Inseminare Ungaria
Raspunsuri - Pagina 8
ancaoradea spune:
Georgia subscriu la ce a spus tabitha:-nu ai nevoie de asigurare medicala, -e bine sa ai card de sanatate ( dar nu obligatoriu), -asigurarea obligatorie rca la masina contine cartea verde, -este nevoie de vigneta care se numeste eurovigneta si se cumpara de pe teritoriul Ungariei ( benzinarii), se poate cumpara pe o zi, 4 zile, o sapt, etc
26+ cu 
http://community.webshots.com/user/ancaoradea
georgia_c spune:
vedeti mei fetelor de ce ma plangeam io aici ..ca stiam ca de fiecare data sare cineva sa ma ajute acutza , tabi
uite mi-ati mai luminat ziua , caci m-am dus sa-mi iau rezultatul la analize , si am avut surpriza sa vad ca TSH-ul meu este "nemaipomenit" si anume 6.72 ,can el ar trebui sa fie 4.2
...stiu si cine e "artista" care a reusit sa ma dea peste cap ...insa asta e alta poveste
daca mai am ceva "curiozitati" , sigur va mai sacai
tabi , imi face o reala placere sa te "revad" , mai ales ca te-am vazut si prin capitolele de pe vremea topicului szeged
tu parca ai fost de curand la szeged , poate ne povestesti si noua de-a fir a par cum a fost , impresii , cum e drumul , tot , absolut to ... io sunt ca un burete ... absorb tot , si apoi le fac varza 
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
ancaoradea spune:
GeorgiaMulti 

, sa-ti scada TSH-ul pana ajungi la unguri. Poate te reglezi ,, naturel"
26+ cu 
http://community.webshots.com/user/ancaoradea
Tabitha spune:
georgia:
luni, 28 iulie, am fost la Szeged, imi dadusem "intalnire" pe NV cu dl. dr. Am povestit la cap. FIV in Ungaria, poti sa intri sa citesti acolo ce si cum. Iar daca vrei sa stii si alte amanunte (nu picante, desigur), intreaba-ma, ca nu stiu zau ce anume sa povestesc sa nu fiu offtopic si sa supar moderatorii. Te pup dulce si vezi de-ti fa vila mare, ca nu poti sti cand vin sa pun in practica ceea ce ai promis.![]()
georgia_c spune:
Tabi ,
nu cred ca au de ce sa se supere moderatorii ...io vreau sa intocmesc , normal cu ajutorul tau si al celorlalte fete , un ghid cat mai amanuntit cu inseminarea la szeged ..de la drum ..ponturi , cazare , sosele , radare , trenuri , autocare , rovignete , etc , pana la discutia cu dr (dupa caz) , analize solicitate,... lucruri comune , care ne pot ajuta pe toate ...tratamentul e individual, si nu are rost sa-l asez pe prima pagina , insa alte detalii .. concediile medicilor , daca se stiu , etc ...etc ... io cred ca sunt informatii binevenite ...ce sa zic ... am primt mesaje pe privat pt care
fetele , cu amanunte , insa io vreu sa le postez pe toate aici ...sa ajutam pe toata lumea ...plus ca imi face placere sa va "aud" povestile ...pt ca io sper sa se umple de gravidute cat mai repede
Albert Einstein
georgia_c spune:
si uite ca batranetile si-au spus cuvantul , si am uitat sa intreb...ca sa putem sa facem o inseminare cu succes, sau macar scu sanse ...care este cant minima de voinici ?... asta ca sa nu mai intreb , de formele atipice , si mobilitate ![]()
Albert Einstein
Tabitha spune:
georgia:
referitor la spermograma pt IA, nu prea am ce sa-ti spun, ca eu am facut IA cu donator, asa ca eram la mana doctorilor, imi dadeau ce vroiau. Din foile vechi, vad ca am facut IAD in urmatoarele conditii:
0,5 ml A + B, 40 mil/ml
0,5 ml A + B, 42 mil/ml
0,5 ml A + B, 32 mil/ml
0,5 ml A + B, 36 mil/ml
Pupici cat cuprinde.

camilucaci spune:
Buna fetelor!
Si eu am facut IA la Szeged saptaman trecuta cu dna. dr. Krizsan Maria. Sper sa fie cu doua liniute dupa 2 saptamani.
In Ungaria ai nevoie de vignieta doar daca mergi pe autostrada, daca nu nu iti trebuie. Eu de la Timisoara la Szeged nu am avut nevoie.
Liana30 spune:
hop si io..va pup pe toate si va tin pumnii celor care sunteti in focuri..
moldoveancooo sunt cu ochii pe tine![]()
magduta te pupp..mai apari ca mii dor di tini![]()
georgia te pup
camilucacitin pumnii stransi.
raman in zona ![]()
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Tabitha spune:
camilucaci: 

Incepem galeria.

Liana: 

Te astept in persoana. Si ai face bine sa ramai odata insarcinata si sa duci sarcina la capat, ca nu mai am putere sa fug dupa tine prin toata lumea.![]()
![]()
![]()