Inseminare Ungaria
Raspunsuri - Pagina 10
magdita spune:
Liana
, tare ma bucur ca aparusi
!
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
georgia_c spune:
mei si io ma bucur ca e in zona ... parca citesc din capitolele mai vechi in care postau tabi , liana , internet , miki, andicu ... hai ca ne vine si noua randul sa ramane gravidute ...pe bune acum
liana , ai noroc ca nu mi-a mers scannerul de la ochi
, si nu te pot arata la fete .. sa vaza ele de tu esti baba ... uite asa ii zic io lu' barbate-miu .. la varsta mea .. moara si nu alta .. il apauca instat crizele ...dar ce varsta ai draga .. parca esti la pensie ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Liana30 spune:
si io ma bucur sa te vaz asa activa magduta.
moldoveancooo uitai sa'ti spui..gataaa acu raman ca sa nu te mai pun pe drumuri...da poate da draku si nu ma asculti sa ramai si tu..ca iote'o
felix aci ungurasii te tin mult in pat dupa inseminare..in plus de pe masa nici nu te lasa sa te dai jos..te trag usor pe targa..ma rog nu e ca targa noastra din tara..mult mai confortabila zici ca esti in pat
cu asta te duc in salon..stai ce stai pe ea apoi te dau jos si te aseaza pe un fotoliu super confortabil..
o ora cel putin..nici sa nu visezi ca scapi mai repede de o ora
mai mult da..dar mai putin nu..
georgia am destul muma...bine ca nu'ti mearsa
stttt..e sicret tot..sttt![]()
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
dariaioanaxx spune:
Liana - ce faci fato pe aici ? sa nu mi zici ca te ai mutat la dr. Krisan acum .....

Georgia - tichetul de parcare se cumpara din strada unde este un chiosc de ziare (de dupa colt )
bafta tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
Tabitha spune:
Georgia: 

Vezi sa nu faci prea multa vechime la aspirante, fugi repede la Gravidutze, asa cum sper sa fac si eu.
Liana: 

eu fac tot ce tine de mine, acuma sa vedem ce-o sa faca si dl. doctor. Vineri, ziua 8, ma duc la eco de control, sa vad sa nu fie chisturi pe acolo. Iar am emotii.![]()
Sa dea DD sa reusim toate, cat mai repede. Va pup la dublu.

lucialu spune:
Mai voi mereti dupe barza?Siguuuuuuuuuuur? Ca parca va invita la relax,take it eaaaaaaaaaaaasy...pat,pat,pat,targa,pat,fotoliu...ceva cipindei animatori?
ca viu/vreau si eu
Un cocktail,un gulas, o maslina?![]()
Lasand gluma eu va tin pumnii si Doamne ajuta!
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
georgia_c spune:
1 oraaaaa?????.. aoleoooo , pe la noi te arunca dr dupa 5 minute , in trafic ..repede , repede , ca asa creste venitul , nu are timp sa stea sa te legene de pe pat pe targa , de pe targa pe fotoliu , si tot asa .... hai ca ma ia rasul ...oare cand o sa ajunga si romanii sa faca asa ceva .. probabil niciodata , ca vine sfarsitul lumii si disparem ca natie 

Albert Einstein
miki-miki spune:
Georgia
esti criminala. 

De cate ori iti citesc mesajele ma bufneste rasul. Deabia ieri am descoperit subiectul asta unde vad ca esti "patroana". Pupici si succes la ungurei.
Miki
camilucaci spune:
Giorgia, pe mine nu m-a pus sa fac nici o analiza la Szeghed, toate le-am facut in Ro si m-am dus cu ele acolo.
georgia_c spune:
mikiduta ...ma "distreaza" asa de tare diferenta asta de abordare romano-ungureasca ... incat ma apuca si rasul ... cred ca e ultima forma de stres ...sa razi de cat de tare esti dat pe razatoare de ai tai

..
camilucaci[/b] nici spermograma sotului nu ati mai repetat-o ?
Albert Einstein