Inseminare Ungaria
Raspunsuri - Pagina 7
magdita spune:
Buna fetele,
Georgi, si eu sunt interesata de subiectul asta si imi salvez toate informatiile legate de IA in Ungaria.
Pup toate fetele si sa auzim numai vesti bune 
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
ancaoradea spune:
6 luni sunt valabile analizele.
Va pup pe toate si abia astept sa vad niste gravidute unguroaice!
25+ cu 
http://community.webshots.com/user/ancaoradea
georgia_c spune:
asa cum am promis , va postez email-ul dl dr.Tándor Zoltán clinica Debrecen
After the diagnosis of endometriosis you need the 3 months therapy with the Dipherelin. We have to know that your tubes has a good function and how severe the endometriosis is?
We need negativ HIV, HbsAG, HCV tests both of you.
The cost of the insemination is 45,000 Ft, and the medicines (20-40.000 Ft.)
The first step is to call our institute for an appintment, our assistants will help you for further information.
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
georgia_c spune:
ancuta sar'na si de data asta
sa speram ca dupa data de 23.07 ,avem si vesti poraspete, ca parca stiam ca e o fata care trebuie sa ajunga la dr zadori ...
va pupacesc si sa ploua cu bbici
Albert Einstein
lalitica2000 spune:
georgia, eu vreau ca in luna august sau septembrie sa fac laparo+histero cu Tutu si pe urma daca nu se prinde nimic in 2-3 luni (in speranta ca nu-mi gaseste nimic) vreau sa ma orientez spre Ungaria, spre Szeget sau Debrecen, inca nu sunt hotarata.
georgia_c spune:
doamnelor ....
am mai postat o completare la primul meu post .. si anume un link cu cazare in szeged ...
ca o completare , am sa va spun , ca dr zoltan tandor, dupa un schimb de email-uri , adica cel cu analizele , m-a sfatuit, sa-mi fac o programare la clinica
Albert Einstein
georgia_c spune:
am uitat fetele sa va multumesc pt voturi 
Albert Einstein
georgia_c spune:
pt ca stiu ca sunteti fete saritoare, si o sa-mi raspundeti ,am cateva intrebari (incerc sa-mi imaginez drumul de aici (bucuresti) m spre ungaria , si sa anticipez , de ce acte voi avea nevoie ), so:
-este necesara asigurare medicala pt persoanele care trec granita ?..costuri ?..valabilitate ?... firme agreate ?
-este necesara cartea verde a masinii ?
-alte acte necesare , de care v-ati lovit voi ?
Albert Einstein
Tabitha spune:
Georgia: nu se mai face asigurare medicala, caci nu mai este necesar. Poti cere insa de la Casa de sanatate cardul de sanatate (in lipsa lui iti vor da un certificat care atesta ca esti angajat in Romania si ca platesti taxe la sanatate aici). N-o sa-ti ceara nimeni la granita sau in strainatate cardul sau certificatul de sanatate, in schimb daca Doamne fereste ajungi in vreun spital (nu vorbesc acuma de ceea ce vei face efectiv acolo, ci sa zicem de o raceala, de vreo temperatura etc) e bine sa il ai la tine, ca sa nu te puna sa platesti consultatia. Ti-o zice Stan patitul.
In ceea ce priveste cartea verde a masinii, nu aveti nevoie de asa ceva deoarece de ceva timp cartea verde este inclusa obligatoriu in RCA. E posibil insa sa aveti nevoie de vigneta la masina, pe care probabil o cumparati la intrarea in Ungaria. Nu stiu f. sigur lucrurile astea deoarece eu am fost cu masina cu cineva care face des strainatatea si mi-a zis ca e nevoie de vigneta (insa nu bag mana in foc ca asa e; el probabil o avea deja de dinainte). E bine sa ai o copie dupa certificatul de casatorie la tine, tot dosarul vostru medical. In ceea ce priveste traducerea, eu nu am vorbit cu nimeni sa ma ajute, pt. ca auzisem ca ... cu dr. Zadori poti vorbi linistit in engleza. Insa asistentele nu prea stiu engleza, asa ca in momentul in care a trebuit sa mi se faca dosarul, au chemat o tipa care stia romana si ungureste si ea ne-a ajutat cu traducerea. Alte intrebari?
Pupici multi