Inseminare Ungaria

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Liana, in sfarsit aparusi, ca de cand te astept la subiectul nostru .
Camilucaci, tinem pumnii stransi sa vezi II peste 14z. Asteptam toate detaliile inseminarii in Ungaria, legate de stimulare, monitorizare, prepararea spermei, cat a durat totul, orice crezi ca ne-ar interesa.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilucaci spune:

Multumesc pt incurajari, sper sa fie totul bine.
La mine s-a intamplat cam asa:
- in ziua 3 cm am inceput sa iau clostilbegyst cate 2/zi timp de 5 zile pt stimulare
- in zia 5 cm am fost la eco, aveam 2 foliculi mai mari si altii mai mici.
- in ziua 10 cm (luni) din nou la eco, aveam un folicul mare pe dr si unul mai mic pe stgsi mi-a spus asa: seara sa fiu cu sotul, a doua zi (marti) seara sa-mi fac o injectie cu Ovitrelle, iar miercuri dimineata sa merg din nou la eco.
- miercuri la eco, foliculii nu erau inca eliminati si a hotarat sa-mi faca 2 inseminari, una atunci si alta a doia zi. Duap eco la jumatate de ora sotul s-a dus la biolog si a donat, am asteptat vreo 3 ore dupa care am intrat in sala unde m-au echipat cu camasa, boneta, papuci si masca si am asteptat in anticamera sa ma cheme.
Procedura in sine a durat maxim 10 minute, nu mi-au dat voie sa ma ridic singura, m-au dus cu un pat mobil in alta sala unde am stat 1 ora. Dna dr mi-a spus sa ma intorc a doua zi dimineata pt o alta inseminare.
- joi dimineata s-a intamplat cam la fel, doar ca de data asta m-au tinut in pat 2 ore. Dna dr. mi-a spus dupa procedura ca inca mai am foliculi neeliminati si sa-mi mai fac o injectie cu Ovitrelle cand ajung acasa, iar de a doua zi sa incep sa iau Utrogestan cate 2 pastile de 3 ori pe zi, si sa le iau pe gura, iar dupa 14 zile sa-mi fac test, daca nu iasa pozitiv a zis sa-l repet dupa 2-3 zile. Nu am voie sa intrerup Utrogestanul pana nu-mi spune ea.
Deci dupa test trebuie sa merg din nou la ia indiferent de rezultat.
Partea proasta e ca Utrogestanul asta m-a pus pe butuci, sunt ingrozitor de ametita, parca nu am nici o vlaga in mine, nu prea pot face are lucru, de condus masina nici nu se pune problema.

Cam asta a fost prima mea experienta cu IA.
Sa va mai spun ca nici eu si nici sotul meu nu am avut nici un fel de problema, doar ca de 2 ani incercam sa facem un bebe si nu am reusit. Anul asta in ianuarie am ramas totusi insarcinata si am pierdut la 9 saptamani.
Sper ca de data asta sa mearga, daca nu mai incercam.
Daca mai vreti si alte detalii, va raspund cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Camilucaci, te-a tinut foarte mult timp in pat, dupa ambele inseminari, spre dosebire de mine care am stat maxim 20 de minute la orizontala... La prima inseminare ti-a spus daca s-a spart vreun folicul? Dupa cea de-a doua te-a mai monitorizat sa vada daca s-au spart si restul?

Utrogestanul ai putea sa ti-l administrezi intravaginal, vei scapa de starile de somnolenta si ameteala si in plus nu se mai pierde o parte din el prin metabolizarea in ficat. Sa ne dai o veste buna!

Ceea ce m-a surprins este ca stimularea ai facut-o cu clomifen... Eu una am reactionat aiurea la acest medicament incat n-as mai pune gura pe asa ceva. Doctorita ta este deschisa la comunicare?

Pup fetele unguroaice,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

Buna diminentia
Ei uite ca am comis-o .. adica am mers la unguri … povestea incepe duminica dimineata cand am inceput sa ne dam cu machineta pana la szeged .. si acum povestea pana la capat

Am plecat duminca pe la 10 dimineata , si am mers , de ne-au sarit ochii (din bucuresti , pana in arad … apropos pt cele care veti mai face drumul in perioada asta , vedeti ca se intorc romanii de prin strainatate de la munca si mai ales in we este ffff aglomerat ).. bun … am reusit sa ne cazam la pensiunea roua , din arad , pe care nu o recomand nimanui , fara rezervare , costa 110ron , si camera in care noi am stat nu face nici 2 bani .. asta e .. prima teapa romaneasca ..
Luni dimineata am mers cu catel cu purcel la consult , din arad am plecat catre szeged , se trece cum toate fetele au spus , fara propleme , fara vigneta … asaaaa.. am ajuns la clinica , unde am asteptat un pic , si am constata cu placere , ca sunt ca si acasa , 90% din persoanele care asteptau la consult , erau romani … interesant , nu ?... apoi am intrat la dna dr , a venit si translatoarea si a inceput discutia pe teme concertate … o discutie lunga si detaliata , cu un dosar (copie de la analizele ), cu toate analizele noastre in fata …ceva ce mie mi-a placut tare , mai ales ca in ro , ca te duci 1 sau a 20 oara tot nu ai dosar , si tot nu prea stie ce e cu tine … io vorbesc in nume personal ….bunnnn , dupa discutie , si dupa ce s-a uitat pe analize , am stabilit cand ne revedem … adica in z2-z3 de cm .. si incepe distractia …

Ce pot sa va spun este , ca , pt cele care nu stau in cluj , timisoara , arad , oradea , etc , zona de vest , costurile pt o IA sunt mari .. parerea mea .. costa cazarea , costa benzina , costa mancarea , costa la mine , ca drita nu vorbeste egleza , si translatoarea … sincer dau de 2 ori pretul , cu speranta ca DD ne va ajuta si vom vedea cele 2 liniute

aaa.. si sa nu uit .. atentie la parcarea in szeged , caci sunt cam ciudati (mi-am adus aminte de ro) .. adica arata ca trebuie sa-ti iei bilet de parcare da' neam de ai de unde .. si am primit o amenda de ma ustura si acum popoul .. 6000 forinti .. oricum nu am platito-o ca n-am mai avut timp....data viitoare ...
cica acele bilete de parcare se cumpara de prin timisoara

Aceasta a fost pe scurt povestioara mea ….astept intrebarile voastre … si sper sa va fiu de un real folos

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

georgia: Bine ca v-ati descurcat pana la urma. Important este rezultatul final. Daca va fi sa fie asa cum speram si iti dorim toate, adica cu ochisori, nu va mai conta nici efortul financiar, nici cel fizic, nimic. Acum probabil ca astepti cu nerabdare CM, nu-i asa? Bafta multa

Mergi la inceput

Tabi , ca de obicei , esti pe langa mine ... .. asa e , dau si triplu numai sa iasa ...
o sa trebuiasca sa mai sap , sa vad pe unde ma "gazez" la szeged , caci nu cred ca voi mai iesi de acolo acum ...asa ca va rog pe tine si pe liana , sa stati prin zona ... poate ma mai lamuriti si pe mine ...

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Georgicule, din nou taci si le faci ! Bravos madame ! Sunt alaturi de tine si imi salvez toate informatiile.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilucaci spune:

Da, cel mare de pe partea dr era spart cand mi-a facut a doua inseminare, joi dimineata, dar mai erau si altii care inca nu s-au spart de aceea mi-a dat sa fa Ovitrelle dupa a doua inseminare.
Eu nu am avut nici un simptom dupa clostilbegyst, totul a fost ok, cu Utrogestanul am mari probleme, dna dr mi-a spus sa il iau pe cale orala si daca am inceput asa ... Dna dr e super ok, nu am avut probleme de comunicare, am translator si totul e ok.

Giorgia, cat platesti translatoarea? Si eu am translatoare. De ce nu ai mers prin Timisoara la Szeged?
E mult mai aproape si nici nu este asa aglomerat drumul ca pe la vama Cenad nu au voie sa treaca tirurile si nici nu prea sunt masini in vama.
Am inteles ca, cazarea la Szeged este in jur de 20 euro/zi apartamentul cu 2 camere, mi-au spus alte fete care erau la clinica si stateau in Szeged ca faceau FIV.

Mergi la inceput

camiluci , in primul rand bine ai venit , si sper sa fie cu II...
pe partea cu timi , e mai lung drumul , asa ne-am intors ... si este si in lucru , ce sa-ti zic o placere , dar asta e ...cred ca si pe jos m-as duce ..nu conteaza

ce vreau sa te intreb , este ce analize te-a pus sa mai faci acolo(in szeged) ...?..

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

magduta stiu muma ca si deaia veniipt moldoveanca si pt tine ca preaa ma baturati la cap
georgia io's in zona si astept.
hai sa va zic doctorita e o femeie ffff deschisa..poti vb orice ,,oricat...e super taree..rupe putin engleza dar si putin germana...suficient cat sa te intelegi cu ea...e minunataaa...nu ca Zadori n'ar fisi el e la fel de minunat
hai va puppp daca vreti sa mai stiti ceva..spuneti la baba ca va lumineaza intr'o clipa..
aa apropo io's baba..georgiaaa sa taci//sa nu zici ca nu e asa ca te mananc

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput