Campina la apel!!!
Raspunsuri - Pagina 9
andruskandu spune:
..ei, nu stai chiar asa departe, Devorska.
Si naveta o fac odata la 2 sau 3 zile, cate 24 ore, deci am2 sau trei zile de stat acasa.
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
devoska spune:
Misha, hai ca esti bestiala. Campina e frumoasa, stai linistita. Ma refeream ca eu sunt la Kiev
. Sunt aici din mai si nici eu nu mi-am facut prieteni. Doar pe DC cativa. Dar per general e foarte bine. Orasul foarte frumos, viata fara stres. Altfel decat la Bucuresti. Fulgusorul meu merge la scoala aici si e fericita. Imi perfectionez engleza. M-am apucat sa invat rusa. Alerg cate 5 km... Nici nu stiu cand trece ziua.
Si eu am incercat naveta cu trenul, dar din cauza intarzierilor renuntasem la varianta asta. Oricum, e bine ca nu o faci zilnic cum o faceam eu.
andruskandu spune:
Devoska, o 
Din pacate nu am alta varianta decat trenul. Mai pot pleca de seara, sa dorm la mama...
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
misha71 spune:
stiu ca e frumoasa Campina, altfel nu as fi ales-o sa-mi petrec batrinetile acolo!
Mai un parculet, mai un mosnegut care sa-mi bage ochiade pe sub sprincene, mai un pescuit pe malul lacului (ca tot am zis eu ca la urmatorul drum o sa aduc citeva stiuci in lacu' ala, ca prea colcaie de carasei
)....hehe...orasel frumos, viata linistita.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
andruskandu spune:
Bea cineva o
cu mine?
Andreiut tocmai a adormit, asa ca am vre-o ora de forumit...![]()
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
devoska spune:

Si ai mei dorm... Cum e prin Campina? Ai vizitat imprejurimile? Sau e ceva mai greu cu puiutul tau?
andruskandu spune:
Buna!
Ce sa vizitez? De cand m-am mutat aici nu stiu decat casa, cresa, serviciu.... si piata, cumparaturi
Oraselul e mic, dar linistit. Am piata aproape, iar de mers n-am mers decat prin centru.
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
andruskandu spune:
Tu? Cum e la Kiev?
Presupun ca ti-ai facut ceva cunostinte, poate chiar prietene.
Oricum eu ma simt acum mai singura decat daca plecam din tara..
N-am cu cine vorbi, rade, plange...imparti bucurii...
Prin parc am intalnit doar bone, care discutau intre ele, eu, ca mamica parca eram o paria.
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
devoska spune:
La Kiev ma simt super bine. Nu sunt genul care are nevoie de multi prieteni in jur. Poate si din cauza ca nu prea am avut noroc la capitolul asta. Asa ca mie mi-e super aici. Cu parintii/fratele vorbesc zilnic pe mess, poate mai mult decat cand eram in tara. Aici nu am prieteni si nici nu sunt amatoare deocamdata. Am o vecina draguta-ucrainianca-care vorbeste engleza. Are o fetita de 4 ani care se mai joaca in parc cu Sara... Dar nu ne vizitam. Momentan stau acasa. Aici ar fi o mica problema, caci sunt extrem de energica. Nu duc dorul fostului loc de munca unde nu am reusit decat sa ma plafonez-vina mea ca nu am plecat mai devreme. Am renuntat la un doctorat-aici am mici regrete. Dar am inceput sa lucrez la engleza mea care nu e foarte stralucita si invat rusa. Orasul e mult mai frumos decat Bucurestiul. Multe parcuri, verdeata peste tot. Noi langa bloc avem un parc mare unde o duc pe Sara cand nu vrem sa ne deplasam mai departe. La geamul camerei Sarei sunt niste brazi foarte inalti. Mereu vin niste pasarele mici la geam si in plus e plin de veverite. E plin de porumbei pe care trebuie sa ii ocolesti caci ei stau fara probleme peste tot.
Scoala Sarei e la 10 min. de mers pe jos. Intre noi si scoala e o padure... super. Sara are sansa de a merge la o scoala in limba engleza, unde sunt copii din 50 de tari - culturi, educatii diferite. In doua luni de zile deja vorbeste engleza... binenteles, basic. Dar acumuleaza uimitor de repede. Merge si se viziteaza cu colege in week-end. As putea face acelasi lucru si eu cu mamicile care sunt in aceeasi situatie ca si mine. Dar... nu prea avem acelasi gen de preocupari. Eu prefer sa stau cu o carte in mana, sau sa alerg... Probabil ca o sa vina si momentul cand o sa vreau sa ies mai mult... deocamdata sunt intr-o perioada de reincarcat baterii.
Nici eu nu am cu cine vorbi... am inceput sa cant prin casa.
Mi-e mila de vecini
, dar asta e situatia. Am un profesor care vine de 2 ori pe saptamana la rusa... si de el mi-e mila
. De ras mai rad pe aici pe DC, unde mi-am facut cateva prietene. Si de regula rad seara cu fii-mea si al meu cand vine de la serviciu. Iar de plans... plang singura de regula. La Bucuresti nu prea aveam loc de plans... acum pot sa-mi fac ora de plans dimineata cand sunt singura. De obicei plang dimineata cand mai intru pe DC si vad tot felul de povesti triste cu copii bolnavi.
Bucuriile le impart cu toata lumea... acasa, pe mess...
In week-end iesim si ne plimbam prin Kiev: parcuri, monumente, catedrale, muzee...cam tot ce se poate vizita. Si ai ce vizita aici. Vara am iesit la plaja pe Nipru, ne-am plimbat cu vaporasul... Am incercat sa imi ocup timpul. Dupa-amiaza fac lectii cu Sara. Seara ne uitam la un film toti trei...
Aici lumea nu pare asa stresata ca la noi. Nimeni nu se inghesoaie, nu se impinge, nu te inghionteste. Nimanui nu-i pasa ce e in casa ta. In schimb sunt foarte nationalisti... Se bea foarte mult, la orice ora si in orice loc, indiferent de sex. Iar sticlele de bere-fiindca se bea bere la greu, si nu votca- se arunca pe oriunde. Arunca mizeriile pe jos cu o dezinvoltura... Ce-i drept, pana dimineata totul e curat, dar...
Ieri am gasit un articol despre Kiev. E o mica-mica parte din ce este Kievul, dar daca ai timp si placere, uite lik-urile:
http://calator.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=116&Itemid=32&mosmsg=Multumesc+pentru+vot%21
http://calator.eu/content/view/118/32/
Sper sa-ti placa. S-a trezit mandruta mea, datoria ma cheama. Scrie si tu despre poznele lui Andrei. E la varsta la care cred ca face din greu... Tu cu ce-ti ocupi timpul liber, daca iti mai ramane asa ceva?

andruskandu spune:
Mishule, ma durea tare rau capul mai devreme. Chiar ma gandeam sa iau o bulina..
Dar am avut ca preocupare
, iar in timpul asta vorbeam cu tine in gand.... (ce-am ajuns)
...cert e ca mi-a trecut durerea de cap!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui