Inseminare Ungaria
Raspunsuri - Pagina 11
felix76 spune:
Pe mine m-a leganat un pic, vreo 15 minute pe masa de control (si inseminare) dupa ce mi-a zis "treci piciorul celalalt peste capul meu... atunci nu am compilat ce mi-a zis. Dup-aia m-am prins, cand mi-a luat piciorul si mi l-a pus peste celalalt 

Felix
Liana30 spune:
daria cum mama tu acu aflasi?pai nu zisai bree la unguroaice??demult numai sunt la ne'a dc..uitasi muma?![]()
mikilinoooo ce faci fatooo nu te'am mai zarit de multtt..mii dor di tini..te puppp
felix aci nu te pun sa pui picer peste picer![]()
in schimb ti le ridica/n sus![]()
lucialu oauuuu si tu pe'aci?ce fatooo vrei si tu la pat?
da mana si hai cu noi ca e loc destul
te puppp
camilucaci stai in pat
..ce catzi pe'aci?![]()
georgia sunt in zona da nu pt mult timp![]()
magduta te pup
hai ca va pupp pe toateee...revin io.![]()
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
camilucaci spune:
Nu Giorgia, nici spermograma sotului nu am repetat-o, dar cred ca in momentul in care pregateste sperma pt inseminare oricum o analizeaza.
georgia_c spune:
felix ... cum vine asta maica ... aoleoo cu sosul de fata te pupe sa treci picioarele pe mai stiu io unde ... da ce tu crezi ca io's vreo balerina ... aoleooo maine poimaine ne pune sa facem si vre-o "ichebana" adaptata la oameni ...hai ca pe asta nu am mai auzit-o... bei frate io ma distrez de numa de cand am deschis opicul asta ... pe bune..aflu din ce in ce mai multe lucruri "interesante"
ciudat ,cami, noua ne-a zis sa repetam spermograma acolo .. poate pt ca sosul meu a avut 3 spermograme diferite ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
lucialu spune:
Liana
nu stiu,sa viu,sa nu viu?
Daca ne strangem toate
acolo mi-e sa nu ne bage interdictie
pe bolitine.Si apoi ce sa aleg?Pat/fotoliu sau picior peste cap peste picior ala Felix?Feli da si tigare si cafea?![]()
Oricum, te invidez.Szegedul e frumos si are neste magazineeeeeee!Pana acum doar cu ele m-am familiarizat
.Si parca prea putin.Mai vreu.
Ma bucur ca ai revenit.Si iti doresc din suflet sa fii o mamica implinita si fericita!TUTUROR FETELOR DE PE FORUM LE DORESC ASTA!
Stii si tu probabil cum e cand intri pt prima oara pe forum.Eu una am ramas emotionata si placut surprinsa de toate fetele pe care le-am gasit aici cand am intrat.Si prinzi drag de astfel de oameni!Si prinzi aripi parca si tu.
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
felix76 spune:
Georgia, am fost smechera, l-am lasat pe sos afara, sa nu carecumva sa vaza ce-mi face mie doftor T... Cafe si tagare nu mi-a dat dar m-a lasat sa dorm cateva minutele, picior peste picior si cu fofo la vezeala...
Lucix, io zic sa alegi pat/fotoliu ca e mai confortabil. Macar nu ti se taie picioarele de amorteala cand te dai jos... Facem clubul szegeditelor? Luam microbuz sau autobuz ca sa incapem cu sot, catel, purcel...
Pupici,
Felix
georgia_c spune:
m'neataaaaa.....
ce magazine .... ai zis magazine ... fac si io precum cainele ala din reclama cu plimbare ... io cand aud de magazine , devin atattt de interesata .. ia bagati si la mine textul cu magazinele ..cam pe unde estem ele ... ce stiu sa faca .. scumpe .. mai ieftine .... hai ca deine interesant drumul la szeged ... dar de vizitat , adica sa vaza si ochisorul meu ceva frumusel .. un castel , un muzeu , un palat , o gradina ... pe unde sa ma dau cu machineta ...
felix azi , cred ca ii pun si io lu' doctorila picioarele pe dupa ceafa
... stau sa ma gandesc daca sa-l introduc pe sosoulica in lumea selecta a foliculilor
, sau sa-l las la usa ..
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
magdita spune:
Neata iubitele,
Georgi
, te-as sfatui sa il lasi pe sotulica afara, ca nu e o priveliste prea placuta ce ar vedea el : pe doctor cu lampa aprinsa mesterind ceva pe-acolo, iar tu cu cracii la inaltime
.
Tin pumnii stransi, iar tu stii asta
. Doamne ajuta
.
Pup toate fetele sufletiste de la subiectul nostru : Liana, Tabitha, Felicic, Lucic, Camilucaci 
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
dariaioanaxx spune:
Liana - da , ai dreptate dupa esecul de la FIV 1 m a apucat asa o amnezie...........! cred ca o revin si eu pe meleaguri unguresti pt. FIV 2; insa sotul nu vrea sa auda de dr. zadori (cred ca l a apucat gelozia subit
) cica ori merg la dr. Krisan ori stau pe la ai nostri !
pupici si bafta
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
mada23 spune:
Georgi...
ascult-o pe Magdita
ca stie ce zice, nu-i interesanta privelistea, unde mai pui ca avea chef si de palavre, eu in pozitia "tzucahara" si el ma privea in ochi cand vorbea 
fac galerie 

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "