Inseminare Ungaria

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

lucialuu oauuuu io te astept muma..si chiar de ne'o pune interdictie pe bolentine...stai linistita ca acu sunt de plastic numai au unde sa puna
georgia lasa mama ca ai timp destul..iti arata baba sa vezi ce minunatii..iti arat si maimuta daca vreila zooo bree nu te gandi la prostii..ca io mi's fumeiii sarioasa
oauuu daria super tareee...sa stii ca sosul tau gandeste binenu o sa regreti ai sa vezi..haiii in autobuz ca mai e loc..te puppp
magdutoooo ce faci fatoooo?ramasesi pe scara?urca odata in autobuz ca acu plecammmmmmm
hai va pupp..ma duc la plajarevin io

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mei, ce-i aici? Mi-am facut un obicei , intru aici sa ma binedispun. Criminalelor!! .

Liano stai ca-mi pica fisa greu ca ma intrebi pe mine cu acatea Mikiline pe aci, in ultimul timp au aparut multe si una-i chiar olteanca. Merci de intrebare , fac bine, m-am pregatit de o plaja dar nu stiu care e aia, sau dc o vede buricul meu . Intre timp il bulinez pe al meu sa devina normo si apoi poate ma urc si eu in otobuz cu voi . Tu cu cine mai defilezi? Cu ungurii, romanii sau vienezii?
Georgia

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Liana, deocamdata am in plan o histeroscopie in toamna si probabil inca o IA in tara, dar stimulata cu injectabil. Si daca nu iese nimic nici asa, iau calea ungurilor sa ma insamanteze ei . Asa ca opreste-mi loc in autobuz ca viu .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

fetelor: daca e loc in autobuz, ma urc si eu cat de repede pot, chiar daca intre timp am facut rost si de masina sa ma pot deplasa de la Timisoara la Szeged. Eu de fiecare data cand am facut IA(D) am incercat, in timpul cat stateam la "inaltime", sa-mi imaginez ca fac cu sotul meu, ca cica e bine sa te gandesti la asta (indiferent ce-ti introduce). Pacat ca procedura in sine nu m-a adus niciodata la orgasm, ca cica si asta e util, ca in momentul introducerii sa existe si orgasm, ca substanta aia care se produce in timpul orgasmului ajuta gigeii sa inainteze. Da ce, puteam sa-i cer lui Moisa sa ma ajute sa ajung la orgasm? Imi cerea poate triplu...

Va pup pe toate dulce , Magdita, Liana , Georgia, Lucialu, Felix, Daria, Mada, Miki, Lucix, Cami si sper ca nu am uitat pe careva. Daca am uitat nu va suparati pe mine prea tare, e de la AC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sunt tot aci ca nu ma mai dusei ca arde a;l drakului de rau..ma duc mai tarziu
mikilinoooo de tine era vb fatoooo ca doar pe tini te iubesc
moldoveancooo io i'am zis lu Moisa ca daca nu ma aduce nu am cum sa ma gandesc
magduta cum vrei tu..locul e rezervat deja
georgiaaaaaaaaaaaa reparasi fatooo troaca??????ca ma apuca nervurile

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

mei , mie troaca ( e vorba de calculator ) , merge cand vrea muschiu' lui.. io le-am tot zis la astia la mine la munca , sa-mi mai monteze o pedala , de-aia ca la masina de cusut a bunica-mii , sau macar o manivela , sa imbunatatesc performantele tehnicii asteia malgase

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna fetele!!!
am 2 IA la cluj nereusite,februarie si martie.luna aceasta ma pregatsc de hsg si intre timp voi suna la debrecen,la dr zadori pt programare IA.cine a mai facut IA la el si ce tratament ati primit,pareri orice m-ar interesa.multumesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

anamy: eu stiam ca dr. Zadori este la Szeged. Eu fac acuma la el FIV. Sper ca Liana sa te ajute cu informatii, ca mi se pare ca ea a facut IA cu Zadori. Bafta multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ana , vezi ca pe prima pagina sunt date mai multe detalii legate de debrecen.. insa cel mai bine urmareste postarile mele cu citatelede la ancaoradea , care a facut IA la debrecen ... asa cum ti-a zis si tabi ,dr zadori este la szeged nu la debrecen ... tot pe prima pagina gasesti si o lista cu analizele care trebuiesc facute ... un minim minimorum , si niste preturi aproximative ... daca mai ai intrebari .. te asteptam

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Liana - mersi , sa mi tii un loc rezervat pt. orice eventualitate ! pupici ( PS - dar cu dna dr. cum iau leg. ?dansa n are adresa de mail nu i asa ? oricum daca ma hotarasc am sa o sun pe mirela sa mi faca o programare sau daca sunteti vreuna prin preajma in acea perioada , se rezolva cred )
Tabitha - pup si eu !

bafta fetelor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput