine.
A dus-o seara taty cu masina, ca sta destul de departe. I-a spus in masina lui taty ca Andrei e foarte educat si intelegator pentru varsta lui. Si ca a uimit-o cu inteligenta...![]()
Am de ce sa fiu mandra, nu?
Ma laud si io...![]()
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
devoska spune:
Pai normal ca ai de ce sa fii mandra!
E bine ca ai stat si te-ai ocupat de el. Conteaza mult. Ce bine ca ii place la cresa. Asa iti ia si tie o piatra de pe inima. Nu mai stai toata ziua cu gandul la el: plange, nu plange... Las' ca se face el baiat mare, atunci sa vezi! Si e bine ca se intelege cu doamna care o sa mai stea cu el.
Misha pe unde a disparut? O fi prins-o sefu' ca sta pe DC si a pus-o la ore suplimentare
? Sau a adormit la birou, ca azi noapte se tinea de poante in loc sa doarma...
misha71 spune:
Bey, de la laptele tau m-am trezit la 7.10 (ca incep munca la 7.30!
) Io care ma trezeam la 5.30 in fiecare diminmeata, azi m-am ars!
Si colac peste pupaza (nu-mi pot imagina pupaza cu colac, da' in fine!) azi am facut cel putin 5 km Peugeot (adicatalea pe romaneste-pe jos). De unde oi fi asa grasa, frate? Ca asta se intimpla frecvent!
Mama, si ce cozi de aspiratoare mi-am luat azi de la sef! Nu din cauza DC-ului, ca n-am avut timp nici de...ma-ntelegeti voi... ci ca eram adormita rau si le faceam numa' d'andoaselea.
Deci pina vineri o sa fiu fata cuminte si ma culc la ora 22 fix! Na!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
devoska spune:

Deci de la aspirator ti se trage... Vezi, nu e bun rasu' de altii, ca te ajunge!
Eu alerg de bunavoie si nesilita de nimeni 5 km zilnic si degeaba. Sta grasimica, acolo unde-i place, pe burtica. Mi-am nenorocit bunatate de glezne si degeaba.
Ce sa-ti zic... somn usor, vise placute! Si ai grija maine sa nu mai intarzii la servici
.