Campina la apel!!!
Raspunsuri - Pagina 10
andruskandu spune:
de
Devoska, tare frumos e la Kiev! Bucurestiul e murdar, centrul, ce mai arata a oras...Oamenii au devenit, in general rai unii cu altii, e aglomeratie. Nu-mi pare rau ca am plecat.
Doar ca imi facusem cateva prietene, in parc Andrei deja cunostea cativa copii, cu care se juca. Aici vede aceiasi copilasi doar la cresa.
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
andruskandu spune:
Scriu cu Andrei in brate, asa ca mai apar greseli...
Si am ajuns la pagina 10...aproape de monolog![]()
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
devoska spune:
Sa stii ca m-am distrat cand am "intrat" aici la tine. Scriai cu o perseverenta... Singurica, singurica, apoi a aparut misha... asa ca nu m-am putut abtine si ti-am scris. Mai ales ca si eu sunt singurica prin locuri straine. Apropo... unde-i misha?
Daca Andrei e un copil sociabil cu siguranta isi va face repede prieteni. Pe urma vor urma aniversari, intalniri in parc... o sa te imprietensti cu o mamica care o sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tine... si vei uita sa ne mai scrii. Trebuie sa ai un picut de rabdare. Nu-ti lipseste dupa cate am vazut
. 
andruskandu spune:
Pai am rabdare, ca asta e tot ce mi-a ramas...![]()
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
andruskandu spune:
Daaa, e tare sociabil Andrei, seamana cu ma-sa.![]()
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
misha71 spune:
Nu scapati voi de mine asa usor! ![]()
Din ciclul "nu faceti ca mine": sint rupta de spinare. De 2 zile mut mobila prin casa. Asa fac oamenii care n-au ce face
. Miine la serviciu, cred ca o sa dorm cu capul pe birou.
Pupiiiiici muuuulti si o saptamina de vis plina de prieteni va doresc la amindoua! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
andruskandu spune:
Da' cafea n-ai vrut sa bei cu noi....
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
devoska spune:
misha, multam pentru urari!
O saptamana buna si tie si daca nu te mai tine "cocoasa", ia niste hapuri, macar sa calmezi durerea. Si te rog nu vorbi urat de oamenii care muta mobila prin casa cand nu au ce face
. Si apoi serviciul pentru ce e, nu ca sa te odihnesti dupa un week-end in forta acasa?
andruska, las' ca maine fac eu cafeaua de dimineata. Lu' misha ii facem un ceai de tei, sa nu-i stricam somnul la birou
.
misha71 spune:
Pai da. Lucrez la stat, deci stau. As vrea eu, da' nu ma lasa sacalii de acolo.
Ce ziceti voi acolo? Ceai de tei? Da' ce vreti sa-mi linistiti si ultimul neuron zbanghiu pe care il mai am? Ntz! Mai bine cafea, da o las pe miine dimineata ca acu' s-a inchis pravalia! 

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
devoska spune:
Neata fetelor!
Cafeaua e gata!

Sa aveti o zi super! Ma duc sa o duc pe Sara la scoala. Misha, observi ca te-am iertat cu ceaiul si ti-am facut si tie tot cafea... Nu de alta, dar vrem sa ai randament azi la serviciu
.