Campina la apel!!!
Raspunsuri - Pagina 11
misha71 spune:
Hopa si eu! Mmmmmm buuuuna cafelutza. Am bagat-o la cuptor sa se mai incalzeasca.
Saru'mina ca m-ai iertat cu ceaiul, ca altfel vorbea sefu' azi la sedinta singurel (nu ca l-ar fi ascultat cineva
)
O zi bunaaaaaa!!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
andruskandu spune:

Salut, "Campinence"!![]()
L-am dus pe Andrei la cresa, si de-abia acum am venit din oras. Sotul si-a uitat mancarea acasa, asa ca a trebuit sa i-o duc...
Devoska, buuuna cafeaua! Eu am incalzit-o pe aragaz, ca nu-s asa mofturoasa.
Mishu, hai sa-ti fac un "mataj"! Iti trece garantat spatele, daca ti-l face Andrei.
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
misha71 spune:
"Mataj"?
Am fi ca un purice pe un elefant. La kilele mele... ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
andruskandu spune:
Mishu, las' ca si mie-mi face... si nu-s prea slaba.
Devoska, ne-ai facut cafeaua si-ai plecat? Cati ani are Sara? Spune-ne despre ea. Pliiiz..
Si eu am obiceiul sa cant prin casa. Cant si pe strada, de se uita lumea dupa mine... Cand eram mica imi doream sa ajung cantareata, dar... stii cum e cu visele copilariei...
In liceu mi se spunea Madonna, tocmai pentru ca cantam toata ziua...
Si nu mi-a trecut
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
devoska spune:
Si eu vreau un "mataj". Fetelor, mi s-au umflat gleznele si ma doare un genuchi. Abia m-am tarat de la scoala pana acasa. Si eu alerg in fiecare zi... de, probleme cu kilele si eu
. Si ma simt rau cand nu alerg. Plus vremea - a plouat pe aici. Nu cine stie ce, dar abia acum s-a mai luminat. Maine cica ar putea sa ninga. Sa o vedem si pe asta. Lu' Sara i-am cumparat ieri o caciula in genul celor rusesti dim blana, argintie
. Nu dati cu pietre... e ecologica.

andruskandu spune:
Sunt prin zona, am de facut
iahnie de fasole, spal
la
,si de-astea cateva
, si un picut
...
In pauze stau pe 
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
misha71 spune:
devoska, virsta mama
, ce mai vrei? Mie-mi spui? Am inceput si eu sa scirtii deja, ca m-apropii de 40 cupasi repezi!
Andreiuto, spor la treaba si sa ne opresti si noua niste fasolica. Da' stii ca mi-ai dat o idee buna?
. Asta fac azi! Am si afumatura...
BAZAR PENTRU SONIA
devoska spune:
Ha, ha, ha!
Am scris amandoua odata! Si eu fac tot ce faci tu... adica ar trebui sa fac, ca mai mult stau la cafea cu voi!
Nu am talent la cantat. Cand eram mica fratele meu arunca cu perne dupa mine daca deschideam gura. De asta zic ca mi-e mila de vecini.
Mai ales ca de la ei nu se aude nimic niciodata. Si cand incep eu cu "Saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, gata lectiile?", "Saraaaaaaaaaaaaaaaaa treci la culcare!", cred ca inebunesc saracii. Am inceput sa mai scad tonul acum, ca mai trebuie sa ies din casa si se uita la mine ca la nebuni.
Si zici ca faci iahnie de fasole? Sa nu te auda al meu sot
, ca-mi dai de lucru. Noroc ca nu avem fasole si nici nu am vazut de cumparat
.
Sara are 6 ani jumate. Merge aici la o scoala in limba engleza. E in clasa intai. Ii place, s-a imprietenit cu multi copii. Prin parc se joaca cu ucrainieni, chiar daca nu se inteleg la vorbit. Cand nu se inteleg si e ceva "vital", toti vin la mine sa... traduc
. Ce sa traduc ca eu abia stiu cateva vorbe in rusa.
Spor la treaba. Hai ca mai dau si eu o tura la munca de jos si mai sporovaim mai tarziu.

devoska spune:
misha, pai si eu tot spre 40 alerg. Si sa vezi ce sprint am... Andruskanu mai scade media de varsta pe aici. Partea proasta ca bat spre 40 doar ca varsta, ca minte... Iar faza cu articulatiile, m-a cam luat pe nepregatite
. Nu ma asteptam la asa ceva si tocmai din partea mea. Ma duc sa-mi iau copilul de la scoala si alerg dupa, ca daca ma lasa scheletul in pana, macar sa am copilul acasa
.