Inseminare Ungaria
Raspunsuri - Pagina 6
Tabitha spune:
Georgia: stiu ca deja e in concediu; sapt. trecuta a fost la un congres si dupa aia zicea ca se duce in concediu o saptamana, adica saptamana asta. Cum el lunea nu face consultatii, inseamna ca e diponibil incepand de martea viitoare. In ceea ce priveste analizele hormonale, mie mi-a zis sa le fac in ziua 2 sau 3 de ciclu (si asa am si facut, ca doar n-oi fi nebuna sa nu-l ascult). Bafta muuuuuuuuuulta. 
georgia_c spune:
Tabitha, daca te hotarasti io te bag la intretinere ... ![]()
so , asa mi-a zis si mie ziua 2 si 3 ... ok ... dar din FSH, LH, Prolactin and TSH , care se fac cand ?... stiu ca TSH-ul nu conteaza , dar restul ?
plus ca pe mine ma incurca de mor , caci cm ar trebui sa vina 26-27iulie , care ai ghicit pica sambata respectiv duminica ... hai ca sambata mai e cum mai e ..dar duminica , e zob .. nu am unde sa le recoltez
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
KoraPop spune:
georgia FSH,LH si estradiol se recolteaza in zi 2-4 de cm,iar prolactina in orice zi ( nu e voie sa mananci sau se bei ceva inainte de recoltarea prolactinei).Succes!
Kora
CARPE DIEM!
Tabitha spune:
Georgia: mie dl. dr Zadori mi-a zis sa fac toate cele 4 analize (FSH, LH, TSH si prolactina) in ziua 2 sau 3 de ciclu. Oricum, nu are sens sa te intepe de mai multe ori. Eu ti-as sugera sa faci asa: daca ciclul iti vine sambata sau duminica, sa faci analizele luni (deci ziua 2 sau 3). Daca ciclul iti vine vineri, sa faci analizele neaparat sambata. Ce zici?
Iar daca ma iei in intretinere, tre sa-l iei si pe sotul meu si viitorii nostri bebei care sper sa apara cat mai curand. Iti surade ideea?![]()
georgia_c spune:
kora ...sar'na ... mereu draguta ... 
Tabitha, sar'na ... tsh-ul il stiu ca e praf , caci a reusit o dr endocrinolog sa mi-l dea peste cap
, prolactina am facut-o mai demultisor , adica ceva luni in urma si era buna ...cat despre FSH si LH , nu le-am facut .. mi-e o frica sa nu fie ceva maimute si pe acolo , de numa
te ia fata cu tot neamul , numai sa se prinda si la noi bbii ... tocmai bine , ne facem o mini gradinita![]()
Albert Einstein
lalitica2000 spune:
georgia, vad ca te misti repede. Bravo tie! Imi place ca esti fata hotarata. Inteleg ca vrei sa-ti faci analizele si pe urma sa-i faci o vizita lui nea Dr Zadori, corect?
georgia_c spune:
m'neata micutele
da lali, ma bate gandul , sa iau drumul ungariei ... oricum va tin la curent cu tot ce aflu , acum , astept sa revina dl dr din concediu ... sa vedem care sunt urmatorii pasi
tu ce faci?.. care sunt pasii urmatori ?
Albert Einstein
felix76 spune:
Fetele, io va cetesc din umbra! Deja notez cand zice dr. Zadori sa fac hormonalele! Daca nu se prinde la urmatoare stimulare cu gonal sau naturel, prin noiembrie ma unguresc si eu! Valabilitatea analizelor cat este la dr nostru ungurel? Io stiam ceva de 6 luni dar daca ne spune cineva o perioada exacta em muuult mai bine!
Puuuuup,
Felix
georgia_c spune:
felixica , am intrebat io cat sunt valabile analizele , astept insa raspunsul dl dr ( caci este in conced , si nu crez io ca are chef de intrebarile mele
)..asa ca astept sa-si "revine" si sar iar pe el cu intrebari noi .... so , o sa fiu ca o goarna , tip in gura mare tot ce aflu ...![]()
Albert Einstein
Tabitha spune:
Georgia: noi facem galerie 

, ca sa auda dl. dr. cat mai bine ca suntem multe puse pe fapte mari cu el. sa auzim numai vesti bune.